Guru Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Dobrić trenutno na 60% realizacije iz floutera u sezoni, pogodio 21 iz 35 pokušaja. 37 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Baš sam ovakvu utakmicu očekivao. Kampaco koji će da dominira i da kokekitira sa tripl-dablom. Samo što sam očekivao da skokovi budu ta treća kategorija u kojoj će biti dvocifren, ali to su bile ukradene lopte. Brutalna partija na oba kraja terena, impact na terenu kao Džejson Kid iz najboljih dana. Još su saigrači promašili solidan broj otvorenih trica posle njegovih dodavanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Magija. 20 8 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 18 minutes ago, suptil said: @pantelia Za koju utakmicu je ovo? Pa ni za jednu, nego ljudi odusevljeni utakmicom otisli ljudi da vide da li je izbacen termin za karte za sledeci mec 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 7 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Vidim da je i Dusko izjavio ono o cemu sam pricao u lajvu. Neki igraci se nisu pojavili na mecu. I nisu klupirani zbog stednje nego jer su fokusa bez. Takoe Dusko. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Kampaco i lakoca igre, sve deluje lako i lepo. Jos kad se ukombinuje sa centrom koji ume da cita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 (edited) Možda je i bespotrebno pominjati neke situacije i na taj način isticati ono što je loše naspram odlične Crvene zvezde, ali kako opisati scenu kad igrač ide jedan na nula ka košu, biva fauliran sa leđa, a Javor gleda snimak da bi mu valjda tek tada postalo jasno pravilo nesportskog faula??! Pa kamen ti u usta, hohštapleru jedan. Edited January 15, 2023 by Nek grmi jako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Petrušev, Vildoza , Nedović ostali u Boleču. Kampaco ,Luka, Dobrić vrhunski. Lazarević i Lazić došli da igraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 4 minutes ago, Losmi17 said: Vidim da je i Dusko izjavio ono o cemu sam pricao u lajvu. Neki igraci se nisu pojavili na mecu. I nisu klupirani zbog stednje nego jer su fokusa bez. Takoe Dusko. Bravo, pogodio si bar nesto😀 najjace cemo na 100% svih igraca protiv osrednje ekipe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 29 minutes ago, Carl Johnson said: Kako mislis da idemo avionom do Zeleznika? 🤔 Sam cu d'izadjem... 👋 Dodjes na Surcin i vratis se istim taxijem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Drzi ih Dusko na zemlji na ovaj nacin, sigurno nije trebalo da dobijemo 45 razlike u Moraci da bi bio zadovoljan, samo je dovoljno iskusan da hendluje situaciju. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Duško ima veliko poštovanje prema ovoj igri. Na svakoj utakmici daje maksimalno sebe, za svakog protivnika se ozbiljno priprema. Tu ozbiljnost želi da vidi i kod svih svojih igrača, dok god nismo na putu da rešimo utakmicu ne želi da vidi nikakvu neozbiljnost i nezalaganje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Nema ništa bez discipline, ništa na veresiju. Naravno da nisu svi jednaki u timu, to su floskule, zna se hijerarhija ali se nikako ne sme dozvoliti da to pojedinci koriste na bilo koji način. Zna to Duško vrlo dobro i takve stvari seče u korenu ali i ima autoritet za tako nešto. Mi smo od njegovog dolaska TIM i to više nego što smo ikad bili u novijoj istoriji, na taj temelj se sve ostalo gradi i to je njegova najvaća pobeda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Očigledno je da su pojedini igrači zloupotrebili minutažu na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Nije realno da svaku utakmicu odigras isto, malo su mislim i igraci ostavili prostor Kampacu da vodi kroz ABA ligu, ne kazem da opravdavam nego da mogu da ih razumem, kidaju se protiv EL azdaja treba da porodis svaki kos postoji i emotivno praznjenje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Hrvatski komentator 16 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 2 hours ago, Dropkick Murphys said: USRO SI SE GLIKMANEEE Ja sam se usro, nije me čak ni sramota 😄 1 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 2 minutes ago, srlepajce said: Hrvatski komentator Ko je ovaj komentator? Slušao sam ga vs Monaka jer nisam u zemlji pa strimujem, odličan je bio, hvalio inteligenciju Luke Mitrovića a posle trojke Dobrića iskomentarisao "rođeni Kninjanin". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Kad ne mogu da se pohvale igrom, hvale se ambijentom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 12 minutes ago, Holivud said: Ko je ovaj komentator? Slušao sam ga vs Monaka jer nisam u zemlji pa strimujem, odličan je bio, hvalio inteligenciju Luke Mitrovića a posle trojke Dobrića iskomentarisao "rođeni Kninjanin". Domagoj Pancirov. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 (edited) 7 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Domagoj Pancirov. Mislio sam da baš nije Domagoj, on je prenosio neku prijateljsku vs HRV kad je Jović zveknuo trojku sa 10m, delovalo mi je da nije isti glas, da je Domagoj mlađi lik od ovog komentarora. Ukoliko neko zna, molim da razjasni, hvala. edit Nije ovo Domagoj, upravo sam uporedio, nije isti glas. Edited January 15, 2023 by Holivud Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Dobrić na poslednjih 10 utakmica (EL/ABA) 12 ppg 29/40 za 2 (73%) 17/41 za 3 (41%) 21 ast > 6 to na 7 od 10 utakmica dvocifren (4 od 5 u EL) pir 15 Sve u svemu, znači takav njegov doprinos iz drugog plana. Ovakva igra kakvu gledamo u poslednje vreme ne bi bila moguće da se sporedniji igrači nisu takođe pronašli, naročito Marković, Dobric i Luka, ali i Lazic i Lazarevic sa drugačijim vidom doprinosa. Mnogi će reći da je u Podgorici pobedila nikad jača Zvezda, a ta nikad jača Zvezda su večeras bili Kampaco okružen Lazicem, Lazarevicem, Dobricem, Mitrovicem i delimično Petrusevim. Svakako da Kampaco sve čini boljim, ali demoliranje Budućnosti i dalje nije lak zadatak. 23 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 (edited) ... Edited January 15, 2023 by Holivud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts