MrTripleDouble Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Boki Dubljevic solidan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Užasno izdanje CG. Deluje mi da Nemci igraju protiv neke biznisligaške ekipe npr zaposlenih neke pumpe, loši su i dresovi CG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 10, 2022 Author Share Posted September 10, 2022 (edited) Makar da pruze neku energiju a oni ni to. Saosecam se sa navijacima CG. Kao nasu repku pre Piksija da Gledam. Edited September 10, 2022 by Don Radonja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Jbg CG je država od 500k stanovnika, ovo je već veliki rezultat. Plus je već skoro pa osiguran plasman na SP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 9 minutes ago, freethrow said: Kapiram da je Nemačka jača i to dosta, ali izašli su kao goveda na teren, mlako, bez plana, bez energije... Grozno. 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Užasno izdanje CG. Deluje mi da Nemci igraju protiv neke biznisligaške ekipe npr zaposlenih neke pumpe, loši su i dresovi CG. Ja sam se nadao da će CG odigrati rasterećeno i na gornjoj granici mogućnosti, ali ovo što gledamo je realan odnos snaga, CG na spoljnim pozicijama ozbiljnijim reprezentacijama ne može ništa, a unutra Njemci imaju gabarite da stisnu Dubljevića i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 10, 2022 Author Share Posted September 10, 2022 15 minutes ago, MrTripleDouble said: Boki Dubljevic solidan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Dubljeviceva odbrana je na granici krivicnog dela. Da je malo losija morao bi da odgovara pred SDT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 I tako, reprezentacije iz te grupe B na dobrom putu da prođu dalje.. verujem da će i Litvanci Špance da prođu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Izgleda nije ovo jos gotovo... Sa -27 na -9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Ajmo malo stegnite odbranu, -9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 10, 2022 Author Share Posted September 10, 2022 Spustise Crnogorci na manje od 10p. Da vidimo sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Meni nije jedino jasno zasto nije ovako od pocetka se igralo, pogotovo kad se vidjelo da je Bosna igrala sasvim konkurentno vs iste ove Njemacke koju je CG prije 2 nedelje dobila 20 razlike. Bosanci su usli energicnije i sa mudima, nesto sto mi u prvom poluvremenu nijesmo pokazali uopste. Da ne ulazim u specificnosti u odbrani i u napadu koje su bile evidentne. Moguce da je i Njemacka malo gas spustila u 2 poluvremenu al nijesmo ni mi bili ovako losi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Perry idemooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 10, 2022 Author Share Posted September 10, 2022 Zapalio se Perkovic(Perry)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Perry pokazuje kako se bori za otadzbinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 10, 2022 Author Share Posted September 10, 2022 Dubljevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Bojane, nije vrijeme sas za gubljenje lopti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Schröder je jedna baš retko odvratna njuška. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Ovako se trebalo od starta pa sta bude. Preveliku su rupu sebi iskopali da bi se izvukli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Ako Ristić gleda ovo sigurno je pomislio da je bolji defanzivac od Dubljevića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 44 minutes ago, Chaos Is Me said: zaposlenih neke pumpe, loši su i dresovi Jugopetrol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Sad ce i za ovo dati nesportsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Ovo se zakuvalo. Je l' ovo bila nesportska sekača? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 10, 2022 Author Share Posted September 10, 2022 Bravo sto se niste predali.Cestitke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Pa ovo je nevjerovatno. Sudije debilne Ovo je ubistvo kosarke. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts