djura.net Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 32 minutes ago, Константин said: Није Мишко поента немој да спинујеш да га сад као неко жели на чеку клуба. Ајде овако: Да ли по твојим критеријумима има нешто што је баш лоше код Човића? Да ли мислиш да тренутно нема нико да замјени Човића на позицији Остоје? п.с. Извињавам се што упадох у дискусију али ето баш бих волио да чујем одговоре на ова 2 питања ne, ne, nema spinovanja s moje strane. ja sam samo odgovorio na post u kome se apologetise Raznjatovicu i predlaze da mu se 'ustupi' Nikola Topic. i moja je teza da sam Nikola treba da odluci kojim ce putem kretati. sad uvlaciti Covica u ovu pricu je malo onako... sta da kazem? nikada kkcz nije imao predsednika bas po mom ukusu, niti ce ga imati, a to je nesto zajednicko svakom prosecnom navijacu od Gazijantepa do NY Knicksa. 1
Константин Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 1 hour ago, djura.net said: ne, ne, nema spinovanja s moje strane. ja sam samo odgovorio na post u kome se apologetise Raznjatovicu i predlaze da mu se 'ustupi' Nikola Topic. i moja je teza da sam Nikola treba da odluci kojim ce putem kretati. sad uvlaciti Covica u ovu pricu je malo onako... sta da kazem? nikada kkcz nije imao predsednika bas po mom ukusu, niti ce ga imati, a to je nesto zajednicko svakom prosecnom navijacu od Gazijantepa do NY Knicksa. Не теоретиши. Поставио сам ти 2 конкретна питања.
Miki28 Teoljub Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 13 minutes ago, Kankkunen said: Koliko je pouzdan lik? Ovo i Facu da ostane ludilo
Stanko1997 Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Koliko je pouzdan lik? Ovo i Facu da ostane ludilo Ovaj lik nije pouzdan uopšte, ali nije njegova vest, nego ovog turskog portala/profila sa 40k pratilaca. 🤷 3
Kankkunen Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Nije tajna da interesovanje postoji ... e sad, šta bude-biće.
Гаучо Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 On 5/20/2023 at 3:02 AM, Гаучо said: Како ћу се напити дође ли Калина. Обожавам га... Ја сад крећем и нема стајања 1 1 18
Kankkunen Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 (edited) 8 minutes ago, pantelia said: Na koliko je Kalinic potpisao za Barsu? Dve godine, al detalji mi nisu poznati ... mnogo zavisi i od toga ko će biti trener, neke promene će sigurno napraviti a i smanjenje budžeta su najavili. Sve je to još u magli. edit: Ovi Turci su najavili i odlazak Šanlija, možda imaju neki pouzdan info. Edited May 21, 2023 by Kankkunen 2
suptil Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 4 minutes ago, pantelia said: Na koliko je Kalinic potpisao za Barsu? Na 2 uodine. 1
Stanko1997 Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Sa druge strane, vest dolazi iz Turske, a svi znamo ko je tamo radio godinama, ipak se ovo sve radi da bi se ekipa destabilizovala pred najvažniji deo sezone. 😁 6
berti Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Da se Nikola vrati i nikad vise ne ostavi drugare na cedilu... 7 4 1
suptil Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 1 minute ago, berti said: Da se Nikola vrati i nikad vise ne ostavi drugare na cedilu... Posalji sms na....
Milko Miller Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 (edited) 55 minutes ago, Kankkunen said: Roster building sezona zvanično može da počinje🔥 1: Faku, Teo/Jovic, Topic 2: Nedovic, Holins, Lazic 3: Kalinic, Dobric, Lazarevic 4: Petrusev, Polonara, Ilic 5: Dejvis, Mitrovic, Martin Edited May 21, 2023 by Milko Miller 1
fradler Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Ja evo pristajem na nikad dosadnije leto sto se tice dolazaka - samo Kalina i Tavares. 1
DejoLazaKalina Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 12 minutes ago, Milko Miller said: Roster building sezona zvanično može da počinje🔥 1: Faku, Teo/Jovic, Topic 2: Nedovic, Holins, Lazic 3: Kalinic, Dobric, Lazarevic 4: Petrusev, Polonara, Ilic 5: Dejvis, Mitrovic, Martin trener Dejan Radonjic!!!!!!
Kosjan Willavić Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 (edited) Kamo srece da nije ni odlazio letos ❤️ Pretprosle godine je ispao car, sada bi vec usao u legendu. Edited May 21, 2023 by Kosjan Willavić 1 2
Knipex Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 6 minutes ago, Redstar0356 said: trener Dejan Radonjic!!!!!! Uz veliko poštovanje prema Radonjiću koji će zauvek imati mesto u mom srcu, smatram da je Ivanović bolji trener, trener za veće ciljeve i domete, tako da nema potrebe za promenom na tom mestu. 14 1
Profesor Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 18 minutes ago, Milko Miller said: Roster building sezona zvanično može da počinje🔥 1: Faku, Teo/Jovic, Topic 2: Nedovic, Holins, Lazic 3: Kalinic, Dobric, Lazarevic 4: Petrusev, Polonara, Ilic 5: Dejvis, Mitrovic, Martin Ne moze se igrati bez jedne snazne crne cetvorke. Petrusev ce imati minute i na 5. Tako da izbrisi Martina i dodaj startnu cetvorku. Na spoljnim pozicijama moze samo 1 stakleni igrac. Ako je to Nedovic, drugi plej mora biti sigurniji i stabilniji igrac - Volters. Sve drugo je ok, stim da treba proveriti o kakvim povredama Holinsa se radi. Mislim da ima i boljih igraca koji pikaju dobru odbranu i dobri su spotap suteri.
DejoLazaKalina Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 19 minutes ago, Knipex said: Uz veliko poštovanje prema Radonjiću koji će zauvek imati mesto u mom srcu, smatram da je Ivanović bolji trener, trener za veće ciljeve i domete, tako da nema potrebe za promenom na tom mestu. Ne znam bas, moje misljenje je da je prestar a nikad nije bio vrhunski trener. Prosao mu je pik. Ako ne Dejo, treba naci nekog drugog, u najboljim godinama. Oko 50. 1
Recommended Posts