Fat Zadd Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 (edited) 4 hours ago, srlepajce said: Citam da je Vildoza decku koji je uneo argentinsku zastavu poklonio patike 👍 Na sledećoj kacim zastavu Portorika da mi brat Holand donese kakvu "robu" ( jebes patike ) 19 minutes ago, uini said: Nista ( mrzi me da kucam, ne mogu da obrisem 😄 ) Edited December 3, 2022 by Fat Zadd 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mille plateaux Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 7 minutes ago, Fat Zadd said: Na sledećoj kacim zastavu Portorika da mi brat Holand donese kakvu "robu" ( jebes patike ) Nista ( mrzi me da kucam, ne mogu da obrisem 😄 ) Zali Boze njegovu robu, mora da je prskana nekom hemijom cim covek ne zna ni gde stoji. Nek’ cimne mwilla za savet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 28 minutes ago, mille plateaux said: Zali Boze njegovu robu, mora da je prskana nekom hemijom cim covek ne zna ni gde stoji. Nek’ cimne mwilla za savet Njegova kombina je samo za šut, ništa drugo😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 41 minutes ago, Fat Zadd said: Na sledećoj kacim zastavu Portorika da mi brat Holand donese kakvu "robu" ( jebes patike ) Nista ja cu onda zastavu Gane, Bentil ima bas slatku sestru 😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mille plateaux Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 (edited) 16 minutes ago, propolis said: Njegova kombina je samo za šut, ništa drugo😛 I to je djene djene 😏 edit: a da, sad sam skapirao. Jbg u kafani sam, i to dobrano p’jan 🤘 edit2: jbg, nisam skapirao Edited December 3, 2022 by mille plateaux Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 1 minute ago, mille plateaux said: I to je djene djene 😏 Isto tako pričali i za Dobrića, duga je sezona 💪💪💪 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 1 hour ago, uini said: kad ce vencanje dobro si me upozorio da ne moram da citam hvalospeve o igracu ciji je jedini forte spotap sut i flex ali svaka cast za jucerasnju tekmu, problem je samo sto dobric nista ne vredi ukoliko nema takve epske veceri u kontinuitetu Sport bez ovakvih novinara i ovakvih tekstova nema smisla. .Što više ovakvih tekstova a što manje mudraca i stručnjaka , sa društvenih mreža i foruma .... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 22 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 8 hours ago, Abizolirni said: Zvezdin rekord. Bio je u tom trenutku i EL ali je odmah istu sezonu Real odradio mislim 8 vezanih. Istu sezonu, mislim da je Jovic postavio sa 17 asistencija a narednu utakmicu neko iz takodje Reala ga skinuo sa 18 Jovic je rekord u asistima postavio u sezoni 2015/16,a ovaj niz od 7 u EL smo imali valjda u sezoni 2016/17. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dijanek Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 Čuveni decembar, neka se ponovi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 2 hours ago, uini said: ma idi, ne znam sta mi bi. diram dobrica, sunce nase. ..tebi je on legit reprezentativac Idi gledaj Robiju. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 Svaka cast Vildozi na ovom potezu,pokazao je da je majstor i van terena i veliki gospodin,bas kad je dolazio bacio sam neki post o tome da mi izgleda kao bas gotivna glava i da je prava pretnja da postane jedan od omiljenih stranaca,ovim gestom je i postao(zvanicno) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 6 minutes ago, Nini3112 said: Svaka cast Vildozi na ovom potezu,pokazao je da je majstor i van terena i veliki gospodin,bas kad je dolazio bacio sam neki post o tome da mi izgleda kao bas gotivna glava i da je prava pretnja da postane jedan od omiljenih stranaca,ovim gestom je i postao(zvanicno) http://t0.gstatic.com/licensed-image?q=tbn:ANd9GcTyMP4fouDsaR9STeHqPprn2dguZCvRtLmMExEn8gM0K5UC3GCtKL3yDeSDRemvtPfAmjMAblaa9ZZtoGM 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 4 minutes ago, Abizolirni said: http://t0.gstatic.com/licensed-image?q=tbn:ANd9GcTyMP4fouDsaR9STeHqPprn2dguZCvRtLmMExEn8gM0K5UC3GCtKL3yDeSDRemvtPfAmjMAblaa9ZZtoGM Jedan od napisah,Djenka je tu svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 Nevezano za sinoćni odnos bacanja 3/23, generalno imamo najgore suđenje u Evroligi… Jel ima ko da šapne našima iz uprave davno zaboravljene vansportske aktivnosti, čekanje espresa 30 minuta, toplo pivo, slučajna čorba u krilu, pokvareno grejanje u hotelskoj sobi, manjak tople vode u svlačionici, problemi sa alanserom na taksi vozilu… Čisto da im se da do znanja, da ne tražimo pomoć, samo da nas ne kradu… 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 4 hours ago, Milko Miller said: Eurohoops javlja da Kampaco ima ponudu jednog tima iz Evrolige, ali da nije ni Milano ni Fenerbahce. Ja mislim da će on kod nas: Vildoza zvao, Djoković finansira. Ispravio sam ti ovo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 31 minutes ago, Naša posla 2.1 said: Nevezano za sinoćni odnos bacanja 3/23, generalno imamo najgore suđenje u Evroligi… Jel ima ko da šapne našima iz uprave davno zaboravljene vansportske aktivnosti, čekanje espresa 30 minuta, toplo pivo, slučajna čorba u krilu, pokvareno grejanje u hotelskoj sobi, manjak tople vode u svlačionici, problemi sa alanserom na taksi vozilu… Čisto da im se da do znanja, da ne tražimo pomoć, samo da nas ne kradu… Mali smo i moze im se, ionako smo na rubu da izletimo iz El, zato se izmedju ostalog i gleda da se izbegne svaki prek pogled sudija i delegata. A i Bodirogi je izgleda draza Arena od Pionira, mozda je zbog drustva, sta znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 6 hours ago, Čvarkov said: Neizmerno mi je drago zbog obojice! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 6 hours ago, uini said: kad ce vencanje dobro si me upozorio da ne moram da citam hvalospeve o igracu ciji je jedini forte spotap sut i flex ali svaka cast za jucerasnju tekmu, problem je samo sto dobric nista ne vredi ukoliko nema takve epske veceri u kontinuitetu Samo za Uinija od Lakija i Vox drugara 🙂 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 (edited) greska Edited December 3, 2022 by pantelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 Dusko Ivanovic opasna njuska. Zna znanje, voli disciplinu, prija mu publika. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestral Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 Душко Ивановић: “Мали размак између две утакмице не видим као највећи проблем…” 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 Pravo osvezenje posle sezona i sezona gde smo slusali alibi price o umoru i gustom rasporedu. Mozda i nisu bili, ali potenciranje te price mi je islo na zivce. Uvek je moralo da se spomene. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 (edited) Čestitke Vildozi i gospodji! Nek se spreme Holanđani! Edited December 3, 2022 by Čvarkov 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 Има ли истине да ће гробари да нам дозволе ниво 400 у четвртак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts