gggggggg Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 ne lupetaj, niko ne sklanja igrace drugog novembra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 3, 2022 Author Share Posted November 3, 2022 Sem što je jedna ekipa sklonila drugog pika sa drafta daleko pre starta sezone! Ne verujem ni u jednu povredu stopala za koju treba 9-10 meseci oporavka, skoro kao ACL i Ahilova tetiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 ma daj grofe, pa nije 19ogodišnji pik sa drafta đordan, pa da im smeta da furaju svoju čupri. uostalom, trenutni skor thundersa govori sve suprotno od tvoje teorije. naravno da će tankovati ali nema potrebe odmah. ušao si malko u teoriju zavere sa tom logikom. evo jel' garland namerno oslepeo i ayton izvrnuo zglob? naravno da nije namerno, povrede se dešavaju stalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 3, 2022 Author Share Posted November 3, 2022 Da se povredio recimo i Keita Bates-Diop pa da i poverujem u priču kako se povrede dešavaju, nego su u pitanju 2 od 3 najbolja igrača ekipe. Ostvarili su 5-2, za TOP3 najgore pozicije će ove sezone biti potrebno ispod 20 pobeda zasigurno, a evo Hjuston i Orlando su već veoma jako ušli u sezonu sa samo jednom pobedom. To je jedan od razloga zašto odlažu povratak Ajzaka, jer je on tamo sav polomljen i dalje najbolji igrač ekipe. Kako je to sve lepo zacrtano, to je samo privid kako oni ne tankuju, da tankuju, Holmgren bi bio u priči da igra ove sezone, on takođe ima i 20.5 godina, ako sad ne vredi rcuku, neće vrediti ni za pet godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 uff ne znam gde da počnem oko tvog stava. imam ja većih problema ove nedelje, vlada boss i bossići. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 3, 2022 Author Share Posted November 3, 2022 Motrio sam i ja na Majlsa Bridžisa da ga uzmem, ali sad je pitanje kada će on imati sledeći meč? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 57 minutes ago, Dracarys said: Motrio sam i ja na Majlsa Bridžisa da ga uzmem, ali sad je pitanje kada će on imati sledeći meč? Znao sam ja da ti vrebas, zato sam ga i uzeo pre nego sto je pocelo sudjenje 😄 a kad ce i da li ce da zaigra, to ce da se vidi. Cenim da nece dugo da cekamo na odgovor, ako planiraju da ga potpisu i suspendiju kapiram da ce to da urade sto pre. Pa ako je nesto ludo, sto je vrlo moguce, cenim da ga mozda i suspenduju celu sezonu, taman da fino odrade tank, jbg ide nazad na FA. Svakako lakse da ga bacim nego pokupim ako bude suprotno 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 (edited) Jakob Janda na prodaju... :) radi mi jinx u PM.. ovaj suspendovan, ostala stoka ne moz da dobaci do .4ppm nista, novo kolo nova avantura Edited November 4, 2022 by Squabbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Moćni Cuma Okekekkek ... jos jednom jos jedan igrač stao na magičnoj brojci od 9. Ko me Kleo .... znate vec Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 (edited) cuti i ne kenjaj, razigravam ti igrace kao fmp edit grofe, vassell nije na injury listi, izgleda da se tank za wenbayamu zavrsio. Edited November 4, 2022 by uini 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 12 hours ago, Fat Zadd said: Moćni Cuma Okekekkek ... jos jednom jos jedan igrač stao na magičnoj brojci od 9. Ko me Kleo .... znate vec Malo ti 8:4? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 12 hours ago, uini said: cuti i ne kenjaj, razigravam ti igrace kao fmp edit grofe, vassell nije na injury listi, izgleda da se tank za wenbayamu zavrsio. Jbg, ja sam jos prethodne sezone verovao u njega i draftovao ga ... ali nije mogao da izdrži pritisak igranja u slavnoj fransizi 1 hour ago, Squabbit said: Malo ti 8:4? 😛 Nije, ovaj jeste... gde da poDpisem 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 5, 2022 Author Share Posted November 5, 2022 Bredli Bil je veliko sranje ove godine, a ni Lavin se nešto ne proslavlja. Čeka me borba za opstanak, iako bih čak i sa ovim rezultatom koji imam porobio pola lige. Manuovu ekipu sam stavio u tier 5 čisto zbog plej of potencijala, ali za regularku je mašina. Ozbiljni brojevi, s obzirom da ne igraju Lamelo i Rozir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 5, 2022 Share Posted November 5, 2022 23 hours ago, Fat Zadd said: Jbg, ja sam jos prethodne sezone verovao u njega i draftovao ga ... ali nije mogao da izdrži pritisak igranja u slavnoj fransizi Nije, ovaj jeste... gde da poDpisem 😄 Zems jel si u Dojchland ili si u KSh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 @vladaboss90, pitanje je samo da li ces mojim raspadima da ostavis 3, 4 ili 5 kolona. u tuznoj sam situaciji, od svega me najvise deprimira collinsovih 6 uyetih suteva i 5 skokova za 36mins a to je tek petina problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 1 hour ago, uini said: @vladaboss90, 1 hour ago, uini said: pitanje je samo da li ces mojim raspadima da ostavis 3, 4 ili 5 kolona. Moze ovako: On 10/31/2022 at 12:28 PM, uini said: ps, sps - treba nam 8-4-1 ove nedelje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 6, 2022 Author Share Posted November 6, 2022 Kakvi sad Kovid protokoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 (edited) sta se nudi za ludog kureta aka steph curryja ako je na trade blocku? sramotne ponude nemojte da saljete ni iz zabave, mogu i treba da sadrze dva odlicna igraca ili jednog super-odlicnog i jednog vrlo dobrog, dakle, @Magia-stop. Edited November 6, 2022 by uini 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 2 hours ago, uini said: sta se nudi za ludog kureta aka steph curryja ako je na trade blocku? sramotne ponude nemojte da saljete ni iz zabave, mogu i treba da sadrze dva odlicna igraca ili jednog super-odlicnog i jednog vrlo dobrog, dakle, @Magia-stop. Je l može i 3 za 2 ili samo 2 za Curry-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 (edited) 28 minutes ago, stefan81888 said: Je l može i 3 za 2 ili samo 2 za Curry-a? ako ces da mi das 3x jako dobra igraca, moze ali nema potrebe. edit nisam te razumeo, komplikovano mi je 3 za 2, osim ako br2 kod mene nije neki trade filler Edited November 6, 2022 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 7 minutes ago, uini said: ako ces da mi das 3x jako dobra igraca, moze ali nema potrebe. edit nisam te razumeo, komplikovano mi je 3 za 2, osim ako br2 kod mene nije neki trade filler Dobro si razumeo, ili 2 za Karija ili 3 za Karija i filera (da se malo pojača ponuda ako prva 2 koja dobijaš ne dobacuju za malo) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 6, 2022 Author Share Posted November 6, 2022 Uini i ja nismo uspeli da sklopimo dogovor oko Karija, nudi li ko pleja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 (edited) Kad smo već kod trejdova, ako neko hoće da trejduje neke Jokiće, Janise ili igrače tog nivoa nek piše. Edited November 6, 2022 by stefan81888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 19 minutes ago, stefan81888 said: Kad smo već kod trejdova, ako neko hoće da trejduje neke Jokiće, Janise ili igrače tog nivoa nek piše. Za tako nešto moraš biti spreman bubreg da daš 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Trejdovao bih ja Foxa za neku centrinu, kad vec ide ova kupujem-prodajem prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts