Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

7 minutes ago, gledaoc said:

Ode neznalica

Jeste da nije dorastao Zvezdi i da mozda nikad nece ni dorasti, ali zamolio bih bez ovakvih prozivki i uvreda.

Sigurno da Vlada voli Zvezdu i da je njemu najkrivlje sto nije proslo onako kako je zamislio.

Vlado, srecno u nastavku karijere i nadam se da ce mu ova epizoda pouciti kao iskustvo u narednim poslovima.

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

A šta bi sa onim da mlad trener treba da se istrpi? Ako dovedes mladog trenera treba da budes spreman da ga sacuvas taman bio poslednji u EL i 5. u ABA. Tim pre je sam Vladin dolazak bio wtf momenat, jer se nista drugo sem ovoga nije moglo ni ocekivati.  Pritom mu je gazda uterao kitu sa selekcijom. Dobio bi Vlada Pao da je barem pleja imao na vreme. Onda bi samo Zadar bio kiks 😁

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Cestitam svim zvezdasim smenu ovog trenerskog odrona. Ne sumnjam da je privatno mica od coveka, ali kao trener… za klub je bio poguban bar koliko i suluda selekcija. Nadam se da sa ociglednim manjkom trenerskog stofa nece biti u situaciji ni da vodi mladje reprezentativne kategorije dok se ne douci. Nema kapacitet za prvog trenera bilo cega, zapravo. I dok u tudjini ne ispece zanat, ne bi o tome trebalo ni razmisljati. Mnogo takvih likova radi sa klincima- i posledice tog amaterluka se vec osecaju na svim nivoima. 
 

Zbogom, Vlado. Ovo nije bilo dosta, vec previse. Bas previse. Poslusaj zov Tajvana ili Portorika, uhlebi se negde gde ne utices na domacu kosarku. 


 

Edited by Casaubon
  • Like 6
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Steta koju je Covic napravio sa Jovanovicem je nemerljiva. Restart od sutra ujutru. Za mene od sutra ujutru krece sezona. NIkad veci fijasko i ranije silbovanje. Bas veliki cirkus je iza nas. Pu,pu, pu ne ponovilo se vise ovako nesto. 

4 minutes ago, srlepajce said:

Sad kad objave Duska da vidimo ko ce da lajkuje :lol_2:

Mozda ce sad mali Trifa da zatrazi sporazumni raskid sa Zeljkom da dodje kod nas, posto ima visak neartikulisane energije da ga Ivanovic lepo poslozi 😄

  • Like 5
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Dobro je radio sa mladima, i realno nas lako vratio u A diviziju, on bi bio idealno rešenje za Megu, gde mislim da bi i završio da nije bilo prilike u Zvezdi. Srećno u nastavaku karijere, i želim mu da kroz par godina bude u poziciji u kojoj je Alimpije trenutno. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

ovo je novi start i za naša dva stranca koja su pokazala zasad ništa pa da se vidi da li je to isključivio do trenera ili je ipak i do njih samih. Sa Vildozom je već sarađivao a Bentila će trebati malo ukrotiti da se ne bi ponavljali Feneri.

Edited by bodo
Link to comment
Share on other sites

Meni je samo neverovatno da je Covic mislio da sa ovim trenerom i ovakvom selekcijom moze da bude u 12 u EL i da ozbiljno ugrozi Partizan. Ovo se radi samo kada postoji spremnost da se iz nekih visih ciljeva tankuje sezona.

Sada je neophodno dovesti nekog novog Holinsa, mocnog 2-3 igraca sa jakom odbranom, skokom i sigurnim spotap sutom. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...