Kooineeperk Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 3 minutes ago, Pero_Cameron said: Pada kvota na Lazića, očigledno se štancaju uplate Da nije da Nebojsa pokusava da namakne budzet za ovu godinu?! 😮 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 https://www.instagram.com/reel/CnUTB8WBB_4/?igshid=NjcyZGVjMzk= Dzejms u nocnom provodu sinoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 4 minutes ago, Webad said: https://www.instagram.com/reel/CnUTB8WBB_4/?igshid=NjcyZGVjMzk= Dzejms u nocnom provodu sinoc Valjda je poveo Okoba i Motejunasa 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 8 minutes ago, Webad said: https://www.instagram.com/reel/CnUTB8WBB_4/?igshid=NjcyZGVjMzk= Dzejms u nocnom provodu sinoc Obradović hoda u krug ... 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 21 minutes ago, bodo said: Ono njegovo klasično iz kornera Da, uplatio sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 32 minutes ago, medobrundo said: kad smo već kod kucamo na vrata zaboravljenih asova i gde su, šta rade šta se desilo sa Dobrićevim chasedown blokadama -- nekada je bila poslastica kad vidiš da se neko zaleteo od pola a da mu je Dobrić za petama nije lupio bananu već dve godine da li su mu fizikalije nešto oronule ili se on previše prebacio u ulogu wannabe prefinjenog skorera pojma nemam Lupio je ove sezone jednu u tkzv. porodičnom derbiju: A lupao je i prošle sezone Đedoviću, Lundbergu, Delow-u... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Karata za gostujuću tribinu u Bolonji gotovo i da nema više, što znači da će minimim oko 300 naših biti tamo, u Milanu očekujem nešto blizu onoga od pre 6,7 godina. Inače, najjeftinija karta za Virtus, i to za tu gostujuću tribinu je 33e, dok je za Milano 11e. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Postoji li ideja da 01.03. dovedemo i jednog povisokog il teramo Petruševa na bandaše dok se Hasan oporavi, pa sve redom: treninzi bez lopte, pa bez kontakta, pa sa kontaktom i onda još samo dizanje forme...videti pod Avram. Bili su strpljivi i štedljivi i sada opet imaju dva pleja da im prenesu loptu do Egzuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
durantula35 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 15 minutes ago, Green23 said: Karata za gostujuću tribinu u Bolonji gotovo i da nema više, što znači da će minimim oko 300 naših biti tamo, u Milanu očekujem nešto blizu onoga od pre 6,7 godina. Inače, najjeftinija karta za Virtus, i to za tu gostujuću tribinu je 33e, dok je za Milano 11e. Ryan Air je upravo otkazao let za Milano iz Nisa 1og februara😡😡 a kupljene karte odavno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 4 minutes ago, durantula35 said: Ryan Air je upravo otkazao let za Milano iz Nisa 1og februara😡😡 a kupljene karte odavno Исти проблем имамо, одустали смо од Болоње, узели карте за Армани и за тај лет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 (edited) 9 minutes ago, durantula35 said: Ryan Air je upravo otkazao let za Milano iz Nisa 1og februara😡😡 a kupljene karte odavno 4 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Исти проблем имамо, одустали смо од Болоње, узели карте за Армани и за тај лет... Ja sam kupio avionske Ryan iz Temišvara 31.01., jer idemo i na Bolonju, ali smo na kraju odlučili da idemo kolima. Ako vam znači da vam prebacim karte, pišite. Edited January 12, 2023 by Green23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 10 minutes ago, durantula35 said: Ryan Air je upravo otkazao let za Milano iz Nisa 1og februara😡😡 a kupljene karte odavno Smradovi klasicni, isto kupljenje karte pre mesec dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Na danasnji dan pao je Fener u Pioniru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 3 minutes ago, Profesor said: Na danasnji dan pao je Fener u Pioniru. Jel to bese bananom Kuzmica u poslednjoj sekundi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Taman se nakanem da ispratim i ja Branka, kad ono granica pomerena na 3.5, ujeba mi celu koncepciju 😂 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 1 minute ago, fillam said: Taman se nakanem da ispratim i ja Branka, kad ono granica pomerena na 3.5, ujeba mi celu koncepciju 😂 prepoznao je algoritam da si bogati grobar koji hoće još da stekne zelembaća na brankovom performansu 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 14 minutes ago, marko_pantelic said: Jel to bese bananom Kuzmica u poslednjoj sekundi? Jeste 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Očekujem ubrzo da čujemo kako Vildoza ne igra a da je Loyd u sastavu Monaka. Zašto kvariti seriju loših vijesti kad je kkcz u pitanju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Komšama sutra dolazi Howardless Baskonia i onda idu u goste polovnoj Valensiji. Kad vidim da smo im mi protivnik posle zapitam se ko će nama jos do tad da zafali uz ove standardne koji su već out Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 29 minutes ago, marko_pantelic said: Jel to bese bananom Kuzmica u poslednjoj sekundi? Cuveno "Nece moci preko Kuzmica" 😏 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Nadam se da nam mamurni dzejms nece strpati vise od 10p Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 2 hours ago, Kooineeperk said: Da se ne zezamo previse, treba ipak reci da je Branko takodje i primer kako mukotrpnim radom, vodjenjem racuna o svom telu, moze da se napravi nesto i bez nekog posebnog talenta. On je primer za onu manje talentovanu decu da i dalje treba da se trude i pravilno rade stvari. 10% je talenat - 90% je hard work. Tako kazu, mislim da nije bas taj odnos ali dobro. Cesto se nailazi na odnos 1% - 99% (sto je preuvelicano do krajnosti), ali se pogresno misli da to znaci da talenat nije toliko vazan i da se svako moze baviti bilo cime samo ako se dovoljno potrudi. Mislim da je sustina tih procenata da neko mora da ulozi 9 puta vise truda od prosecnog da bi dobio rezultate shodno svom talentu. Uzmimo, na primer, Luku Doncica i Branka Lazica - prvi ima jedno 100 puta vise talenta od drugog i uz zaista malo truda moze da dostigne karijeru kakvu ima Branko Lazic. Lazicu je ovo maksimum i stvarno svaka cast na tome, iscedio je sve sto se moze iscediti iz svog talenta. Slicno je u sahu, ti ako si majstor i vec imas iskustva pobedices me i pored toga sto sam ja odigrao milion partija pre naseg duela i bez neke narocite pripreme. Sto se tice meca, negde sam procitao da se Martin vraca brze nego sto smo ocekivali. To bi bilo vazno pojacanje, Ivanovic bi opet mogao da prosiri rotaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 34 minutes ago, Webad said: Nadam se da nam mamurni dzejms nece strpati vise od 10p Misliš da ga je Laza celo veče častio zbog rodjendana!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Igra Vildoza 5 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts