djura.net Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 32 minutes ago, Константин said: Није Мишко поента немој да спинујеш да га сад као неко жели на чеку клуба. Ајде овако: Да ли по твојим критеријумима има нешто што је баш лоше код Човића? Да ли мислиш да тренутно нема нико да замјени Човића на позицији Остоје? п.с. Извињавам се што упадох у дискусију али ето баш бих волио да чујем одговоре на ова 2 питања ne, ne, nema spinovanja s moje strane. ja sam samo odgovorio na post u kome se apologetise Raznjatovicu i predlaze da mu se 'ustupi' Nikola Topic. i moja je teza da sam Nikola treba da odluci kojim ce putem kretati. sad uvlaciti Covica u ovu pricu je malo onako... sta da kazem? nikada kkcz nije imao predsednika bas po mom ukusu, niti ce ga imati, a to je nesto zajednicko svakom prosecnom navijacu od Gazijantepa do NY Knicksa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 1 hour ago, djura.net said: ne, ne, nema spinovanja s moje strane. ja sam samo odgovorio na post u kome se apologetise Raznjatovicu i predlaze da mu se 'ustupi' Nikola Topic. i moja je teza da sam Nikola treba da odluci kojim ce putem kretati. sad uvlaciti Covica u ovu pricu je malo onako... sta da kazem? nikada kkcz nije imao predsednika bas po mom ukusu, niti ce ga imati, a to je nesto zajednicko svakom prosecnom navijacu od Gazijantepa do NY Knicksa. Не теоретиши. Поставио сам ти 2 конкретна питања. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 5 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 13 minutes ago, Kankkunen said: Koliko je pouzdan lik? Ovo i Facu da ostane ludilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Koliko je pouzdan lik? Ovo i Facu da ostane ludilo Ovaj lik nije pouzdan uopšte, ali nije njegova vest, nego ovog turskog portala/profila sa 40k pratilaca. 🤷 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Nije tajna da interesovanje postoji ... e sad, šta bude-biće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Na koliko je Kalinic potpisao za Barsu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 On 5/20/2023 at 3:02 AM, Гаучо said: Како ћу се напити дође ли Калина. Обожавам га... Ја сад крећем и нема стајања 1 1 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 (edited) 8 minutes ago, pantelia said: Na koliko je Kalinic potpisao za Barsu? Dve godine, al detalji mi nisu poznati ... mnogo zavisi i od toga ko će biti trener, neke promene će sigurno napraviti a i smanjenje budžeta su najavili. Sve je to još u magli. edit: Ovi Turci su najavili i odlazak Šanlija, možda imaju neki pouzdan info. Edited May 21, 2023 by Kankkunen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 4 minutes ago, pantelia said: Na koliko je Kalinic potpisao za Barsu? Na 2 uodine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Sa druge strane, vest dolazi iz Turske, a svi znamo ko je tamo radio godinama, ipak se ovo sve radi da bi se ekipa destabilizovala pred najvažniji deo sezone. 😁 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Da se Nikola vrati i nikad vise ne ostavi drugare na cedilu... 7 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 1 minute ago, berti said: Da se Nikola vrati i nikad vise ne ostavi drugare na cedilu... Posalji sms na.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 (edited) 55 minutes ago, Kankkunen said: Roster building sezona zvanično može da počinje🔥 1: Faku, Teo/Jovic, Topic 2: Nedovic, Holins, Lazic 3: Kalinic, Dobric, Lazarevic 4: Petrusev, Polonara, Ilic 5: Dejvis, Mitrovic, Martin Edited May 21, 2023 by Milko Miller 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 2 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Ja evo pristajem na nikad dosadnije leto sto se tice dolazaka - samo Kalina i Tavares. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 12 minutes ago, Milko Miller said: Roster building sezona zvanično može da počinje🔥 1: Faku, Teo/Jovic, Topic 2: Nedovic, Holins, Lazic 3: Kalinic, Dobric, Lazarevic 4: Petrusev, Polonara, Ilic 5: Dejvis, Mitrovic, Martin trener Dejan Radonjic!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 (edited) Kamo srece da nije ni odlazio letos ❤️ Pretprosle godine je ispao car, sada bi vec usao u legendu. Edited May 21, 2023 by Kosjan Willavić 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 6 minutes ago, Redstar0356 said: trener Dejan Radonjic!!!!!! Uz veliko poštovanje prema Radonjiću koji će zauvek imati mesto u mom srcu, smatram da je Ivanović bolji trener, trener za veće ciljeve i domete, tako da nema potrebe za promenom na tom mestu. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 18 minutes ago, Milko Miller said: Roster building sezona zvanično može da počinje🔥 1: Faku, Teo/Jovic, Topic 2: Nedovic, Holins, Lazic 3: Kalinic, Dobric, Lazarevic 4: Petrusev, Polonara, Ilic 5: Dejvis, Mitrovic, Martin Ne moze se igrati bez jedne snazne crne cetvorke. Petrusev ce imati minute i na 5. Tako da izbrisi Martina i dodaj startnu cetvorku. Na spoljnim pozicijama moze samo 1 stakleni igrac. Ako je to Nedovic, drugi plej mora biti sigurniji i stabilniji igrac - Volters. Sve drugo je ok, stim da treba proveriti o kakvim povredama Holinsa se radi. Mislim da ima i boljih igraca koji pikaju dobru odbranu i dobri su spotap suteri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 19 minutes ago, Knipex said: Uz veliko poštovanje prema Radonjiću koji će zauvek imati mesto u mom srcu, smatram da je Ivanović bolji trener, trener za veće ciljeve i domete, tako da nema potrebe za promenom na tom mestu. Ne znam bas, moje misljenje je da je prestar a nikad nije bio vrhunski trener. Prosao mu je pik. Ako ne Dejo, treba naci nekog drugog, u najboljim godinama. Oko 50. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Смарач овај менаџер, није нам дао ни дан форе 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts