Kooineeperk Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 7 hours ago, Don Dusko said: Covicu se osladila ova saopstenja. Evo sad i za Fakunda saopstenje. :S Covic propustio da napise "znamo iz cije kuhinje ovo dolazi" i tako to... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Sanjala sam ladno finale ABA lige protiv kkP, ali nisam stigla da odsanjam ko je osvojio titulu 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 (edited) @BojanaCZV Ne valja prije podne pričati šta si sanjala, neće se ostvariti. Tako da nije frka ako si sanjala da su oni uzeli a bezze ti reći. Edited April 24, 2023 by Mendez z 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Sanjao i ja onomad da nam je AV novi trener, pa mi Fredi Kruger dodje sada kao dobrica najveća. 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 45 minutes ago, BojanaCZV said: Sanjala sam ladno finale ABA lige protiv kkP, ali nisam stigla da odsanjam ko je osvojio titulu 🙃 Srecno danas, komsije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 1 minute ago, Kronostime said: Srecno danas, komsije. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 I ako je bez značaja, bitna utakmica danas za nastavak pobedničke serije. Bez Kampaca i Vildoze pa da vidimo gde smo bez njih. Da se iskoristi današnja utakmica da Nedović nastavi sa podizanjem forme, Lazić da polako hvata priključak a i danas bi mogao na teren i Bentil, da se i on polako posle povrede uvodi u ritam u koji je bio pre povrede. Uželeo sam se utakmica kod nas. Jedva čekam prvu utakmicu u PO. 🔴⚪ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Ja cu sa zadovoljstvom da preskocim nebitnu utakmicu u kojoj Cedevita ispaljuje 97 trojki, a Zvezda ne moze ni olimpijski bazen da pogodi. Dajem sebi taj luksuz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Kog datuma okvirno igramo sa Zadrom prvu rundu plej ofa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 (edited) 9 minutes ago, Filbi said: Kog datuma okvirno igramo sa Zadrom prvu rundu plej ofa Očekujem ovaj vikend. Ako se ABA drži prethodnog rečenog da PO EL neće uticati na pomeranje utakmica u PO Aba. A ako dodje do pomeranja onda verovatno sredinom sledeće nedelje ili sledeći vikend( mada ova opcija mi manje verovatna jer je dug period bez igranja utakmica ). Prošle godine je prva u PO bila 30.04. Edited April 24, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Sa sajta Aba lige Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 2 hours ago, Čočo said: I ako je bez značaja, bitna utakmica danas za nastavak pobedničke serije. Bez Kampaca i Vildoze pa da vidimo gde smo bez njih. Da se iskoristi današnja utakmica da Nedović nastavi sa podizanjem forme, Lazić da polako hvata priključak a i danas bi mogao na teren i Bentil, da se i on polako posle povrede uvodi u ritam u koji je bio pre povrede. Uželeo sam se utakmica kod nas. Jedva čekam prvu utakmicu u PO. 🔴⚪ Ја био у иностранству на службеном путу па сам само овлаш прелетао преко вијести. Укратко тренутно сам Коштуница па не знам што не играју Аргентинци? п.с. видим комшије авангардно одгодили Подгорицу да би Лесор очистио казну... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 9 minutes ago, Константин said: Ја био у иностранству на службеном путу па сам само овлаш прелетао преко вијести. Укратко тренутно сам Коштуница па не знам што не играју Аргентинци? Jednostavno - kada je to kolo trebalo da se igra oni nisu bili nasi igraci. To ne vazi za trenera i pomocno osoblje. 9 minutes ago, Константин said: п.с. видим комшије авангардно одгодили Подгорицу да би Лесор очистио казну... Prezvakana teorija zavere - prica o odlaganju je pocela jos pre incidenta i kazne, zbog izbora u CG. Sve i da jeste tacna teorija zavere, moze se, jer su takva pravila, da je Lesor mora da odsluzi 3 naredne (bilo koje dodju na red a ne onako kako su u kalendaru). Kakvih gluposti ima u ABA ligi, pa i sa odlaganjima koje smo mi pravili, i Cedevita, ovo je nista drugacije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 19 minutes ago, Константин said: п.с. видим комшије авангардно одгодили Подгорицу да би Лесор очистио казну... Isto smo i mi uradili nekoliko puta, dok je Borac morao da igra sa 5 i po igraca. Kakva liga, takva i regularnost. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Немам амбиције да нас вадим када ми то урадимо али је правило ниђе везе. Кажњен си 3 наредне утакмице па када одгодиш једну од њих одгодио си и казну за исту. А још авангарда и панкери. Ово прво да Аргентинци нису били наши играчи када су требали да играју са њима, па сада не могу, ми је логичније. Чак се логички слаже са овим горе, кад одгодиш меч одгодио си и казну исто као и ово: ниси био регистрован за меч који се одгодио е па нема те ни када се буде играо. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 10 minutes ago, Константин said: Немам амбиције да нас вадим када ми то урадимо али је правило ниђе везе. Кажњен си 3 наредне утакмице па када одгодиш једну од њих одгодио си и казну за исту. А још авангарда и панкери. Ово прво да Аргентинци нису били наши играчи када су требали да играју са њима, па сада не могу, ми је логичније. Чак се логички слаже са овим горе, кад одгодиш меч одгодио си и казну исто као и ово: ниси био регистрован за меч који се одгодио е па нема те ни када се буде играо. A povrede i bolesti? Sta ako je neko bio povredjen i bolestan i nije mogao da nastupi u originalnom terminu, a na odlozenom moze, da li bi mu dozvolio da igra? 😄 Salim se, ne moras da odgovoris na ovo i pruduzavamo pricu. Samo se zezam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 37 minutes ago, Константин said: Немам амбиције да нас вадим када ми то урадимо али је правило ниђе везе. Кажњен си 3 наредне утакмице па када одгодиш једну од њих одгодио си и казну за исту. А још авангарда и панкери. Ово прво да Аргентинци нису били наши играчи када су требали да играју са њима, па сада не могу, ми је логичније. Чак се логички слаже са овим горе, кад одгодиш меч одгодио си и казну исто као и ово: ниси био регистрован за меч који се одгодио е па нема те ни када се буде играо. Samo treba ozbiljnije kontrolisati "razloge odlaganja" i ni jedno pravilo nece biti potrebno menjati. Kod nas su dva kluba bitnija od lige, takva liga je u startu neregularna. Muka mi je kad pomislim na one sastanke aba lige koje sam cak i pratio, gde Bokan i Nebojsa dominiraju a ostali kao mali misevi (sem Ostoje koji je bio odsutan 🙂 ). I sve ti jasno i kakva je liga i koliko je regularna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Da smeta vam ovo vs Buducnosti ali zato ste ok sto se nasa sa Cedevitom ili Mornarom odlagalo...Protiv Cedevite tek sad igramo kad je prosla sezona a utakmica kad je trebala? Da je neko od nasih imao suspenziju tada sad bi igrao.. Kao sto sad ne mogu oni koji su registrovani posle te utakmice. I zavrsavajte sa ovom diskusijom. 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 26 minutes ago, John Terry said: Muka mi je kad pomislim na one sastanke aba lige koje sam cak i pratio, gde Bokan i Nebojsa dominiraju a ostali kao mali misevi (sem Ostoje koji je bio odsutan 🙂 ) Gde si gledao to i kad ima sledeca epizoda? 🍿🥤 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 2 minutes ago, necke said: Gde si gledao to i kad ima sledeca epizoda? 🍿🥤 Mislim da bila neka korona sezona. I da su trebali da odlucuju sta ce da rade, da prekidaju ili ne. I onda su imali sastanak preko onog google meet-a. Komedija ziva, predstavnik ABA lige, iz Cibone, cuti ko picka, a Nebojsa i Bokan se svadjaju. Ostoja se smorio pa otiso, ovi ostali gledaju i neveruju. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Izašao raspored. 28.04 Zvezda-Zadar 20h 05.05 Zadar-Zvezda 20h 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 40 minutes ago, Don Dusko said: Da smeta vam ovo vs Buducnosti ali zato ste ok sto se nasa sa Cedevitom ili Mornarom odlagalo... Kao moderator koji prati sve postove, trebalo bi da znas da je velika vecina bila protiv odlaganja te dve utakmice i da smo taj potez smatrali nepotrebnim... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Uostalom, kao i sva prateća saopštenja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 47 minutes ago, John Terry said: Mislim da bila neka korona sezona. I da su trebali da odlucuju sta ce da rade, da prekidaju ili ne. I onda su imali sastanak preko onog google meet-a. Komedija ziva, predstavnik ABA lige, iz Cibone, cuti ko picka, a Nebojsa i Bokan se svadjaju. Ostoja se smorio pa otiso, ovi ostali gledaju i neveruju. bolje od celog netfliksovog sadržaja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Just now, Урош19 said: bolje od celog netfliksovog sadržaja Bukvalno, bez scenarija, sasvim prirodno, gledas dva buzdovana kako mere kitu, jednog blentavog i jos par koji se sablaznjavaju. To nikako ne moze da se rezira. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts