Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel hoce neko ko ima pojedinacnu kartu za Barsu u petak da stavi na limundo aukciju sa pocetnom cenom 2000 dinara? Licitirao bih. Mislim da bi dostigla cena  100 eura.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Laki21 said:

BTW, da imam samo jednu želju što se košarke tiče - jeste da doživotno imamo suđenje u svim takmičenjima kao Partizan u EL.

ja sam se spremao da postavim pitanje tajne kako kkp obezbedjuje sudjenje koje ima u el a onda sam video sudjenje u pireju. doduse u stambolu je sudio radovic ako sam dobro video sto tajnu cini dosta manjom.

Posted

Ozbiljan skalp. Bilo je nekih novih akcija, igraci Zvezde su igrali hrabro, Petrusev imao periode u drugom poluvremenu kao da je usao duh nekog legendarnog NBA centra u njega gde vlada suvereno parketom. 

Sta reci za Vildozu, covek je renesansni umetnik.

Ivanovic em strateg em psiholog. Ma sta psiholog, psionik.

• Like 5
Posted (edited)
26 minutes ago, jaka blazic said:

rutinski.

luca magic ponovo.

filip je divno ime, kobra samo za uinija.

sutra idem da stavim bar 100e da uzimamo.

toliko.

el cirkuzante strikes again ali da, ognjen el pajaco i felipe klovn su odvalili takodje.

edit mitrovic verovatno najbolji

Edited by uini
Posted

Milin defektolog je teska grobarka.

Milina mama, zna se sta je.

Ne mogu ni da zamislim sledeci cas ❤️

Kakva utakmica, kakva borba, kakav tim i kakav trener.

CZV ♥️

• Like 8
  • Love 14
  • Ha-ha 3
Posted

Ovo sto Dusko radi je magija.

Filip je najbolji dokaz. Veceras je bio odlican. Najbolje od svega je da on moze jos bolje

Ovo je samo pocetak sna, sanjajmo i dalje!

• Like 3
Posted

Da se prisetimo kako smo prosli u pripremnom periodu sa "bracom" pre samo 3-4 meseca, istini za volju tada nije bilo glavne pokretacke snage Nemanje i Luce.

• Like 2
Posted

Ovo sto Dusko radi je magija.

Filip je najbolji dokaz. Veceras je bio odlican. Najbolje od svega je da on moze jos bolje

Ovo je samo pocetak sna, sanjajmo i dalje!

Posted

Potpuno nerealna pobeda

Kapa dole za celu ekipu a pogotovo za Despota i njegovu odbranu na MVP-u dosadašnjeg dela sezone

• Like 34
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...