Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Kankkunen said:

Nisam zaista ... po nekad dobijem neki info, al ovo su krili ko zmija noge ... :classic_smile:

Salim se malo,ne zameri,najbolje je kreiti ocigledno 

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Green23 said:

Ne znam po čemu si to zaključio, ja bih rekao da Jovanović više veruje Ivanoviću, što se može videti i po minutaži.

Zato sto Ivanovic nikakav napredak ne pokazuje u zadnje 2 godine, dok Adams ima mnogo veci potencijal da nam pruzi u EL od njega.

• Like 2
Posted (edited)

Večeras Adams rešava trojkom o tablu u poslednjoj sekundi i evocira uspomene na Morisa Bejlija. Direktor Bagzi mu za nagradu u svlačionici uručuje ispisnicu.

Edited by Chaos Is Me
  • Like 2
  • Ha-ha 4
  • Tuzno 1
Posted
5 minutes ago, Chaos Is Me said:

Večeras Adams rešava trojkom o tablu u poslednjoj sekundi i evocira uspomene na Morisa Bejlija. Direktor Bagzi mu za nagradu u svlačionici uručuje ispisnicu.

To je pozitivan scenarijo.

Posted

Dobar potpis, pod uslovom da se nadje klub Ivanovicu ili Adamsu. Dovla mu je trenirao brata prosle sezone, pa je verovatno i to malo pripomoglo da radije prihvati nasih 380k godisnje nego Makabijevo milionce.

• Ha-ha 1
Posted
27 minutes ago, Green23 said:

Ne znam po čemu si to zaključio, ja bih rekao da Jovanović više veruje Ivanoviću, što se može videti i po minutaži.

Meni to vise izgleda u fazonu "eto vidis da ne mozes".

• Like 1
Posted
42 minutes ago, srlepajce said:

Zar ti nisi pisao ovde da je nemoguce zadrzati Voltersa, da se dogovorio vec sa nekim?

Sto se vidi iz prilozenog za koji klub je i potpisao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...