Jump to content

КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - УЖИВО 2022-2023

JPM

Recommended Posts

Realno ovde je većina mislila da će nas rešiti već u prvom poluvremenu. Borili su se momci, nismo ni bili kompletni, bilo je dobrih momenata tako da ne mogu mnogo da zamerim igračima. Lako izgubljene lopte su nas najviše koštale kao i nedostatak koncentracije.

Edited by Volter
  • Like 2

Prvo poluvreme nije lose , drugo poluvreme smehotres , kakvi brainfartovi pojedinaca ( Adams,Petrusev,Ivanovic) 

Ivanovic je jedan od gorih igraca koji je dosao kod nas iz buducnosti, nit prodor , nit dodavanje, poneki user za 3 i to je to ..

Treba ovde jedan plej , i vise drzati petorku sa Bentilom i Martinom, barem da se igra dobra odbrana.   

Adamsu ce trebati minimum 12 meseci adaptacije na Evropu, deluje kao totalni promasaj i na pripremama ,a evo i na prvoj utakmici . Sta ce nama plej koji gubi 10 lopte po utakmici i pokloni 30 poena protivnicima ??

Skauting nije napravljen ove godine i tacka. 

Treba podrzati momke , ali treba biti iskren i reci da nije to to..  U fazi napada ne postojimo.

Nismo veceras imali nikakvu sansu niti je iko ocekivao pobedu. Odiigrali smo ok poluvreme.

Naredne 3 utakmice ce pokazati gde smo. Ne znam sta da kazem za Nedovica stvarno, svi smo ocekivali ovo, ali smo se potajno nadali nekom cudu i zdravlju. Dobric sada vec tradicionalno pocinje sezonu povredom, a i Pitbul nam je izgleda posrnuo. 
Na ovu ekipu izostanak njih trojice je nenadoknadiv (ili bar prve dvojice). 

Ako gledamo dobre stvari, to je da imamo 2 centra koja jos nismo otkrili evroligasima…

spacer.png

Prva ozbiljnija utakmica u ABA ove sezone. Favoriti jesmo ali ne i dominantni. 

Kod nas nece igrati Nedovic, Dobric i Holland, znaci jako oslabljena bekovska linija. Kod Buducnosti mislim Alfa Kaba ne igra, nisam siguran. Mozda zna @Nemam_ti_kad

Ocekujem neku tesnu pobedu, od jedno 5 poena razlike.

Edited by Sam B

20 minutes ago, Sam B said:

spacer.png

Kod nas nece igrati Nedovic, Dobric i Holland, znaci jako oslabljena bekovska linija.

Otkud ovo za Holanda?

Covek nema nikakvu povredu, a nama je rotacija na 2/3 takva da mora Lazic da pegla 30+ minuta. Ako ne bude ulazio ni danas, to je silbovanje 1/1.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...