Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, BattleBender said:

Mislim da sa Dobricem postoji konfuzija oko ocekivanja.
Postoji ideja o njemu kao nekakvom igracu. Sto on nije. Ima svojih kvaliteta ali je busan igrac.
Ali i takav ima smisao. Moze da ima.
Bentil ne.

to je tvoje misljenje, za mene imaju slicne pluseve i minuse, samo sto smo na jednog navikli.

pwtrusev je do pre 3 tekme inaugurisan u MIPa evrolige. aktuelne tri tekme isporucuje qrac, a i on je donosio te pobede i balans in-out u napadu

nije lako.

• Like 1
Posted

Nedovic se dize u visine od dana kad je dosao. Cela sezona mu se svela na trojku komsijama. Vise stete nego koristi

Posted
1 minute ago, Benito said:

Bruka i sramota, nadam se da sledece sezone necemo gledati Markovica, Ivanovica i Dobrica apsolutno ne zasluzuju da igraju ovde.

Kuzmica,Raduljicu,Bentila, Holanda. 

Posted

Duško pijan a nije popio

Imaju ti naši treneri tu neku potrebu da guraju neke čudne stvari a mi ostali da treba da se pravimo da je to ok i tako treba

• Like 2
Posted

Nedovic igra sramotnu utakmicu. Ima i tu gadnu osobinu kao Pesic u fudbalu, da se hvata za raznorazne delove tela i slaze toboze bolne grimase kad nesto zasere i vidi da mu ne ide.

• Like 3
Posted
Jel mozemo za Ivanovica,Holanda,Raduljicu i Kuza u bekom trejdu da dobijemo nekog igraca.
Stefana Pota eventualno, ako je BC Falco Vulcano Energia odustao od borbe za plej of madjarske lige.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...