necke Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 1 minute ago, Karakondzula! said: Idi cekaj Polonaru 😀 Docekao si svojih 5 minuta.. 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Dobar je Polonara, ali nema euforije, kad znamo da nema roka kada bi on i Kampaco mogli da budu registrovani za EL. Kod ovih muljatora se ništa ne zna i ja im ništa ne verujem. Ajmo sad da zajebemo pojačanja i svu pažnju usmerimo na meč večeras. Barsa mora pasti! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 4 minutes ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Kod ovih muljatora se ništa ne zna i ja im ništa ne verujem. hahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 I za Kampaca su prepisivali od Zurnala.. 😉🤫😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Svakako, dobijamo veceras! Ps, napravili smo pometnju u EL dolaskom Kampaca I Polonare. Neke bogatije ekipe su sebe videle u top8, I upisane duple pobede protiv nas. A sada, kada budemo kompletni, nema sigurnih ni za F4. 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Jel igra Polonara u Splitu?👀 Za El nam nije neophodan . Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Jedna od vaznijih utakmica veceras. Da se ponovo odvojimo od Zalgirisa ali i uhvatimo potpuni prikljucak za plej of. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 4 minutes ago, necke said: Jedna od vaznijih utakmica veceras. Da se ponovo odvojimo od Zalgirisa ali i uhvatimo potpuni prikljucak za plej of. Da li se gleda kos razlika ili medjusobni duel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 (edited) 6 minutes ago, Pero said: Da li se gleda kos razlika ili medjusobni duel? Na kraju se gleda medjusobni duel, ali u toku sezone gledaju kos razliku. Edited December 30, 2022 by Milko Miller 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 (edited) 4 minutes ago, Milko Miller said: Na kraju se gleda medjusobni duel, ali u toku sezone gledaju kos razliku. Znaci da se sad zavrsi sezona mi bi bili 7mi. (Uz pobedu veceras) Edited December 30, 2022 by Pero Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip83 Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 1 minute ago, Pero said: Znaci da se sad zavrsi sezona mi bi bili 7mi. (Uz pobedu veceras) Čak potencijalno i 6. ako Oli izgubi jer imamo pobedu i nad njima i nad Makabijem 🤭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Usrani Makabi, koliko sreće... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Gledao sam Barcu u proslom kolu kod Valensije..hah..tanka predstava,anemicna i dosta haoticna cak..kao da nisu znali kako da iskreiraju nesto. Sem Laprovitole i donekle Kurica svi su podbacili..naravno da veceras ocekujem posve drugaciji pristup. Ovde svi vole da igraju i pokazu se. Svakom timu je stalo da dobije u paklenoj atmosferi..ni najmanje ne sumnjam da ce se Mirotic "pojaviti" u znatno boljem izdanju npr. Ako izadju sa stavom i igrom kao pre 7 dana,mislim da ih dobijamo..a posto ce ovo biti drugacija Barca,ocekujem zestoki fajt..nismo bez sansi svakako.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Momci su rekli da ce da dobiju Dusko Mi sta kazemo to i uradimo Nedovic Ajmooo pa da vidimo gde se nalazimo☺️ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Mirota se bas i ne proslavlja kad je tvrdo. Koliko se secam prosle sezone je dosta slabo odigrao u Pioniru, Deda ga je ustopovao. Doduse dao je na kraju jedan od odlucujucih koseva. Lazarevic bi stvarno mogao da odradi veliki posao veceras (ponovo). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Mirota se malo i čuva od kontakta, tako mi se učinilo protiv Valensije, više je gledao da se izvuče na šut ili iznudi neki faul na reputaciju. Treba odigrati tvrdo na njemu, ne dozvoliti neke lake poene ili faulove/bacanja. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireKeeper Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 (edited) Pozdrav Ja sam novi s upisima na Vox-u, ali sam zapravo stari jer sam obitavao na rahmetli forumu. Nick sam i zaboravio, a nije ni bitno, osim da sam iz grupe cuvara vatre jos iz onog doba 🙂 Registrovao sam se da mogu dodati Devila na ignore listu. Ovde citam samo kosarku jer je to jedini profi sport koji sam odlucio da pratim. Steta sto je nema vise na ovom topicu, pored svih neverovatnih tema koje ovde prodefiluju. Ima i smesnog, mora se priznati. Za vecerasnju utakmicu, mogu reci da mi realno govoreci nismo favoriti, ali verujem da dobijamo. #duskoeffect P.s. Sala Devil, NHF 😉 i pisi redje 😛 Edited December 30, 2022 by FireKeeper 3 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Kakva igracina je bio 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Dusko malo stariji bio tada nego sada. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 (edited) 19 hours ago, suptil said: Odlicne su! Koliko kostaju? 2000! Jel moze preko foruma da se naruci? Perce, i meni obavezno siva XL. Znas da skupljam. Edit: Nas'o na stranici, ali ne salju u zlu Svabiju....... Ima li dobre duse, koja bi mogla da mi uzme ove majice i posalje za Bec? Edited December 30, 2022 by Dobar Los Milos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Oprostite ako je bilo, ali ja nisam ispratio, koja je precizna dijagnoza Martinove povrede i koliko se odsustvo ocekuje? Ja se secam raznih nagadjanja samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 15 minutes ago, bosMan_jr said: Oprostite ako je bilo, ali ja nisam ispratio, koja je precizna dijagnoza Martinove povrede i koliko se odsustvo ocekuje? Ja se secam raznih nagadjanja samo Ako priznaješ dijagnozu doktora mašinstva. Quote "Pred kraj utakmice sa Žalgirisom je povredio lateralni centralni ligament koji drži ravnotežu kolena. Došlo je do rupture. Minimum je dva i nešto meseca". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Mislim da su the trojka majce na sajtu nedostupne. ILi su povucene u Pionir za prodaju, ili je kontigent koji je namenjen za online prodaju sinoc planuo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 16 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ako priznaješ dijagnozu doktora mašinstva. Je li neko primetio momenat kada se povredio? Ako mene sećanje ne vara, nije pokazivao nikakve znake povrede tokom meča, ni neposredno nakon njega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 25 minutes ago, Laki21 said: Je li neko primetio momenat kada se povredio? Ako mene sećanje ne vara, nije pokazivao nikakve znake povrede tokom meča, ni neposredno nakon njega? Nije, mada je disao na skrge prilikom poslednjeg tajmauta. Jedva je otisao do klupe, ali nije vidno hramao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts