Markoss Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 1 minute ago, NikadProtivKaline said: za kampaca se slazem ali petrusev nema mnogo sta da trazi preko bare samo dok on to shvati, prodjose (znacajne) godine Ma slazem se, pisao sam vec da mislim da ama bas nista nema da ponudi u NBA. Ali on misli drugacije i generalno mu je to cilj. To je posteno rekao i proslo leto kad je potpisivao, mi se slozili, Fila isto aminovala, sad salju signale da ce ga potpisati, tako da jebiga. Svakako se i ja nadam da cemo do avgusta imati sklopljen tim. I da, nije mozda popularno misljenje, ali zadrzao bih i Vildozu i Martina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 4 minutes ago, Markoss said: Ma slazem se, pisao sam vec da mislim da ama bas nista nema da ponudi u NBA. Ali on misli drugacije i generalno mu je to cilj. To je posteno rekao i proslo leto kad je potpisivao, mi se slozili, Fila isto aminovala, sad salju signale da ce ga potpisati, tako da jebiga. Svakako se i ja nadam da cemo do avgusta imati sklopljen tim. I da, nije mozda popularno misljenje, ali zadrzao bih i Vildozu i Martina. Mislim da Dusko ne bi voleo bas Martina da ostavi,Vildozu bi ali to se meni bas nesto ne svidja,i lovu koju trazi za sledecu sezonu navodno je bas previsoka za ono sto pruza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 7 hours ago, Kvaratskhelia said: Kad su njih dvojica igrali zajedno u Megi bilo je vidljivo da je Petrušev za klasu bolji igrač. Što ne znači da je Simonović loš, ali nije ni neki kvalitet. Nama treba ozbiljan centar sledeće sezone. Dosta je bilo sukljanja sa polovnim igračima. Simonović mesto Petruševa u svako doba dana i noći. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Kad ce saopstenje 😄 😄 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Zna se iz cije kuhinje se pustila vest o Kampacu i Realu. I to bas sad sa ciljem da se uzdrma Real. Ajmo, sine Nebojša 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 7 minutes ago, Tamburinjo said: Kad ce saopstenje 😄 😄 Pokraden Real u Madridu... ajmo NEBOJSAAAA... pa kako dozvoljavas ovo da se radi 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Nama taj Top 8 nije nikada ni bio cilj, niko to nije nikad rekao. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Just now, Clash said: Nama taj Top 8 nije nikada ni bio cilj, niko to nije nikad rekao. Tacno, sta se loze ovi grobljanci na pobedu u Madridu u plej ofu...smesni su. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 1 minute ago, Clash said: Nama taj Top 8 nije nikada ni bio cilj, niko to nije nikad rekao. A tek f4, pa to nam ni na kraj pameti nije bilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Just now, berti said: A tek f4, pa to nam ni na kraj pameti nije bilo F4 je za strebere, mi smo cool likovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 5 god prekucavanja motora > 50 god u kosarci 6 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Jebeš F4 kad nemaš jaku domaću bazu. 10 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Samo da nam uprava nije bila glupa kao kurac ove sezone, cekali bi i mi nasu tekmu i brejk, dal danas ili sutra, manje bitno. Sami smo sebi pucali u nogu i generalno ce biti veliki podvig Duska, ako uspemo da osvojimo ABA ligu, jer realno nismo favoriti. Ali nismo bili ni prosle godine, pa eto, videcemo, mene generalno raduje ta serija. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Just now, Markoss said: Sami smo sebi pucali u nogu I to rafal, mi volimo rafal u svoju nogu. Svake godine po rafal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Kad je Pero zviznuo tricuvza pobedu u Madridu, Ostoja tek učio da seče i postavlja oluke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Kasno je sad pametovati, pružala se podrška na početku sezone potezima čovića i treba lepo reći" zasrali smo" i ne bi to bilo ništa strašno da su i komšije zasrale ali oni vragovi pobeđuju i idu dalje i kvare nam sezonu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Čestitke Uiniju i gospođi. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Ne bi me čudilo da Real potpiše Kampaca, a mi da im iz osvete ukrademo Ćus Matea i da to krunišemo uparivanjem Tea i Ćaća na pleju. 1 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 odakle si yabusele nama treba. al moze i poiret Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 (edited) Bolje jedan Argentinac nego dva Francuza. Dobar je debeloguzi Jabusele, ali ima tu nedovićevsku lenjost kada treba da zapne i zaradi poene i dalje eksploatiše svoju atletsku i fizičku nadmoć i voli da mu guza provede više vremena na poludistanci i 6.75; Edited April 25, 2023 by medobrundo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 bolje dva francuza nego tri srbina 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Čeka se upis o višem stepenu bitnosti titule ABA od plasmana u F8. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 7 minutes ago, Wingwalker said: Čeka se upis o višem stepenu bitnosti titule ABA od plasmana u F8. To smo čitali svake godine evo deceniju unazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 mnogi igraci kod nas su dolazili i odlazili, ali mi sigurno ni jedan odlazak nije bio tezak kao sto bi bio eventualni odlazak Kampaca... i kad je dolazio rekao sam da mislim da to nije dolazak samo za polu sezonu ali videcemo... da li mozemo da mu ponudimo jos nekog superstara u timu? verovatno da...ali opet cega je to garancija? pa mi i ove sezone sa ovim timom koji je zavrsio sezonu smo tim za prvih 8 a za nesto vise treba dosta faktora da se poklopi bez obira na igracki kadar...nadam se da kad se zavrsi tekuca sezona vrlo brzo biti poznata i njegova sudbina i da se to nece razvlaciti u nedogled kao Kalina prosle sezone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukag Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts