Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Ne mogu da zamislim kako je Nedovicu, toliko dugo ziveti sa tim da si Nemanja a ne Nedovic, bio si tu, osvojio nisi nista.. 

 

sad napokon, prvi trofej, ej...  

Ko zna koliko puta mu je proslo to kroz glavu u dosadasnjoj karijeri, da sa svojom Zvezdom nema nista. 

 

Cak i u Nba, taj osecaj dok je tamo a kroz glavu prodje random misao da bi sve to menjao za titulu sa Zvezdom. Svaka mu cast, zasluzio je

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Bilo je vidljivo sinoć da smo istrošeni posle maratona u derbiju, ali imamo previše oružja da u laganom ritmu odradimo ekipu kao što je Mega (prosječan ABA tim). Kup je za mene uvijek bio bitan, jer do njega pretežno mora da se dođe preko vječitog rivala. To daje posebnu draž ovom takmičenju. 

 

Nedović je naš najbolji igrač u poslednje vrijeme. Svaku tekmu komotno ide na 20+ poena. Uživanje je gledati njegove pogotke sa 8-9 metara i poene na obruču. 

 

Dobrić je uvijek znao dobro da zatrpa kad dobije prostora na šutu. On će puno profitirati sa Kampacom na terenu. Manje će kreirati, a imaće više prostora za otvorene šuteve. Mislim da za njega nije pretjerano reći da je najbolji šuter u ekipi iz mjesta. 

 

Sa povratkom Martina i centarska linija izgleda ozbiljnije. Petrušev i Mitrović u napadu prave razliku, a Bentil i Martin donose hustle elemanat. Dobro je što se Bentil prihvatio ovakve uloge. Vjerovatno mu je to i kod Mesine donosilo minute. 

 

Najbolji potez utakmice je ona Mitrovićeva minijatura u stilu Hakima.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...