Miki28 Teoljub Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Just now, мајор јосип said: Meni je Nurkic za KAT-a skroz kul ponuda. Ponisti trejd. 16 minutes ago, мајор јосип said: Prema ostalim igračima nije fer, jer se na uštrb nečije nesreće druga ekipa značajno pojačava. Kawhi Leonard i KAT na IR su fer prema svima👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Svim silama se trudite da ispadnete u C ligu Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 1, 2022 Author Share Posted December 1, 2022 Pošto su to tražile obe strane trejda i do sada su svi glasovi bili protiv, trejd sam vetovao. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Ali koji lik je Miki, za Embida kaze da vredi 2 AD, a za Kat-a nudi Srudera i Hielda 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 18 minutes ago, Zvezdinho said: Ali koji lik je Miki, za Embida kaze da vredi 2 AD, a za Kat-a nudi Srudera i Hielda I mala razlima ali mala, 6 nedelja igrac out.👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 (edited) I za ovo ide veto Nurkic je isto hodajuci dnp igrac Edited December 1, 2022 by Mile1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 7 minutes ago, Mile1 said: I za ovo ide veto Nurkic je isto hodajuci dnp igrac Kaži mi onda kad se vraćaju Ball i Kawhi pošto vidiš u budućnost 🙂🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 6 minutes ago, propolis said: Kaži mi onda kad se vraćaju Ball i Kawhi pošto vidiš u budućnost 🙂🙂 Kawhi se vraca u narednih 10 dana. Lamelo nece igrati bar jos mjesec dana i jace i vrlo vjerovatno ce ga shutdownovati tokom sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 7 minutes ago, Miki28 said: Kawhi se vraca u narednih 10 dana. Lamelo nece igrati bar jos mjesec dana i jace i vrlo vjerovatno ce ga shutdownovati tokom sezone. Sajze 🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 (edited) 20 hours ago, мајор јосип said: Možda uđem u istoriju kao jedini tim koji je poslednji na tabeli, a ima Jokića u ekipi. Kapiram da je i to neko solidno dostignuće. jebiga, nezgodno je kada imaš prvi pik u ligi od 20 ekipa, jer ti je sledeći pik tek 40. Ja sam mišljenja da je uvek bolje biti oko 10. mesta. Edited December 1, 2022 by Green23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 1, 2022 Author Share Posted December 1, 2022 Ne slažem se, jer su ove godine, recimo, prvih par pikova - Jokić, Janis, Dončić prilično odskakali od ostatka lige i generalno su pred draft vredeli 10% više od bilo kog igrača kojeg ti uzmeš sa 10. pozicije. Eto ja sam sa 41. zgrabio Batlera, posle i Fredija što su opet top igrači. Sad što su mi se povredili je druga priča. Pritom drugog i trećeg pika imam maltene zaredom. Ne verujem da se u ligama s formatom od 20 ekipa desilo da neko ko ima prvog pika ne bude kandidat za vrh. To može da bude u ligama od 8-10 igrača gde je velika koncentracija kvaliteta. Meni je recimo cela ta druga polovina minus poslednjih par mesta najgore koja se može dobiti (tipa 11. -17.). 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 VETO C LIGA 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 1 hour ago, мајор јосип said: Ne slažem se, jer su ove godine, recimo, prvih par pikova - Jokić, Janis, Dončić prilično odskakali od ostatka lige i generalno su pred draft vredeli 10% više od bilo kog igrača kojeg ti uzmeš sa 10. pozicije. Ja mislim da je ovo slučaj već par godina 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 (edited) Meni prosto facinantno kako ljudi pokusavaju da lesinare, ovo dodavanje Lija je teska sprdnja. Burazeru sto ne ponudi barem Bruka Lopeza jos. Edited December 1, 2022 by Zvezdinho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 10 minutes ago, Zvezdinho said: Meni prosto facinantno kako ljudi pokusavaju da lesinare, ovo dodavanje Lija je teska sprdnja. Burazeru sto ne ponudi barem Bruka Lopeza jos. Čime se pucaš ti prijatelju? Da dam dva najbolja visoka igrača za jednog koji neće da igra više od polovine preostalog dela regularne sezone? Ti si u nekom gadnom tripu dečače. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Ma najbolje da das jos jednog FA igraca da pojacas😆 ponudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 1 minute ago, Zvezdinho said: Ma najbolje da das jos jednog FA igraca da pojacas😆 ponudu Pa pazi taj Lee ce da donese više nego KAT za ovih 6 nedelja 😛 U svakom slučaju zamolio bih te da glasaš jer kako god da glasaš ja sam win-win🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Ovaj trejd stvarno nema potrebe da se vetuje, Propolis je dao jaku ponudu i rizik, Nurkic je lomljiv, ali meni su se svi zivi skrsili tako da idem teorijom verovatnoce da on nece, a opet je DD igrac. 50 na rateru. Sve ostale ponude su smesne za Nurka Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 22 minutes ago, delgado said: Ovaj trejd stvarno nema potrebe da se vetuje, Propolis je dao jaku ponudu i rizik, Nurkic je lomljiv, ali meni su se svi zivi skrsili tako da idem teorijom verovatnoce da on nece, a opet je DD igrac. 50 na rateru. Sve ostale ponude su smesne za Nurka Rizikujem i više nego što mi je potrebno,ali ajde da se nešto desi da bude zanimljivo. Ukoliko se desi da Lamela ugase, Kawhi da igra do plej ofa po 25mpg i 6 nedelja da čekam KAT-a eto mene u u C ligi 🤦♂️ Taj scenario je veoma realan,ali ako ne ugase Lamela,Kawhi za mesec dana krene full power u vreme kad se KAT vrati, svi ćete nahebati i ti ćeš Delgi nahebati 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Sad videh čega se zveki boji. Imam 16tog i 19tog igrača po espn rateru pa bi mi bilo mnogo da imam i 13tog,a Lamelo i Kawhi još nisu ni počeli da igraju..prpa bajo moj 💪💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 O cemu pricas ti kakav crni Lee bolje da mu nista nisi nudio. Iskreno delgi bolja je bila moja ponuda ali sam odlucujes 11 hours ago, Zvezdinho said: Meni prosto facinantno kako ljudi pokusavaju da lesinare, ovo dodavanje Lija je teska sprdnja. Burazeru sto ne ponudi barem Bruka Lopeza jos. Smejurija moj Zveki. Nudi Nurkica lik je hodajuca povreda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Delgado krenuo da salje cirkulare Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 @delgado džaba tebi trud kad imaš ove dežurne smarače koji neće da ti puste nijedan trejd. Ali zato lagano nude igrače pete runde za Townsa koji je među prvih 15 igrača u igri, takozvani "realni" trejd 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 A ti se bas sazalio pa hoces da mu pomognes Zveki ispao iz forme sto se tice cirkularnih pisama u zlatna vremena ovo bi vec bio veto Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 2, 2022 Author Share Posted December 2, 2022 Što dramiš Mile - imaju tri veto glasa za sada od 18 ekipa, da je tako sporan trejd verujem da bi već svi stavili veto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts