Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Колико се сећам Калинић је прошле сезоне против Ефеса промашио оба бацања, Вилбекин је промашио бацања за Турску у Пиониру против нас дешава се много бољим играчима од Марковића нема шта да му се замери

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Pefi je odigrao sjajnu tekmu, promasili su daleko bolji suteri bacanja u ovakvim trenucima. Bio je na izmaku snage kao i ostali, kraca klupa usled povreda i neregistracije. Jbg..muski smo odigrali, svaka im cast!

 

Glavni zakljucak: docek NG provesti sa Miskom i na svaki nacin ubediti ga da se odmah produzi Petrusev na 2 i po godine. Probati prvo sa 3 i po 😇 dok je trezan.

  • Like 19
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Možemo da vrtimo sad do mile volje sve situacije i da promenimo samo jednu od 10, mi bismo pobedili. 

Slobodno bacanje Pefija, faul ne pravi Lazić, Petrušev, Mirotić u autu, pa daje neverovatan koš... Pre toga Bentil kao nogom, pa Nedovićev šut da odemo na +15...ima toga još dosta. 

Nikad nije lako kad se izgubi dobijena utakmica, ali ako nekome bude lakše...u konačnom zbiru...1/2 posle utakmice protiv Olija i Barse je sasvim ok rezultat. 

 

Idemo da bijemo Valensiju, pa da jurimo to 4. mesto. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Na kraju kada se sve sabere, UPRKOS neregularnostima, mogli smo dobiti, samo da je bilo više pameti. Jednostavno glupost uvek jezivo košta, bilo u organizacionom delu (klub, Kampaco), bilo u operacijskom (nepravljenje faula).

 

Iskreno se nadam da će neko nešto iz ovih sranja naučiti, mada sam skoro siguran da neće. Nebojša će i sledeći puta dovesti nekog junošu da se igra igračkom od deset miliona dolara, jer što da ne proba, nije da mu se nekada do sada (sem triput) to olupalo o glavu, o finansijskom poslovanju i eksel tabelama da ne pričam.

 

Jedino Petrušev deluje dovoljno pametan da skapira da se ovakve stvari jednostavn ne rade.

Edited by Laki21
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, drakon1 said:

Dobric nas je bukvalno direktno kostao preko 10 poena. Nisam cuo za ovo oko prelazenja preko centra i tek onda pravljenja faula. Ali i ako jeste i tu je Lazic jos imao mogucnost da pravi faul.

Nije. Higins je sa svoj polovine dodao Miroticu. Lazic taman spremao sekiricu, ali se ovaj oslobodio lopte metar pre pola. A onda Petrusev nije hteo da rizikuje faul za tri bacanja i jbg, desava se.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Nego, sto se Mirotica tice, ne znam da li ste primetili kako je na kraju, prilikom onog pozdravljanja svih igraca, zastao najpre za Lazarevicem, potapsao ga i nesto mu rekao klimajuci potrvrdno glavom (verujem da je u fazonu "bravo mali, samo tako, odlican si bio") a potom slicno i sa Petrusevim. 

 

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Nista ne zameram. Krivo mi jeste, ali nista ne zameram.

 

Utakmica odigrana svim srcem. Svaka cast svima iz ovog lavovskog tima.

 

Ako oni mogu da igraju ovako bez Vildoze protiv jedne Barselone u top izdanju, bice karambol kada bude cela ekipa na okupu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Neka, neka, sa Vildozom, Kampacom, ostalim povredjenima kad se oporave, Lebronom, Jokicem ...doci ce oni nama u Barseloni.

 

Elem, steta, bas steta, imali smo ih.

Krivo mi sto ih nismo slomili ranije a imali smo solidnih prilika +12 i promasene trojke, laganije bi bilo do kraja, kad se udje u neizvesnu zavrsnicu lutrija, danas nije bila na nasoj strani.

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, uini said:

 

nije se usrao, nego je los suter. kao da nikada nismo videli i najbolje sutere da mase slobodnjake a ne one koji nisu tako dobri.

Bek koji ne ume da pogodi bacanje... Jesmo svasta vidjali, ali njega vise ne moramo da gledamo jer ce uvek da omasi kada se lomi. 

Link to comment
Share on other sites

A sta znaci da nema celendza oko odlule koja nije doneta? Npr Petrusev napravi faul na sutu i oni gledaju da li je za 3 ili za 2 bacanja i slucajno vide da je lik u autu i onda kazu nema veze sto je aut nismo to ni sudili?
 
Sramota za EL da ne ume da resi ovakve situacije, barem na kraju utakmica. 2023. je godina a idalje se igraju neregularne utakmice u najjacem evropskom takmicenju.
Ja mislim da u NBA mogu da promene odluku kada vide tako nešto i to je super.
Čak su Dončiću nedavno poništile trojku u zadnjoj sekundi kada je ovako gazio aut, doduše u poluvremenu.
Počinje drugo poluvreme oni obrisali Dalasu tri poena.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...