Dragan Mićić Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 53 minutes ago, pavijan2 said: Bio je Barkos! Bio je i Maradona Burza Maradona 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 15 minutes ago, Nini3112 said: Odmor za oci😍 Odlično, Pefi nam više ne treba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 (edited) 10 minutes ago, Dragan Mićić said: Bio je i Maradona Burza Maradona Burza je naturalizovan. Ovaj je rođeni. Edited October 13, 2022 by pavijan2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Kako ce Lazic u korneru cekati kao zapeta puska non stop 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Izvinjavam se ako je već bilo da li igra Nedovic večeras ? I Dobrić Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Bila sam ubedjena da od Raduljice i Vildoze nema nista. Kad ono medjutim i to duplo 🙃 Dobrodosao Luka, da te zdravlje sluzi, uzivanje ce biti gledati ga u nasem dresu ❤️ Jedva cekam! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 (edited) 1 minute ago, bodo said: Izvinjavam se ako je već bilo da li igra Nedovic večeras ? I Dobrić Nedovic ne, Dobric da. Tako su pisali ranije ovdje Edited October 13, 2022 by Miki28 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 (edited) Pregled igre almost as Jokara, a to nije malo. Bice ovde od svega po malo, i lob sitija i hrkljusa i coskarenja i hard defense , jedino sto fali za sada je fastbreak points. Edited October 13, 2022 by Ljubitelj baklave 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 ako vildosa bude to sto zelimo/ocekujemo, onda je visak dzoni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 E sad se moze igrat basketbol Luka, Jovke, Dzoni Neda, Dobri Holand, Laza, Lazarevic(mozda zvuci ludacki Laza-Lazarecic) Bentil, Ilic, Petrusev Hasan, Mitrovic, Kamper Markovic, Kuzmic tu za trening, Adams sut karta, Topic pozajmica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 1) Vildoza, Markovic, (Topic) 1/2) Adams, Ivanovic 2) Nedovic, (Lazic) 3) Dobric, Holland 3/4) Lazarevic 4) Bentil, (Ilic) 4/5) Petrusev 5) Martin, Mitrovic, (Raduljica, Kuzmic) Boldovanih 12 igraca. Bukvalno na svakoj poziciji po 3 igraca da konkurisu uz Lazica koji polako moze u penziju, Topica da se razvija na zajednickim treninzima i uskoci ako bude povreda i Ilica koji je jos uvek mlad ali s obzirom na iskustvo trebalo bi da dobija sansu makar u ABA ligi. Sve ovo moze da bude ok, samo mi nije jasan dolazak Raduljice a i ostanak Kuzmica... Dovoljno bi bilo da je samo Kuzmic ostao da bude u civilu i uskoci ako treba zbog eventualnih povreda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Znaci Covke u fazonu "ko bre nema para za pleja i centra, daj duplo" 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Just now, Horium said: Znaci Covke u fazonu "ko bre nema para za pleja i centra, daj duplo" Daj 5 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 4 minutes ago, srlepajce said: Topic - Kuzmic 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 33 minutes ago, Sokmeniki said: Kako ce Lazic u korneru cekati kao zapeta puska non stop A gdje baš Lazić pored Nedovića, Dobrića, Hollanda... Lebranko će, nadam se, odapinjati peškirom sa klupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 2 hours ago, Chaos Is Me said: Evo konačno nekog tračka logike u ovom cirkusu: KKP je najtanji na pleju i centru pa mi kupimo sve raspoloživo da se oni ne bi pojačali na tim pozicijama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Vildoza je moj tip pleja, ali nije bas ono sto se ovde pise. Skolovan plej i sve zna po malo, ima slifa i to je to. Sigurna verzija koja ce se brzo uklopiti. Vrv jedna godina ugovora. Kako ce deliti minute sam Bog zna jer Vildoza ce sparati EL 25+ svaku. Viska ima, ali ako hoce povremeno da igraju, plata kaplje. Tu je bar Markovic siguran.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 6 minutes ago, Sector said: A gdje baš Lazić pored Nedovića, Dobrića, Hollanda... Lebranko će, nadam se, odapinjati peškirom sa klupe. Moze Dobric i Holland, Lazica sam naveo zato sto najvise coskari u timu, a Nedovica ne ocekujem pasivnog u korneru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Kako ide prodaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 17 minutes ago, Devil In My Pants said: Vildoza je moj tip pleja, ali nije bas ono sto se ovde pise. Skolovan plej i sve zna po malo, ima slifa i to je to. Sigurna verzija koja ce se brzo uklopiti. Vrv jedna godina ugovora. Kako ce deliti minute sam Bog zna jer Vildoza ce sparati EL 25+ svaku. Viska ima, ali ako hoce povremeno da igraju, plata kaplje. Tu je bar Markovic siguran.. Dve godine ugovor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 1 hour ago, Ljubitelj baklave said: Vildoza je imao 11p 3as i 1sk za 14 min igre u 1/4 protiv Srbije na SP 2019. E sad, ne mogu bas da se setim tih poena, probacu da nadjem negde tih 11 poena, bas me zanima. Kampazo je imao recimo na toj utakmici 18p i 12as za 29 min. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Kad je Makabi ostao bez pleja, taman mogu i da plate obeštećenje za Adamsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Dobric u 12, nema Nedovica, Markovica, Ilica i Kuzmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Daleko je Vildoza od nekog izrazito kreativnog igraca. Kreacija za druge iz pika mu uopste nije jaca strana, ono sto nama najvise fali trenutno. Solidan je dodavac, ali iz drugih situacija, pre svega iz prodora. Uglavnom vise kombo igrac nego kec. Svakako ce biti pojacanje jer je proveren igrac na EL nivou, a nasa situacija na kecu nije dobra iako imamo 3 igraca na toj poziciji. Takodje ce nam doneti malo brzine i eksplozivnosti, nesto sto nam mnogo nedostaje jer smo trenutno frapantno spora i teska ekipa u napadu, narocito bez Dobrica i posebno Nedovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts