Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Kamagate je igrač kojeg sam dosta gledao prateći Denver u letnjoj ligi koju sam opet gledao jer mi se učinilo da je Denver ove godine ubo sa pikovima,ali i sa tim graničnim NBA igračima koji se bore za two way ugovore ili da budu u 15 i zaista jeste .

Džek Vajt, Gilespi su vrhunski igrači, a Kamagate možda najveće pozitivno iznenađenje u smislu da su mnogi u Denveru pomislili da su opet uboli odličnog centra sa 40 i neke pozicije. Po meni da nisu tako rano potpisali DAJ on bi već bio u timu.

 

Kamagate je dobar defanzivac na NBA nivou, već sad, a sa iskustvom i nekim taktičkim brušenjem može biti elitni defanzivac, pričamo o nivou NBA lige .

Ofanzivno samo ono što radi kad dobije loptu je dovoljno da ništa drugo ne zna u smislu da ne paniči kad primi ili uhvat loptu, kad je dobije iz pika . Odlične odluke ima u tim momentima i to ga čini opasnim igračem jer kad imaš centra tih fizikalije koji ume da dobro odluči kad iz pika ide na koš , a kad loptu izbacuje spolja to je neprocenjivo. 

 

Meni se on baš sviđa i mislim da njegov dolazak zavisi od Denvera, ako oni procene da mu je bolje da ima više minuta u EK ostaće, ako žele da možda igra manje, ali u  jačem takmičenju i da taktički napreduje onda će doći. Obe varijante imaju smisla .

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Redstar0356 said:

Sigurno, Vucic se 2 godine budio obliven znojem jer Raduljicu nije doveo u Zvezdu. Adamsa je verovatno udomio Dacic da bi Australija povukla priznanje Kosova. Sta rade tom Covicu ovi politicari...

Ja bih kupio sve sto ima ovaj retro logo 

Adams je imao neki pedigre, mogao je da klikne, kao sto je kliknuo Lorenco.

Raduljica je.nogao da klikne samo za volanom. Da je tu doveden zbog kosarke, onda bi ovo vreme vazda visio po teretanama i umesto slanine postao pečenica. Ovako se za par meseci kod nas od adidas slanine pretvorio u onu sapunjaru.

Dakle, doveden je da bi se neka naredba izvršila, ne zbog ucinka na terenu.

11 hours ago, Volter said:

 

Evo i odgovora ko će biti naše pojačanje na 5, Lesor. Ko bi rekao :87:

Tamo gde je srce, tamo sija sunce...

  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, berti said:

Jbg, što se tice Raduljice... Ide prica da je Covic dobio poruku da Radulja mora da potpise za Zvezdu. Ta Keselj-sns- Radulja veza... Jbg, vezana trgovina. Ako hoces u perpsektivi neko Kampacolikog, onda moraš drvosečolikog kamiondziju da potpišeš.

Verovatno mu je Vucic nametnuo sina, Vladu Jovanovica....

Uff, sta mu rade....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Leonard said:

Verovatno mu je Vucic nametnuo sina, Vladu Jovanovica....

Uff, sta mu rade....

Covic je mamlaz, lud, sujetan i sta sve ne jos. Vladu je postavio iz neke sujete, zelje da pokaze da je pametan i moze sve sam... Radulju nije doveo verujuci u njegove igracke sposobnosti, nije toliko skrenuo. Stimac kada je dolazio opet bio je u takmicarskom ritmu i tada je bio Dzabar u odnosu ne slaninastog Radulju. 

 

Link to comment
Share on other sites

U vezi dolaska Campazza osećanja su mi krajnje ambivalentna. Sa jedne strane kao ciganšturu me raduje igranje ovakvog dokazanog majstora u crveno belom dresu, ali sa druge strane možda i preteže osećaj da je ovo sve jedna groteskna perverzija po sistemu "daj igara, ne treba nam hleba" u režiji onih koji su okupirali sve u ovoj državi i još jedan megalomanski projekat na više nego klimavim i kljakavim nogama a o trošku poreskih obveznika, razume se.

 

KKP je definitivno prvi povukao nogu sa ovim suludim transferima kada je doveo dva startera EL F4 ekipe u prajmu, mi odgovorili sa Kalinićem. Ovog leta je sve dignuto na još mnogo viši nivo gde se lagano potpisuju bitni igrači iz bogatih EL klubova, produžavaju lagano svi najbolji stranci (misaona imenica i za KKCZ i za KKP do dolaska Željka), prave rosteri koji više priliče fudbalskom klubu nego košarkaškom po broju igrača, Adamsuje se, Kuruksuje se i sve ostalo. 

 

Facundo je naredna etapa ovakvog bahaćenja. On je daleko "najteži" igrač koga su blizanci ikada doveli. Punter, Leday, Exum, Nunnally, Papapetrou, Vildoza, Nedović, Martin i ostali su odlični i provereni EL igrači ali Facu je evroligaški creme de la creme, čovek koji je uzeo 2 evrolige (za razliku od svih pobrojanih) i to kao startni plej jednog Real Madrida i on bi automatski bio u najmanju ruku top 3 igrač bilo kog evroligaša, ako ne i više. 

 

Tačno je, nisu to sad neke pare u poređenju sa fudbalom, infrastrukturnim projektima na kojima se lapa, otkupom prava prenosa Premijer lige, slučaja Kopernikus, novogodišnjih jelki ili kakvi sve milioni nepodopština se mogu pripisati kamarili na vlasti. Facundo apsolutno vredi onoliko koliko je plaćen. Međutim logično pitanje je odakle novci, zašto baš sada u toku sezone u koju se ušlo sa trenerom miki maus reputacije, šta je cilj i dokle će ovo da traje? 

 

I naravno pitanje svih pitanja - ko je predložio a ko odlučio da se u drugoj polovini 2022-e potpiše jedan Miroslav Raduljica?

 

Ne znam imam li stomak za sve ovo ali verovatno će se prašina sleći i ovo ćemo prihvatiti kao novu realnost, posebno ako ekipa na parketu bude davala sve od sebe.

  • Like 28
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

46 minutes ago, Čvarkov said:

Drugari i drugarice, od danas smo brojniji za jednog Zvezdaša. Do kraja je bila borba da ga nazovemo Facundo, ali žena se nije dala. Živeli 🍻

Neka mu je nazdravlje, a na briznom tati je da ga u buducnosti uputi u cigaNjsku magiju.

  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Čvarkov said:

Drugari i drugarice, od danas smo brojniji za jednog Zvezdaša. Do kraja je bila borba da ga nazovemo Facundo, ali žena se nije dala. Živeli 🍻

Znamo kako je prosla sezona kada su se na topiku malo po malo objavljivale ovako lepe vesti! Neletove bebe(2015-16)!

 

Cestitke.

  • Like 10
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Don Dusko said:

Znamo kako je prosla sezona kada su se na topiku malo po malo objavljivale ovako lepe vesti! Neletove bebe(2015-16)!

 

Cestitke.

Ja sam jedan od njih iz tog talasa, mala sada ima vec sedam godina, kako leti vreme. 🙂 Bilo je jos 5-6 kolega koliko se secam.

  • Like 11
  • Love 2
Link to comment
Share on other sites

Ja sam jedan od njih iz tog talasa, mala sada ima vec sedam godina, kako leti vreme. [emoji846] Bilo je jos 5-6 kolega koliko se secam.
Moja ćera isto.
Svaku utakmicu gledamo zajedno... Imamo ritual da je podižem visoko iznad glave i vrtim posle svake pobede [emoji38]
  • Like 2
  • Love 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...