jedibojan Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Fantastican rezultat i jedna utakmica kakva nam mozda i treba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Opasno dobar rezultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Primili manje od 50, dali skoro 40, ok je ovo 😄 Uhvatili su nas na domaći teren, odličnu energiju i napravili razliku. U suštini ono kako smo i mi u 9/10 slučajeva otvarali mečeve kući. E sad, mi smo to znali i da prokockamo, da vidimo njih 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Totalno bez koncentracije, vecina igraca sa bas losim pristupom Ovo je bukvalno premija sto je samo 7 razlike posle ovakve igre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Ovih -7 je pesma. Makabi je šutirao 2/12 za tri, sve otvoreni šutevi. Opušteno su mogli da vode 15 razlike. Uz malo pameti možemo da okrenemo ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 -7, a osećaj da možemo samo bolje. Ne znam šta da mislim, al premija je što imam za šta da navijam 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Ma kakvo je ovo sudjenje? Hoce li nasi opet cutati ko pizde na sudjenje ove guske i njenih kolega bezobraznika? Ne vredi. Sami smo usrali motku na startu i nema vise govora o egal mecu jer nam ova dva kre...tri kretena nece to dozvoliti. Ali dovoljno cemo zasrati mi sami. Ovo bi bilo laganih 20 da oni nisu masili nasa gubljenja u 2/4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Ocekujem mnogo ozbiljniju odbranu i ultra agresivnog Exuma u napadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 16,7 % sut za tri poena Makabija. Top 10 potez ona rampa nad Ledejom. Odlican rezultat za Partizan. Madar klupiran. Ne znam koliko ce igrati u drugom. Trebalo bi jos jedna transa da padne pa kako se pokaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Aj sad u drugom poluvremenu da igrač sa brojem 7 ponovi ono što je igrač sa brojem sedam uradio pre 13 godinaSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 1 minute ago, jedibojan said: Ocekujem mnogo ozbiljniju odbranu i ultra agresivnog Exuma u napadu Exum sa tri licne. Hmm... Neutralisan je Lesor za sada. Mora on svoj doprinos da isporuci za preokret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Počelo je užasno, sudjenje je užasno, ali preokrećemo ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Miličić mi se javlja uvek kad vidim Anu Panter,pa ona nas je uvek krala i to najgore moguće,opet preuzimanja mnogo i već 7 off skokova imaju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Ane Panter je posledica forsiranja političke korektnosti u sportu. Nema ni jedne jedine logičnosti da ona sudi jer pojma nema a ne smeš da joj protestuješ da ne bi ispao nasilnik. Užas. Kao kad u fudbalu na svetskom sudi neki lik iz saudijske arabije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Svega sam se nagledao uz Partizan, sve istrpeo, ali ispade da mi je crvena linija trenutak kada nam u jednom napado 4 puta skidaju loptu s glave. Doviđenja, vidimo se kad se gospodi opet bude igrao basket. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 4 minutes ago, suptil said: Exum sa tri licne. Hmm... Neutralisan je Lesor za sada. Mora on svoj doprinos da isporuci za preokret. Ubijaju nas fizicki. Jedini nacin protiv toga je rano ih izbaciti iz bonusa, a Exum jedini probija. Dosta poena smo primili iz nicijih lopti ali smo i dosta teskih suteva pogodili. Znaci ako hoce kontakt - kontakt. I da, bez izgubljenih lopti bi ovo bilo u egalu jer su razliku napravili kontrama. Taj segment dovesti pod kontrolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Just now, jedibojan said: Ubijaju nas fizicki. Jedini nacin protiv toga je rano ih izbaciti iz bonusa, a Exum jedini probija. Dosta poena smo primili iz nicijih lopti ali smo i dosta teskih suteva pogodili. Znaci ako hoce kontakt - kontakt. I da, bez izgubljenih lopti bi ovo bilo u egalu jer su razliku napravili kontrama. Taj segment dovesti pod kontrolu Plan igre Makabija uvesti u problem Exuma sa licnim dodatno. Da ipak realno udje nesto za tri poena. Onaj Martin stavio Lesora u dzep. Ukrao jednu loptu koja je isla na Lesora. Panter ce isporuciti svoje. Ledej takodje. Fali jos jedan ili dva igraca. Za sada to nije Lesor a po reputaciji bi morao biti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Makabi definitivno prvi favorit kad bi teren zamenili nekim ringom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Aleksa jebo te zivot te jebo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Žao mi Aleksu kao najrođenijeg kad ovako sjebe i sam zna šta je napravio 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 61 nesportsku su mogli svirati do sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Ajde, iskoristite ovaj bonus jednom, ljubim vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 6 minutes ago, suptil said: Ukrao jednu loptu koja je isla na Lesora. To je Trifa bacio kao kadet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Kakav kanal Nanelija kad Trifunovic mora da igra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Ana Panter, najkompetentniji i najpošteniji sudija Evrolige. Tim redom.[emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts