srlepajce Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 😁 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Cestitke suparnici!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Pod hitno jedan spolja sa poenima u rukama,da ne skapaju ova dvojica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 1 minute ago, Devil In My Pants said: Cestitke suparnici!! Hvla i tebi koliko god vas ima 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 9 13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Just now, Crni said: Hvla i tebi koliko god vas ima Dvojica 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandalff Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 19 2 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 9 minutes ago, Clash said: Dvojica Minimum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Valjalo bi da Armani dobije Makabija al nema od toga ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 https://fb.watch/hoF8qVdzIj/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Aj sa Partizanom ili idite na Tatu ili samo nemojte ovde. Razumem lozenje na Argentinu sada, ali uzivajte u nasoj pobedi a ne u tudjem porazu (kad smo vec sa njima zavrsili pre par dana). 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 😍 22 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Ovoliko pobeda bismo imali na kraju sezone da je ostao Vlada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Ovo smo porodili ali faki nam jos neko da odmeni Vildozu i Nedovicav,Ivanovic nece skoro ,ajde Dorsi sta se zajebavas vise ,pakuj prnje i dolazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Btw dolazi nam Armani koji jos nije pobedio.Cak ih je Makabi dobio a znamo kakvi su oni u gostima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Ima li jos nesto po toj Argentini da se probere?..Da se mi okrenemo tom trzistu...🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Btw dolazi nam Armani koji jos nije pobedio.Cak ih je Makabi dobio a znamo kakvi su oni u gostima.A mi smo uvek bili voljni da prekinemo tudje negativne serije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestral Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 NAJBOLJI JE OSEĆAJ KAD SI ZVEZDAŠ !!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 1 minute ago, Dobar Los Milos said: 2 minutes ago, Don Dusko said: Btw dolazi nam Armani koji jos nije pobedio.Cak ih je Makabi dobio a znamo kakvi su oni u gostima. A mi smo uvek bili voljni da prekinemo tudje negativne serije. Opušteno, rutiniramo i njih... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 DUSKO IVANOVIC!!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Mnogo je falio Mitrovic da razbije njihova udvajanja sa ceone linije lucidnim pasom... bas se osetilo 41 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Nisam imala pristup forumu u vreme derbija sa Partizanom pa ću sad napisati svoj komentar. Gledala sam prvenstveno jer me je zanimalo kako ćemo odgovoriti na zadatak organizacije EL derbija (mi kao Srbi) i zaista mi je drago da nismo ispali indijanci i huligani već smo pokazali da smo na nivou organizacije tog sportskog događaja. Ono što je na mene ostavilo najveći utisak jeste Duško Ivanović. Znala sam da je odličan trener, da nije zabeležio poraze od kako je seo na klupu KKCZ, ali te večeri je čovek odradio doktorsku disertaciju na temu prilagođavanja utakmici. Kako je pronalazio petorke da savršeno odgovori ofanzivi KKP, to je zaista za udžbenike. On će izvući apsolutni maksimum iz ovih igrača i ja se nadam da vam (navijačima) neće pasti na pamet da pišete svakakve gluposti ovde kad se desi da tim doživi i neki poraz. Outcoach-ovao je najboljeg evropskog trenera svih vremena u direktnom duelu i to je zaista za svako poštovanje. P.S. Sviđa mi se Vildoza. 13 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 (edited) Mora mnogoooo ozbiljna priprema za Armani. Veceras smo se dosta potrosili i sasvim iskreno, ocekujem da Italijani dobiju u cetvrtak. Nista strasno naravno. Imamo sanse, ali samo uz koncentraciju 40 min, bolji pocetak meca i ukljucivanje jos nekoga osim dynamic duo-a. Bilo bi bolje da je Armani veceras dobio, ali sta je tu je. i da, drago mi je da smo pokazali da umemo da se ponasamo kao FAVORIT i da mozemo da dobijemo utakmicu i kada ne blistamo 33 minuta 👌 Edited December 13, 2022 by bosMan_jr 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandalff Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Ali, kakva je privilegija gledati Vildozu u našem dresu.. 21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts