Popular Post Tamburinjo Posted December 10, 2022 Popular Post Share Posted December 10, 2022 11 2 2 54 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 ne ludujte, srlepajce 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 5 minutes ago, srlepajce said: Spanski insajderi krenuli da nam cestitaju na Kampacu 😏 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Kampaco dolazi da zakrpi rupu na kecu dok se Džoni ne oporavi 💪💪💪 4 2 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 + mozemo da igramo i na mnogo, ali i na malo poena sa duom Luka-Nedovic. Meni je to malo iznenadjenje, ali svaka cast igracima na 3-4-5 i Ivanovicu. + Dusko Ivanovic je doktor kosarke, a i doktor menadzmenta karaktera. Pobede imaju kljucnu ulogu za atmosferu u timu, ali za to se moraju postaviti konkretni uslovi. Nesumljivo je on n puta bolji trener od Jovanovica, ali je bar n na kub puta veci autoritet, iskusnjara... Covek je vodio Skolu, Nocionija, Rakoca, Mirzu, tako da ovi mladi vetropiri Luka i Neda su mala maca 🙂 + atmosfera ne plasi nase momke + Ivanovic trazi Lazarevicu minute i daje mu sansu. Meni se to jako dopada, jer mislim da tu ima prostora za rast. + Rekoh rast - mi rastemo iz utakmice u utakmicu, a ima prostora i za dalje. Na centru je sve jasno, pricali smo i mi na forumu o tome. Na krilnom centru takodje (i mozda nije Vlada toliki dunster kao sto su neki pricali, Petrusev na 4 fercera), ali od Filipa mozemo dobiti jos. Od Lazarevica mozemo dobiti nesto na 3-4. Dobric ima sve uslove da ima povremene eksplozije. - Bentil je u padu. Mozda dolazi na svoj realni nivo. Jako nam je znacajno da pokaze dobar karakter. - Defanzivni skok izuzetno brine. Bekovi su nam skraceni, Laza na tri je mnogo manji faktor u skoku nego kad je na dvojci. Centri skraceni, Luka promasi gradjenje. To mora da se dovede u red. Mozda jos raditi sa Kuzom da se izvuce bar 10min od njega, ali kljucno je da igraci sa pozicija 2-3-4 doprinesu, a da centri svoje protivnike zagrade. - Zivimo i sa situacijama da jedan od bekovskog dvojica zasteka, ali kad nekog od njih nece napad zestoki nam je troska u odbrani. Centri i krilni centri lepo pokrivaju njihove bagove, ali mislim da nam je neophodan jos jedan igrac koji moze da igra odbranu i da dribla loptu. Pefi je igrac za 5min, a Holand je ogranicen i ni u cemu dovoljno dobar da uzme minute. zelje: * da nam Cova za novu godinu casti jednim dvogodisnjim ugovorom za Petruseva. * fizikalac koji moze da spusti dribling na 2-3-4. Ne bih Holinsa, kreacija mu je upitna i fali mu sajza. Ali ako je to jedina opcija - neka, igracemo ludo&brzo. 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 17 minutes ago, srlepajce said: Spanski insajderi krenuli da nam cestitaju na Kampacu 😏 Gde su bili do sad, mogli su i ranije ... 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 5 minutes ago, Kankkunen said: Gde su bili do sad, mogli su i ranije ... Znaci kafana potvrdila 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 5 minutes ago, Losmi17 said: Znaci kafana potvrdila 🙂 Kafana je moja istina Moram ići večeras da vidim ima li šta novo, nekih abrova 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Sad su svi neodredjeni da bi mogli ako Kampaco ne dodje da kazu - LOLLLL verovali ste u te gluposti ili ako dodje da kazu MA znalo se to vec 10ak dana… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 39 minutes ago, Tamburinjo said: Milance Radosavljevic??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 1 minute ago, bosMan_jr said: Sad su svi neodredjeni da bi mogli ako Kampaco ne dodje da kazu - LOLLLL verovali ste u te gluposti ili ako dodje da kazu MA znalo se to vec 10ak dana… Evo ja cu prvi da pojedem go*no ako stvarno dodje. Idalje mi deluje nerealno, ali mi nije problem da priznam da sam sumnjao ako ipak dodje. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 4 minutes ago, bosMan_jr said: Sad su svi neodredjeni da bi mogli ako Kampaco ne dodje da kazu - LOLLLL verovali ste u te gluposti ili ako dodje da kazu MA znalo se to vec 10ak dana… Šalimo se malo, ubijamo vreme dok se ne ozvaniči ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 (edited) Jel se u utorak gleda u hali drugo poluvreme fudbala posle basketa? 😄 Ako se Kampaco nećka, da ga odobrovoljimo 🙂 Edited December 10, 2022 by duško matić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Ako dodje Kampaco svi ce biti odusevljeni, sem jednog ovde 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 idemooo 3 1 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Ајде випе бре Факундо, шта се фемка. Сви у уторак у Пиониру остајемо и навијамо за Гаучосе. Дресови Аргентине су обавезни ☝️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 4 minutes ago, NikadProtivKaline said: idemooo Koliko je pouzdan ovaj breakyourownnews? 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 42 minutes ago, propolis said: Kampaco dolazi da zakrpi rupu na kecu dok se Džoni ne oporavi 💪💪💪 dzoni vodi dobrica vamos a la hilandar, melo dolazi nakon facua, preko svojih izvora iz denvera je cuo sve najbolje & pod stare dane se vraca na SF, shvata da mu je tokom cele druge polovine karijere falio trening od 6h bez prestanka; dovodi kiyan anthonyja i prevodi ga u pravoslavlje. chova fasciniran [a vec je isterao filipa iz kuce i usvojio facua], kaze keshelju da vrati poslanicku sns znacku i melo nakon te sezone zavrsava u skupstini. sns implodira iznutra jer melo poznaje vina bolje od aleka, postaje predsednik i premesta drzavu srbiju na roosevelt island, prekoputa menhetna, koje spaja zicara. vesic u fazonu, o tome pricam sve vreme ali je dockan 😱 4 17 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 1 minute ago, Николица said: Ајде випе бре Факундо, шта се фемка. Сви у уторак у Пиониру остајемо и навијамо за Гаучосе. Дресови Аргентине су обавезни ☝️ Mali off al mislim da je Argentina reprezentacija koja ima ubedljivo najvece fenstvo u Srbiji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 3 minutes ago, uini said: dzoni vodi dobrica vamos a la hilandar, melo dolazi nakon facua, preko svojih izvora iz denvera je cuo sve najbolje & pod stare dane se vraca na SF, shvata da mu je tokom cele druge polovine karijere falio trening od 6h bez prestanka; dovodi kiyan anthonyja i prevodi ga u pravoslavlje. chova fasciniran [a vec je isterao filipa iz kuce i usvojio facua], kaze keshelju da vrati poslanicku sns znacku i melo nakon te sezone zavrsava u skupstini. sns implodira iznutra jer melo poznaje vina bolje od aleka, postaje predsednik i premesta drzavu srbiju na roosevelt island, prekoputa menhetna, koje spaja zicara. vesic u fazonu, o tome pricam sve vreme ali je dockan 😱 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 3 hours ago, СтелаРоса said: Au koje omalovazavanje nasih rezultata kao da smo nivo Barse po finansijama i igrackom kadru pa nam nisu nista posebno vezane pobede protiv donjeg doma EL. A pogotovo ovo sve dobija vecu tezinu jer smo promenili trenera i u hodu uigravali dva najbitnija igraca sa timom. Pa mi smo u prethodnim sezonama cesto gubili upravo te utakmice gde je pobeda vec vidjena. Svaka pobeda u EL je velika, pa i protiv poslednjeplasiranih ekipa jer one igraju bez velikih ambicija i pritiska, rastereceno, a kada im je dan mogu da dobiju i jace od nas. Тако је бре, како можемо ово да омаловажавамо? Нисмо ми Реал или Барса, свака ова победа нам је важна и битна. Са сваком победом растемо и надам се и молим само да потраје и да нам наше играче заобиђу повреде. Дај Боже да срушимо рекорд по броју победа из сезоне са Радоњом. Каква је то лудница била свака текма.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 10 minutes ago, NikadProtivKaline said: idemooo Dobra fora, nema šta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubisgrau Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 haha nesmešno 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 13 minutes ago, NikadProtivKaline said: idemooo Ko bese od forumasa pre par godina kacio one fejk intervjue, jel @medobrundo? Izvinjavam se ako sam pogresio 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts