Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, StiviKivi said:

Ko priča o dobrićevoj sezoni? Dobrić je užasan. Pričam da njemu ovde je**mo majku a ovaj je pod makazice. Pa ni titulu koju uzmemo u Aba ligi neće donese on.

Dobrić i Nedović imaju istu minutažu. I jedan i drugi su starteri. Zahvaljujući Nedoviću smo dobili bar pola utakmica u Evroligi. Svakako je manji problem od Dobrića koji je cele sezone loš. 

• Like 3
Posted

Ovakva pljuvacina je posledica toga sto su se na 10 9 pravile kalkulacije gde jos treba da pobedimo za top8. Svi su zanemarili cinjenicu da smo do promene trenera imali 1:6 i da smo izvukli maksimum i da mora doci do pada. Verujem da jos nista nije gotovo, ne bi me cudilo da sada opet ide jedna serija 1:6, pa posle toga opet 6:0,l Usput, ubedjen sam osvajamo kup ( ako se pojavimo).

• Love 1
Posted
7 minutes ago, StiviKivi said:

Ko priča o dobrićevoj sezoni? Dobrić je užasan. Pričam da njemu ovde je**mo majku a ovaj je pod makazice. Pa ni titulu koju uzmemo u Aba ligi neće donese on.

Dobro je da je Duško na italijanskoj turneji pokazao Nedoviću da ova ekipa i bez njega može da igra ozbiljnu košarku. Totalno ga je naučio pameti. Već mu je održao deo lekcije protiv Partizana kada mu je odigrao 2 od 10 minuta poslednje četvrtine. Sada je dodatno zaoštrio i to je dalo vidljive rezultate.

• Like 2
Posted
1 minute ago, medobrundo said:

Dobro je da je Duško na italijanskoj turneji pokazao Nedoviću da ova ekipa i bez njega može da igra ozbiljnu košarku. Totalno ga je naučio pameti. Već mu je održao deo lekcije protiv Partizana kada mu je odigrao 2 od 10 minuta poslednje četvrtine. Sada je dodatno zaoštrio i to je dalo vidljive rezultate.

Dobro da je na sredini treće četvrtine ekipa pokazala koliko ima vere u njega kada je luka mitrović imao loptu na 3 metra od koša, okrenuo se pogledao nedovića na 45% kako drži šake ka lopti , sam kao panj i onda pogledao u Lazića koji je u pravcu koša sam na trojci i dodao loptu njemu. 

Vrlo onako imaju poverenja u svog beka šutera. 

Ato što ga klupira je najveća i jedina greška Duška. Stvara mu alibi. Kod mene bi igrao po 35 min svaku , bez pogovora i bez obzira na učinak. Da se ispucava do mile volje i da pojedini vide šta je 30 razlike svaki meč u korist protivnika.

Posted
3 minutes ago, Placebo Lone star said:

Faul Bentila???

Na stranu nekoliko pogresno dosudjenih auta i generalno neujednacen kriterijum, ali ovaj faul, ono 2+1 Ilica, faul nad Daviesom za bacanja su bas banditske odluke.

• Like 3
  • Thanks 3
Posted (edited)
12 minutes ago, Redstar0356 said:

Samo sto tad pobrojani nisu bili krivi a sad jesu?

Sem Kuzmića nisu imali bitnu ulogu 2016/17 ni Mitrović, a ni Dobrić. Šest godina kasnije Kuzmić ima snage za 5 minuta nedeljno, Mitrović i Dobrić imaju veću minutažu i skoro nikakav doprinos. Besmisleno je napisati da je problem što su skupo plaćeni Vildoza, Nedović, Martin i ostali u situaciji kada je tim prepun limitiranih domaćih igrača. Da nije tih "skupih" igrača 10:10 na kraju januara Mitrovic, Kuzmic, Dobric bi videli kao i prošlih sezona.

Edited by TB Told
Posted

Jbg ...kao kad te zaustavi pandur i ako mu se ćefne izmisliće bilo šta da nije ok na autu ili si napravio prekršaj u vožnji samo da te kazni .

Tako i ovo,sviraju kako im se digne,gledaju kad i kako im se ćefne,pa čak i kad gledaju sekirice iz 6 uglova ne vide,Petruševu poene od table ne žele ni da pogledaju,Bentilov faul.

U principu,možeš da se koprcaš i nerviraš koliko hoćeš,kad je lopovima omogućeno da te legalno kradu .

Žao mi je Duška,nije zaslužio ovakav tretman i da mu lopovi oduzmu šansu da na terenu kruniše rad sa ovom grupom momaka.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Dropkick Murphys said:

ma šamarčinu mu zveknuo, nameran faul

Ma sudije su krive. Oduzeli nam pobede protiv Zalgirisa,Partizana i Bolonje. Mi smo odigrali odlično al ne daju nam u top 8.

• Like 2
Posted
7 minutes ago, StiviKivi said:

Dobro da je na sredini treće četvrtine ekipa pokazala koliko ima vere u njega kada je luka mitrović imao loptu na 3 metra od koša, okrenuo se pogledao nedovića na 45% kako drži šake ka lopti , sam kao panj i onda pogledao u Lazića koji je u pravcu koša sam na trojci i dodao loptu njemu. 

Vrlo onako imaju poverenja u svog beka šutera. 

S obzirom da je Lazić postigao 0 poena uz šut iz igre 0 od 0 to deluje kao sasvim dobar izbor Mitrovica

Posted
2 minutes ago, medobrundo said:

S obzirom da je Lazić postigao 0 poena uz šut iz igre 0 od 0 to deluje kao sasvim dobar izbor Mitrovica

Akcenat je na poverenju saigrača. Ne znam dal si zapazio to, meni je to  najkomičnija scena na ovoj turneji po italiji.

Posted (edited)
6 minutes ago, StiviKivi said:

Ma sudije su krive. Oduzeli nam pobede protiv Zalgirisa,Partizana i Bolonje. Mi smo odigrali odlično al ne daju nam u top 8.

...jer treba imati jako veliki IQ da bi se skontalo da možeš i da odigraš ko kurac, a ujedno i da te sudije masakriraju. 

Barselona, Valensija, Armani. Zamisli, možeš imati očajno suđenje i kad pobediš, kao u Valensiji.

A prevashodno sam se javio za ovu tvoju laž da je bilo udarca u glavu. Bentil je izbio loptu rukom ispred Šabazovog lica i onda samo ulećeš dalje pominjanjem nekih drugih utakmica. 

Edited by Dropkick Murphys
  • Like 9
Posted (edited)
31 minutes ago, John Terry said:

Treba uložiti protest zvanično na suđenje. 

NE TREBA pisati saopštenja.

Ma nema svrhe. Posle Barse je sudija kažnjen na par utakmica i tresla se gora rodio se miš... A nama pobeda manje i poraz više...

Ova je instrukcija iz vrha EL, ne može biti slučajno toliko puta u prethodnim utakmicama. 

Moramo da budemo bolji 5-10 razlike na terenu da bi se nadali da dobijemo pola koša ili koš... A to je teško sa ovakvim rosterom u kontinuitetu...

Teška je i neizvesna naša budućnost u EL. Ovo su baš ozbiljne poruke...

Edited by Issey
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Dropkick Murphys said:

...jer treba imati jako veliki IQ da bi se skontalo da možeš i da odigraš ko kurac, a ujedno i da te sudije masakriraju. 

Barselona, Valensija, Armani. Zamisli, možeš imati očajno suđenje i kad pobediš, kao u Valensiji.

Ne, ali očigledno treba imati jako VISOKI IQ da bi se shvstilo da nam sudije nisu odlučile ni jedan poraz sem protiv Barselone. I da smo za situaciju u poslednje 2 nedelje krivi isključivo mi , isto kao i za završenu priču oko top 8.

• Like 1
Posted
9 minutes ago, StiviKivi said:

Daleko od toga da smo bili odlični. Ali su se bezobrazno posrali na trud i znoj naših igrača. Dešavaju se previdi, ali ovo je namera, očigledna... Faul na Kuzmiću i Daliborov koš o tablu ne možeš slučajno da previdiš... 

Posted
2 minutes ago, StiviKivi said:

Ne, ali očigledno treba imati jako VISOKI IQ da bi se shvstilo da nam sudije nisu odlučile ni jedan poraz sem protiv Barselone. I da smo za situaciju u poslednje 2 nedelje krivi isključivo mi , isto kao i za završenu priču oko top 8.

Tako je matori.
Evo ovde vidimo očigledno čistu blokadu, pre kontakta lopte sa tablom

a ovde jak faul Nedovića uz povlačenje šuterske ruke

uz ovaj šamar Bentila od ranije, to je ukupno 3 dobre odluke sudija, a pošto je bila prevelika razlika na kraju, to nikako i nije uticalo na konačan ishod, pa nije ni bitno, ko nam kriv kad igramo ko sise

• Like 6
Posted (edited)
13 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Tako je matori.
Evo ovde vidimo očigledno čistu blokadu, pre kontakta lopte sa tablom

a ovde jak faul Nedovića uz povlačenje šuterske ruke

uz ovaj šamar Bentila od ranije, to je ukupno 3 dobre odluke sudija, a pošto je bila prevelika razlika na kraju, to nikako i nije uticalo na konačan ishod, pa nije ni bitno, ko nam kriv kad igramo ko sise

Sve je tako matori. Da smo večeras dobili bili bi ma kraju 13. a ne 14. na tabeli Evrolige. To je činjenica zbog koje neću moći da spavam noćas. Teško mi pada iskreno. Šta nam radi ta Evroliga. Mrzi nas bre.  Savić nas tužaka , a DR i Radanovu zimulo dupe za svoje pare. Svi su protv nas.

Edit:

I pošto kažeš laž, dakle vređaš.. da ti obijasnim da ja ne lažem već sam možda tako to video, ne vidi se lepo.

I ja bi isto tako voleo da je sudio onako kako je trebalo. Nisam protiv mog tima.

Edited by StiviKivi
Posted (edited)
28 minutes ago, StiviKivi said:

O jbt sta pises

Pa dovoljno taj jedan sto su odlucile

Tada bi imali 9-7 (30.decembar) pobedu manje od Barse

Pogledaj koliko bi zaostajale druge ekipe za nama

Od tada krece katastrofalno sudjenje i to je cinjenica 

Primetno je i da ovde pises uglavnom ( da ne kazem samo) posle poraza i naravno protiv Nedovica

Napisi slobodno nesto i posle pobede, bice ih sigurno

Edited by srlepajce
Posted
35 minutes ago, TB Told said:

Sem Kuzmića nisu imali bitnu ulogu 2016/17 ni Mitrović, a ni Dobrić. Šest godina kasnije Kuzmić ima snage za 5 minuta nedeljno, Mitrović i Dobrić imaju veću minutažu i skoro nikakav doprinos. Besmisleno je napisati da je problem što su skupo plaćeni Vildoza, Nedović, Martin i ostali u situaciji kada je tim prepun limitiranih domaćih igrača. Da nije tih "skupih" igrača 10:10 na kraju januara Mitrovic, Kuzmic, Dobric bi videli kao i prošlih sezona.

Ja ne pricam za ti vec za proslu sezonu kad je bila kriva taktika trenera koji ne zna da nacrta napada i zna samo da postavi odbranu

31 minutes ago, StiviKivi said:

Kakve veze ima da li odigras lose ili dobro ako je u pitanju povreda pravila igre? Armani je sutirao 5 od 21 a mi 4 od 21. Sto su oni zasluzili pobedu a mi nismo? Sto mi moramo da igramo dobro da zasluzimo fer sudjenje? Sto nam onda nisu sudili fer protiv Barse kad jesmo igrali dobro? 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...