Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sad kaže komentator na SK da su sudije od ovog kola ozvučene. Pretpostavljam da to nije uvek bio slučaj do sada. 

To je često zanimljivo slušati. 

Posted
1 minute ago, Dzep said:

Lepo sam ja rekao da mi uopšte nismo loše odigrali protiv njih... vanzemaljci, sve pogađaju

Pomaze i odbrana Virtusa...Oni ko zna koji put otisli na gostovanje turisticki. :D

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Dzep said:

Lepo sam ja rekao da mi uopšte nismo loše odigrali protiv njih... vanzemaljci, sve pogađaju

Sve one koji su se ljutili treba banovati. Mašina je Fener, melje nemilosrdno. S druge strane Virtus je čudna ekipa, nikad ne znaš na čemu si s njima. Od sjaja do očaja i tako cele sezone.

• Like 2
Posted

Ima svega ovde ali Fener stvarno izgleda zastrašujuće, gde god pogledaš imaš problem u odbrani, mogu da te kazne kako god požele 

Posted
25 minutes ago, odupri se ludilu said:

Nemamo ni  mi izgleda, taman se kompletiraju kad im mi dolazimo. Oj živote lutalico...

Znas kako mozda i ispadne dobro... Jer moraju se ti povratnici uigrati i uhvatiti formu. Pa mozda odigraju lose. :D

Posted
6 hours ago, Don Dusko said:

Znas kako mozda i ispadne dobro... Jer moraju se ti povratnici uigrati i uhvatiti formu. Pa mozda odigraju lose. :D

A ja sam kontao mozda i mlatnu nekog konkurenta:23: Bez da gledam raspored, valjda igraju sa nekim od mnogobrojnih kandidata za F8. 

Posted (edited)
1 hour ago, Patriota iz kauca said:

Makabi ima najlakši put do TOP8, pa Žalgiris i Baskonija. Partizanu bas moraju da se sklope kockice.

Najlaksi put do top 8 ima Efes, po rasporedu ja za njih vidim jos maksimalno 2, eventualno 3 poraza.Imaju i utakmicu manje.

Od 9 utakmica do kraja 6 igraju kod kuce, gde ce sve osim Reala rutinski da rese,  a i u toj utakmici su favoriti. Gostuju Zvezdi, Albi i Feneru, i tu vidim 2 pobede od 3 utakmice

Edited by Gudura
Posted
Najlaksi put do top 8 ima Efes, po rasporedu ja za njih vidim jos maksimalno 2, eventualno 3 poraza.Imaju i utakmicu manje.

Efes sam iskljucio iz priče jer se podrazumevaju. Pre svega sam mislio na petorku Makabi, Valensija, Žalgiris, Baskonija i Partizan.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...