Popular Post Don Dusko Posted January 12, 2023 Popular Post Share Posted January 12, 2023 Mitrovic pre utakmice gleda da li je tu Tavares: Shvata da ga nema: 14 2 37 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 19 minutes ago, Miki28 said: Evo Obradovic kaze da bonusi za kup veze sa vezom nema i da njegovu stranu price niko nije cuo. Isto ovako se i lani žalio da niko nije čuo njegovu stran priče, a nije je ni ispričao. I evo ove godine opet... Slušamo te, Saša, izvoli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 6 minutes ago, ZiS said: Dao im Duško slobodan dan za pobedu 😁 Mačka Ljubica: 2 1 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 8 minutes ago, Kooineeperk said: ✅ - 🟨12.01. - Monako 🏡 Idemo dalje... On 1/2/2023 at 3:08 PM, Dropkick Murphys said: 3 puta sam gledao raspored i video sam samo 4 eventualna poraza. Da ne bi bilo da preterujem, dodao sam još jedan : D Računao sam ovako:Jedan poraz u dve utakmice sa Realom i Monakom. Jedan poraz ili u Izraelu ili Litvaniji. Jedan poraz u Barseloni ili Baskonija kod kuće. Jedan poraz protiv Olija ili Fenera kući. I jedan bonus: ima taj Armani na strani u duplom kolu ili npr Efes, popraviće formu...neka se dogovore oko te jedne : D Bold ✔️ 11-4 do kraja 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Guru Posted January 12, 2023 Popular Post Share Posted January 12, 2023 65 8 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 17 minutes ago, drperce said: Gde nam je Laki? Otisao na pivo sa Raduljom? Cim nema koga da pljucne nema ga 😁 Nemoj Lakija. Previše voli Zvezdu i dosta teško sve preživljava, pa ode u drugu krajnost. Raduljica solidan. 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarozicslo Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Jedno zapažanje: neki ste večeras tako bolećivi prema S. Obradoviću, a redom je teran govnavom motkom... Nema kod nas umerenosti, ravnoteže. Sve je ili crveno ili belo... Nijansi nema. E kad to shvatimo kolektivno, tad možda i zaslužimo boljeg prešjednika. Kluba. A i države... Bravo momcima! Svaka čast i da svaka bude ovak'a! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 2 hours ago, K.Dot said: @Tamburinjo puštaj turu, šta si se stis’o? Alo Radulja jel imas broj Rivera za separe sa Fristajlera se ne javljaju ??? 5 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 @Dropkick Murphys i @Kooineeperk ako vam se ostvare prognoze, imate turE piva od mene, dobro povešćemo i Raduljicu. 🍻 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 3 minutes ago, pavijan2 said: Nemoj Lakija. Previše voli Zvezdu i dosta teško sve preživljava, pa ode u drugu krajnost. Raduljica solidan. Laki je meni jedan od gotivnijih forumasa, cak i kad mraci do maksimuma to ne radi kao neki koji su u fazonu "sve znam, sad cu svima da vam otvorim oci i napisacu po 15589 put istu stvar". 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Markovic, Mitrovic,Dobric i naravno slavljenik. Poezija veceras. Bravo momci. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 49 minutes ago, Instinkt said: Čestitke cigani, da sam na mestu prve 4 ekipe verovatno bih kalkulisao da vas izbegnem u eliminacionoj fazi 😑 Glupo bi bilo da sami sebe izbegavamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 28 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Ako ni večeras nije mogao da uđe na teren onda je Radule stvarno tezak penzioner, što neko reče trebalo bi barem malo da ga je sramota, naravno i onog što ga je doveo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Kako li je Covic podneo skandiranje i aplaudiranje Obradovicu i ljubljenje grba 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 (edited) Samo da pojasnimo jednu stvar, nema nikakve komisije El koja moze da nam smanji kaznu. Ne moze se kazna smanjiti jer je slucaj zavrsen. Jedino Glikman moze da je ukine. Koliko sam ja razumeo sve i da hoce da nam smanje kaznu oni to ne mogu jer ne postoji mehanizam kojim bi se to pokrenulo. Imali smo pravo zalbe sportskom sudu u Lozani, ali po svemu sudeci ista nije podneta i ne nije taj sud tako brz. Otidjite na njihov sajt i vidite o kojim predmetima ce se tamo u januaru odlucivati. Davno zaboravljena proslost. Tako da, ako sam ja u pravu nasa jedina nada sa freefacu je da nas Glikman pomiluje. Sve ostalo bi bilo po pijacnim principima, da se kojekakve komisije sastaju na osnovu usmenih zalopojki i EL bi bila prilicno neozbiljna organizacija. Edited January 12, 2023 by kokodakalo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Pa daj da zovemo čoveka u goste...Da mu se plati neki all inclusive Kop, Zaltibor, splavovi i sve prateće aktivnosti 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarozicslo Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 2 minutes ago, kokodakalo said: Samo da pojasnimo jednu stvar, nema nikakve komisije El koja moze da nam smanji kaznu. Ne moze se kazna smanjiti jer je slucaj zavrsen. Jedino Glikman moze da je ukine. Koliko sam ja razumeo sve i da hoce da nam smanje kaznu oni to ne mogu jer ne postoji mehanizam kojim bi se to pokrenulo. Imali smo pravo zalbe sportskom sudu u Lozani, ali po svemu sudeci ista nije podneta i ne nije taj sud tako brz. Otidjite na njihov sajt i vidite o kojim predmetima ce se tamo u januaru odlucivati. Davno zaboravljena proslost. Tako da, ako sam ja u pravu nasa jedina nada sa freefacu je da nas Glikman pomiluje. Sve ostalo bi bilo po pijacnim principima, da se kojekakve komisije sastaju na osnovu usmenih zalopojki i EL bi bila prilicno neozbiljna organizacija. A to "pomilovanje" je na inicijativu nekog drugog spolovila (organa) EL, tima - stranke ili sama "komisija" (kako god se zvali) to rade po sopstvenom nahođenju? Poslednja varijanta je isuviše srpska (diskreciona). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 4 minutes ago, kokodakalo said: Samo da pojasnimo jednu stvar, nema nikakve komisije El koja moze da nam smanji kaznu. Ne moze se kazna smanjiti jer je slucaj zavrsen. Jedino Glikman moze da je ukine. Koliko sam ja razumeo sve i da hoce da nam smanje kaznu oni to ne mogu jer ne postoji mehanizam kojim bi se to pokrenulo. Imali smo pravo zalbe sportskom sudu u Lozani, ali po svemu sudeci ista nije podneta i ne nije taj sud tako brz. Otidjite na njihov sajt i vidite o kojim predmetima ce se tamo u januaru odlucivati. Davno zaboravljena proslost. Tako da, ako sam ja u pravu nasa jedina nada sa freefacu je da nas Glikman pomiluje. Sve ostalo bi bilo po pijacnim principima, da se kojekakve komisije sastaju na osnovu usmenih zalopojki i EL bi bila prilicno neozbiljna organizacija. Tačno tako, Glikman to može da uradi u nekom trenutku ... ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 1 minute ago, Kankkunen said: Tačno tako, Glikman to može da uradi u nekom trenutku ... ili ne. Potpuno retardirano. Ili uradis odmah ili ne uradis uopste. A ne kao aj da sacekam jos malo, kao kad kaznis malo dete pa posle nekog vremena mu ukines kaznu kad si procenio da je dovoljno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 (edited) 28 minutes ago, uini said: pefi diskretni heroj tekme, jason kidd partija Uz Mitrovica i Lazica... Laki, dodjes pivo ( kada ja moram da te ''branim'' od napda ostalih 4umasa ) 1 hour ago, Laki21 said: Poezija. Edited January 12, 2023 by Fat Zadd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Ali kako Petrušev dečkonja ide na obruč iz kretnje...tačno znaš da ti je to završeno. Spretne ruke...lak na nogama, stabilizovao nam skok...ume i da je spusti na parket...ojačao.Puj, puj. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 3 minutes ago, Profesor said: Potpuno retardirano. Ili uradis odmah ili ne uradis uopste. A ne kao aj da sacekam jos malo, kao kad kaznis malo dete pa posle nekog vremena mu ukines kaznu kad si procenio da je dovoljno. Tako je. Samo sto se on odlucio da ne uradi to uopste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 5 minutes ago, Kankkunen said: Tačno tako, Glikman to može da uradi u nekom trenutku ... ili ne. Kako prolazi vreme sve je vise ovo drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 2 minutes ago, Profesor said: Potpuno retardirano. Ili uradis odmah ili ne uradis uopste. A ne kao aj da sacekam jos malo, kao kad kaznis malo dete pa posle nekog vremena mu ukines kaznu kad si procenio da je dovoljno. Kod njih su mnoge stvari neregulisane, može da bude a i ne mora ... kao sa pobednikom ABA i EL, ne postoji nikakav dokument al verujte na reč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts