Jump to content

Glasanje  

18 members have voted

1. 1. Broj IR mesta

2. 2. Broj nedelja regularne sezone i plej ofa.

Recommended Posts

Posted

Teško je trpiti igrača koji ne daje nikakve statse, a ne znaš da li će dobiti prostor, tako ja sada vagam sa Vajsmenom. Još sada kada se Divićenco uključi u rotaciju, Drejmond će još više vremena da provodi na centru...

Posted

nastavljam razvoj igraca kao mega i saljem ih u nba ekipe

landale nije greska ali i njega i bambu i monka sam pobacao nakon najgorih partija a onda su prvu narednu porobljavali. monk nije ni stao od tada.

Posted

Zbogom Vajsmene, daleko ti lepa kuća

Men iz OKC bi trebalo da bude dugoročni projekat. Da trpa 20 ppg uz puno trica plus što mi je PG deficitarna pozicija, pa će biti lakše i držati ga u ekipi i biti slep na njegove lošije partije.

• Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, uini said:

eto ti francuskog dobrića, evana furunu; sledeću tekmu ubacuje 5 do 7 trojki.

Uzvraćam jednim Holmsom, američkim Raduljicom, na sledećoj možda dobije neki minut

• Like 1
Posted (edited)

uzmi eubanksa, mrze ga kolege, dva suta za 30+ minuta [ono samo meni moze da se desi].

inace, ja sam imao najbolji def rebs u ligi, sada john collins i ayton ne mogu zajedno da uzmu 10 skokova i 10 suteva [ovo samo meni moze da se zgodi].

Edited by uini
Posted
2 minutes ago, stefan81888 said:

Imaš zaposednutog Stepha da večeras ovo okrene u tvoju korist. 

ma retko ludi kure pravi TD a samo to moze da napravi preokret.

koji je pozivni za ameriku? ima lepo da sednem za fiksni telefon i sam da obavim trejdove collinsa i aytona.

Posted
3 minutes ago, uini said:

koji je pozivni za ameriku? ima lepo da sednem za fiksni telefon i sam da obavim trejdove collinsa i aytona.

Mladi te pozive sad rade preko interneta nekako

• WOW 1
Posted
13 minutes ago, uini said:

Hvala, dzaba si stavljao naočare, mi mladi više nemamo ni obraza ni stida. GG, odlučio crazy Luka i Kapela koji je rešio da izbacuje 20 20 i 15 15 partije napokon. 

Srećno u nastavku pa da te izbacim u plejofu. 

• Like 1
Posted (edited)

Cestitke Konkvistadorima, i vise nego solidna nedelja nasih, ali malo za one njihove izdobijane. 

Sada borba sa jezivim rasporedom, ne znam ni s kim igramo, ovo nam je glavni problem. 😄

Edited by Itachi Uchiha
Posted

Konačno pobeda, Sabonis izdominirao sa 26-22-8

Preživeo sam Jokića i Janisa, ostaje još samo Luka u poslednjem kolu od 3 musketara.

Sad da speglam Borinu ekipu.

Posted

Prva pobeda se piše pa makar najminimalnija moguća i to protiv favorizovanog Matića. Sa Lavrnjom delim fenjer a kad pogledam sve statističke kategorije realno bi bilo da sam pri sredini tabele. Evo ga Lamelo se vraća protiv mene, baš lepo. To samo meni može da se desi. Nadam se da će se Vožd oporaviti da odigra makar tu bedu od 2 utakmice što ima ove nedelje.

• Like 1