Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Milko Miller said:

Kampaco čekaće još mesec dana na eventualnu ponudu iz NBA, javlja Gazzetta dello Sport. 

Ovo znači vjerovatno da ćemo se morati zadovoljiti Dorsijem. 

Nisam oduševljen ali daj šta daš. 

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted

Smara vise ovaj cirkus oko Kampaca, na stranu sto to od pocetka zvuci kao sf. Ja bih radije video Frejzera iz FMP-a, moze i taj Semaz Kriston, sto da ne. Uopste nam ne treba pijanomilionerski alfa igrac na pleju koji ce poremetiti uloge i underdog poziciju, vec cisto neko upotrebljiviji od Pefija za rotaciju, eventualno na trojci neki mamojeb.

• Like 3
  • Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted

Hteli ste iskorak Čovića? Gledajte.

Ja na ovo gledam kao Čovićevu sad ili nikad šansu za iskorak u EL. 

Dva miliona po principu, veliki trošak ali može da donese veliki iskorak u EL ako se sve poklopi kako treba. 

Ko ga j**e odvaja Čović od sponzorskih prihoda za sezonu 2027/2028

Posted

Ako damo stvarno tih 1.8 miliona za Kampaca stvarno ne znam sta da mislim. Letos nisi imao da produzis Holinsa a sad pijani milioneri kao komsije.

• Like 3
Posted

Slazem se da, koliko god to glupo zvucalo, Kampaco nema mesto u ovom timu. Greota je razdvajati Nedovica i Vildozu.

Ovoj ekipi fali jos jedna trojka i to je to. Ali eto, ako iskoci kvalitetan igrac, verujem da ce se iskoristiti prilika. Pa i prosle sezone kad smo uzeli Kalinica, imali smo veliku guzvu na 3/4.

3 Lazic, Dobric, Lazarevic

3/4 Deda

4 Vajt, Simonovic

4/5 Mitar

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Kako ce se razrusiti koncept kada je Ivanovic pre povrede Dzonija redovno igrao sa tri ball handlera u petorci ?

Markovic/Ivanovic-Nedovic-Vildoza.

Pa backcourt Nedo, Luka i Faku je Top3 u EL, odmah ispod Vasa-Larkin-Elijah.

• Like 6
Posted
1 minute ago, Pero said:

Kako ce se razrusiti koncept kada je Ivanovic pre povrede Dzonija redovno igrao sa tri ball handlera u petorci ?

Markovic/Ivanovic-Nedovic-Vildoza.

Pa backcourt Nedo, Luka i Faku je Top3 u EL, odmah ispod Vasa-Larkin-Elijah.

Kako bi to izgledalo po pozicijama?

Posted (edited)
6 minutes ago, Mirage93 said:

Kako bi to izgledalo po pozicijama?

U modernoj kosarci ne postoji rec pozicija. Efes igra small ball sa Klajburnom na 5. Zoc isto igra sa Madarom/Avramovicem, Panterom i Nanalijem, prosle sezone je koristio Mura. Itudis je jos pre 5-6 godina igrao sa Teodosicem, De Kolom i Higinsom u istoj petorci.

Edited by Pero
  • Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...