Dzep Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Lepo sam ja rekao da mi uopšte nismo loše odigrali protiv njih... vanzemaljci, sve pogađaju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Sad kaže komentator na SK da su sudije od ovog kola ozvučene. Pretpostavljam da to nije uvek bio slučaj do sada. To je često zanimljivo slušati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 1 minute ago, Dzep said: Lepo sam ja rekao da mi uopšte nismo loše odigrali protiv njih... vanzemaljci, sve pogađaju Pomaze i odbrana Virtusa...Oni ko zna koji put otisli na gostovanje turisticki. :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Pjer 3/3 protiv Virtusa a tek je poluvreme.Brat ne staje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 A i kenja ih malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 2 minutes ago, Dzep said: Lepo sam ja rekao da mi uopšte nismo loše odigrali protiv njih... vanzemaljci, sve pogađaju Sve one koji su se ljutili treba banovati. Mašina je Fener, melje nemilosrdno. S druge strane Virtus je čudna ekipa, nikad ne znaš na čemu si s njima. Od sjaja do očaja i tako cele sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Ima svega ovde ali Fener stvarno izgleda zastrašujuće, gde god pogledaš imaš problem u odbrani, mogu da te kazne kako god požele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Nemandza Bjelica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Kkp je uspeo napadački da im parira, defanzivno sad kad ovako deru teško da im iko moze parirati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Uglavnom vodi Baskonija al nezgodna je ova Valensija. Ima da izvuku i ovde pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 (edited) kvalitetan raspad howard-a Edited March 3, 2023 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Živnuo je i Armani. Imaju tri vezane pobede a večeras igraju tvrdu utakmicu sa Olijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 +15 za Armani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Pa da, taman ćemo da im dođemo kad ne treba... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Povredi se Tavares pred sam kraj utakmice, čini se skočni zglob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Ipak lagano Baskonija rešava Valensiju. Isto to na putu je da uradi i Armani protiv Olija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Nisu imali sreće ove sezone, al baš ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 (edited) Nemamo ni mi izgleda, taman se kompletiraju kad im mi dolazimo. Oj živote lutalico... Edited March 3, 2023 by odupri se ludilu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 25 minutes ago, odupri se ludilu said: Nemamo ni mi izgleda, taman se kompletiraju kad im mi dolazimo. Oj živote lutalico... Znas kako mozda i ispadne dobro... Jer moraju se ti povratnici uigrati i uhvatiti formu. Pa mozda odigraju lose. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 6 hours ago, Don Dusko said: Znas kako mozda i ispadne dobro... Jer moraju se ti povratnici uigrati i uhvatiti formu. Pa mozda odigraju lose. :D A ja sam kontao mozda i mlatnu nekog konkurenta Bez da gledam raspored, valjda igraju sa nekim od mnogobrojnih kandidata za F8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Makabi ima najlakši put do TOP8, pa Žalgiris i Baskonija. Partizanu bas moraju da se sklope kockice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Guduric i zvanično do kraja sezone 25/26 produžio je ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 (edited) 1 hour ago, Patriota iz kauca said: Makabi ima najlakši put do TOP8, pa Žalgiris i Baskonija. Partizanu bas moraju da se sklope kockice. Najlaksi put do top 8 ima Efes, po rasporedu ja za njih vidim jos maksimalno 2, eventualno 3 poraza.Imaju i utakmicu manje. Od 9 utakmica do kraja 6 igraju kod kuce, gde ce sve osim Reala rutinski da rese, a i u toj utakmici su favoriti. Gostuju Zvezdi, Albi i Feneru, i tu vidim 2 pobede od 3 utakmice Edited March 4, 2023 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Najlaksi put do top 8 ima Efes, po rasporedu ja za njih vidim jos maksimalno 2, eventualno 3 poraza.Imaju i utakmicu manje.Efes sam iskljucio iz priče jer se podrazumevaju. Pre svega sam mislio na petorku Makabi, Valensija, Žalgiris, Baskonija i Partizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts