Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Baš sam ovakvu utakmicu očekivao. Kampaco koji će da dominira i da kokekitira sa tripl-dablom. Samo što sam očekivao da skokovi budu ta treća kategorija u kojoj će biti dvocifren, ali to su bile ukradene lopte. Brutalna partija na oba kraja terena, impact na terenu kao Džejson Kid iz najboljih dana. Još su saigrači promašili solidan broj otvorenih trica posle njegovih dodavanja.

Link to comment
Share on other sites

Možda je i bespotrebno pominjati neke situacije i na taj način isticati ono što je loše naspram odlične Crvene zvezde, ali kako opisati scenu kad igrač ide jedan na nula ka košu, biva fauliran sa leđa, a Javor gleda snimak da bi mu valjda tek tada postalo jasno pravilo nesportskog faula??!

 

Pa kamen ti u usta, hohštapleru jedan.

Edited by Nek grmi jako
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Duško ima veliko poštovanje prema ovoj igri. Na svakoj utakmici daje maksimalno sebe, za svakog protivnika se ozbiljno priprema. Tu ozbiljnost želi da vidi i kod svih svojih igrača, dok god nismo na putu da rešimo utakmicu ne želi da vidi nikakvu neozbiljnost i nezalaganje. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Nema ništa bez discipline, ništa na veresiju. Naravno da nisu svi jednaki u timu, to su floskule, zna se hijerarhija ali se nikako ne sme dozvoliti da to pojedinci koriste na bilo koji način. Zna to Duško vrlo dobro i takve stvari seče u korenu ali i ima autoritet za tako nešto. Mi smo od njegovog dolaska TIM i to više nego što smo ikad bili u novijoj istoriji, na taj temelj se sve ostalo gradi i to je njegova najvaća pobeda.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, srlepajce said:

 Hrvatski komentator

 

 

Ko je ovaj komentator?

 

Slušao sam ga vs Monaka jer nisam u zemlji pa strimujem, odličan je bio, hvalio inteligenciju Luke Mitrovića a posle trojke Dobrića iskomentarisao "rođeni Kninjanin".

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:


Domagoj Pancirov. 
 

 

 

Mislio sam da baš nije Domagoj, on je prenosio neku prijateljsku vs HRV kad je Jović zveknuo trojku sa 10m, delovalo mi je da nije isti glas, da je Domagoj mlađi lik od ovog komentarora.

 

Ukoliko neko zna, molim da razjasni, hvala.

 

edit

Nije ovo Domagoj, upravo sam uporedio, nije isti glas.

Edited by Holivud
Link to comment
Share on other sites

Dobrić na poslednjih 10 utakmica (EL/ABA)

 

12 ppg

 

29/40 za 2 (73%)

 

17/41 za 3 (41%)

 

21 ast > 6 to

 

na 7 od 10 utakmica dvocifren (4 od 5 u EL)

 

pir 15

 

Sve u svemu, znači takav njegov doprinos iz drugog plana. Ovakva igra kakvu gledamo u poslednje vreme ne bi bila moguće da se sporedniji igrači nisu takođe pronašli, naročito Marković, Dobric i Luka, ali i Lazic i Lazarevic sa drugačijim vidom doprinosa.

 

Mnogi će reći da je u Podgorici pobedila nikad jača Zvezda, a ta nikad jača Zvezda su večeras bili Kampaco okružen Lazicem, Lazarevicem, Dobricem, Mitrovicem i delimično Petrusevim.

 

Svakako da Kampaco sve čini boljim, ali demoliranje Budućnosti i dalje nije lak zadatak.

  • Like 23
  • Thanks 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...