Dracarys Posted January 10, 2023 Author Share Posted January 10, 2023 Orlando se Ajzaku usrao u karijeru. Kao da je 5x puta bio ranjen. Ozdravio je on jos prosle sezone, ali su ga cuvali zbog ne znam ti ni ja cega, da bi na treningu povredio malo hamstring i ugasili ga za sezonu. Sada ga opet cuvaju, vraca se ko zna kada, 3 godine decko ne igra zbog njihovih gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 (edited) 1 hour ago, Dracarys said: Orlando se Ajzaku usrao u karijeru. Kao da je 5x puta bio ranjen. Ozdravio je on jos prosle sezone, ali su ga cuvali zbog ne znam ti ni ja cega, da bi na treningu povredio malo hamstring i ugasili ga za sezonu. Sada ga opet cuvaju, vraca se ko zna kada, 3 godine decko ne igra zbog njihovih gluposti. Imao je i Ajzak svoje avax izlete, razne idiotske izjave i postupke...realno- decko je potpuni mentol, nezreo ili priglup (mozda i oba) koji je sebi unazadio karijeru cim ju je zapoceo. Edit: sorry, mislio sam da je NBA topic Edited January 10, 2023 by leki bg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 ej haose, jebao te ko te stig'o haose, kome god se kurčić dig'o 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 sve gore od goreg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Rezime moje sezone u malom sinoć - Šengun pravi protivniku TD sa 10-10-10, i one za koje sam mislio da će da igraju su mi OUT, trenutno ih imam komada 6 + Lebron koji je stalno upitan, Jevon Carter kad ga ja uzmem pre 2 večeri same nule, kad protivnik uzme istog tog lika za iste minute sasvim dobra produkcija. Nema šanse da izbegnem cvajtu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 12, 2023 Author Share Posted January 12, 2023 (edited) Ali sto mi rekose da sam uzeo Sabonjaru rano. Nije neki igrac u RL, ali fantazi razbija. Falila mu asistencija za TD, ali neka, samo neka nastavku da brije. Lavin kvalitetno dopunjava izostanke Bila sa 35 ppg, usao je u zonu i sada svako vece kida. Ostade kvalitetna partija Keldona na IR-u, Beret se vratio, uskoro ce i Ajzak, taman da finisiram jako sezonu, jer ova ekipa ne zasluzuje da ispadne, a plej of ako padne, odlicno. Edited January 12, 2023 by Dracarys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 (edited) Trenutno 5 O i 2 dtd, bas nikako da se malo stabilizuje tim. Fantastican ubod Noela i solidni ubodi Taj i Romeo, uz Jokica i Jaylena drze glavu iznad vode, ali s obzirom na situaciju i minimalan poraz bi bio u redu. edit. i par minuta nakon originalnog posta vest za Jaylena da ce propustiti nedelju ili dve. Edited January 12, 2023 by Magia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 13, 2023 Author Share Posted January 13, 2023 Harden u dve utakmice 30 asista, a ima jos dve da odigra 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 8 hours ago, Magia said: edit. i par minuta nakon originalnog posta vest za Jaylena da ce propustiti nedelju ili dve. brown? nadam se da si uzeo hauzera i meni su otišli ayton, stew i kpjr a da kure nije čestitio ni kročio na parket da odigra te dve-tri tekme ali treba gledati na stvari sa optimističnije strane: lepši i zgodniji od monka, bolje igra zanimljive geografije i izražajnije recituje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Razumem tvoju bol za Monka posto sam ga 2x uzimao prosle godine i oba puta ga je Maxa dropovao, zlata vredan igrac i u RL i u fantaziju, pure baller, novi Monta Ellis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 imam bol u q za monka, tj je bog i ostajem pri tom stavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 sve pizdun do pizduna [minus barnes i lyles, oni su carevi]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 @djole, cestitke djolo djolo nesto sam se batrgao i trudio ali nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 hvala hvala pa da, tako je nešto izgledalo, jedan dan 9-3-1 pa sledeci 6-5-2 i tako u krug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Kakvo sutersko vece mojih i završetak meča za dve poklon CAT za Kaosa Krenucu redom da ih poklanjam ovih dana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 3 ekipe dele prvo mesto, još 5 na jednu dobru nedelju od prvog. Napeto ko na noši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 J#bes ligu gde sam ja u prva 4-5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 2 hours ago, Fat Zadd said: Kakvo sutersko vece mojih i završetak meča za dve poklon CAT za Kaosa Krenucu redom da ih poklanjam ovih dana Moglo je i bez DD za jebenog Rojs Onila. 😞 Ja sam jbte prvi u ligi po FG%, a mislim da sam tu kategoriju izgubio skoro svaki put. Sad na prvoplasiranog, izginuće ovi moji invalidi, on kompletan standardno, mislim da još nisam naleteo na ekipu koja ima povrede, protiv mene svi tuto kompleto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 (edited) 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Moglo je i bez DD za jebenog Rojs Onila. 😞 Ja sam jbte prvi u ligi po FG%, a mislim da sam tu kategoriju izgubio skoro svaki put. Sad na prvoplasiranog, izginuće ovi moji invalidi, on kompletan standardno, mislim da još nisam naleteo na ekipu koja ima povrede, protiv mene svi tuto kompleto. I blokade sam dobio zahvaljujući pojedinim FA teletabisima Edited January 16, 2023 by Fat Zadd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 šta rade švajcarci, jbt 😳 dobiju lika sa jokarom i generalno do jaja timom a veći deo nedelje bez Turnera, Durena i Goberta... jezivo ps. ijax ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 27 minutes ago, Davai Davai said: šta rade švajcarci, jbt 😳 dobiju lika sa jokarom i generalno do jaja timom a veći deo nedelje bez Turnera, Durena i Goberta... jezivo ps. ijax ftw Gober propustio poluvreme a ja cele nedelje imao izmedju 5 i 7 povredjenih igraca medju kojima su i Jokic, Jaylen, KAT, Jalen Green.. A taman sam hteo da ti cestitam medjutim, posle ovog shameless posta nisi zasluzio. Vidimo se u plejofu 😎 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 e nema to, taman sam hteo... samo si čekao izgovor 😛 pa i Jokić samo 1 tekmu, Tarner celu nedelju propustio, a Gober evo još uvek out, tako da ono veći je faktor što ti fali Kat, ali svakako nije neko opravdanje za prašenje od Prinsa, Batuma i Burksa 😘 ps. nije kao da sam gledao ko je tebi povređen, samo u svoje dvorište žbiram 🤓 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 8 minutes ago, Davai Davai said: a Gober evo još uvek out Ovo bas utice na nas proslonedeljni duel. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Šalu na stranu, posle prvog dana gde se gubilo tipa 9-3 nisam očekivao ovakav ishod, ušao još par puta da proverim u toku nedelje da li treba nešto i toeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts