Don Dusko Posted September 18, 2022 Author Share Posted September 18, 2022 Spanci su pokazali koliko su jaki tako da ni Mcloudova kletva nije imala rezlutata.Mada je bilo blizu kad su se vratili na -3 sa -21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Urucite gosn Skariolu MVP nagradu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 1 minute ago, Miki8 said: Neije Jokic kriv sto su ovi statirali , sto ne znaju da ubace otvorene suteve ili da odigraju nesto bez njega kada ovaj odmara. To je bio poptpis naseg selektora. Nije u Jokicu/Janisu/Donci poenta, nego u ovome sto si posle pomenuo kao i tome da mi je draze da vidim da pobedjuju ekipe koje ne zavise previse od jednog igraca. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: Spanci su pokazali koliko su jaki tako da ni Mcloudova kletva nije imala rezlutata.Mada je bilo blizu kad su se vratili na -3 sa -21. Sad bukvalno mogu da krenu da pevaju : Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 4 minutes ago, uini said: hahahahha rts mi iskljucio dodelu pehara http://gy.freestreams-live1.com/basketball-02/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 18, 2022 Author Share Posted September 18, 2022 4 minutes ago, uini said: hahahahha rts mi iskljucio dodelu pehara Ovo je sramota.Da smo mi bilo bi sve u fullu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Willy MVP Eurobasketa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 (edited) 3 minutes ago, Don Radonja said: Ovo je sramota.Da smo mi bilo bi sve u fullu. nemoj na tu stranu...nismo ni primirisali. Edited September 18, 2022 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 5 minutes ago, Kosjan Willavić said: Nije u Jokicu/Janisu/Donci poenta, nego u ovome sto si posle pomenuo kao i tome da mi je draze da vidim da pobedjuju ekipe koje ne zavise previse od jednog igraca. Imali su oni i Pau Gasola , individualca koji je pravio razliku , oni su i tako znali da pobedjuju. Mogu uspesno da se adaptiraju na svaki sistem. Definitivno su najveca kosarkaska nacija u poslednjih dvadesetak godina. 6 minutes ago, Miki28 said: Willy MVP Eurobasketa Dizizs Krajst🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Petorka EP Lorenzo Braun Denis Šruder Janis Adetokumbo Vili Ernangomez Rudi Gober Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 7 minutes ago, Wingwalker said: nemoj na tu stranu...nismo ni primirisali. Kako nismo. Lorenzo Brown se afirmisao u Crvenoj Zvezdi😀 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 2 minutes ago, Miki28 said: Kako nismo. Lorenzo Brown se afirmisao u Crvenoj Zvezdi😀 nase dete. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 3 minutes ago, Miki8 said: Imali su oni i Pau Gasola , individualca koji je pravio razliku , oni su i tako znali da pobedjuju. Mogu uspesno da se adaptiraju na svaki sistem. Definitivno su najveca kosarkaska nacija u poslednjih dvadesetak godina. Dizizs Krajst🙄 Naravno da su najača košarkaška nacija, imaju najmanje 20 klubova u kojima se ozbiljno radi košarka a ne kao mi, Slovenci, Grci ili Litvanci sa po 1-2 kluba koji improvizuju košarku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 cuj spanci za nekoliko klasa bolji od nas bez jokica. pa ne moze bez jokica, kao sto ni ti spanci ne bi dobili ni litvaniju ni nemacku da im nije lorenca koji btw nije spanac. litvaniji je izasla trojka za pobedu protiv te mocne spanije. rudi gober u petorci prvenstva koju cine tri centra i dva pleja licno je masakrirao francuze veceras. balvancina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Lick my Willy je tako razmontirao svakog direktnog protivnika u eliminacijama da mi je zbog Jokarinog legacyja nekako skoro pa drago da se nisu sreli u tim okolnostima... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 (edited) Spanci su najvise profitirali od raspada grcke i italijanske lige . To se vidi po tome kakav su prosek bili devedesetih godina. Dobro se radi kod njih , ostali su propali. 3 minutes ago, Beonegro said: Lick my Willy je tako razmontirao svakog direktnog protivnika u eliminacijama da mi je zbog Jokarinog legacyja nekako skoro pa drago da se nisu sreli u tim okolnostima... Ubio bi ga Jokic bez ikakvih problema. Hernangomez nije Jokicu ni do muda niti ce ikada biti. Edited September 18, 2022 by Miki8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 4 minutes ago, Beonegro said: Lick my Willy je tako razmontirao svakog direktnog protivnika u eliminacijama da mi je zbog Jokarinog legacyja nekako skoro pa drago da se nisu sreli u tim okolnostima... da, bilo bi bolno gledati finale protiv spanije, jer ovo sto oni igraju je kosarka a ne bacanje jokicu u cosak za tri korne - penal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 11 minutes ago, Miki28 said: Kako nismo. Lorenzo Brown se afirmisao u Crvenoj Zvezdi😀 Da nije smetao tatinom vepru, sutra bi se Nebojsa time pohvalio 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Jokic je generisao mnogo otvorenih sutera i cistih zicera koji su njegovi saigraci promasivali. Ali eto ipak je Jokic koren naseg neuspeha. On je kriv sto Kalinic i Lucic nisu mogli da pogode kos sa 20 cm udaljenosti u osmini finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 (edited) 8 minutes ago, Beonegro said: Lick my Willy je tako razmontirao svakog direktnog protivnika u eliminacijama da mi je zbog Jokarinog legacyja nekako skoro pa drago da se nisu sreli u tim okolnostima... Odličan je bio Willy, ali da ne preterujemo, nije Jokić Valančiunas. Stavio bi mu 30 poena bez problema. Zanimljivo je da je Willy imao negativnu +/- statistiku na tri najteža meča koja su Španci odigrali (TUR, LTU, GER) + danas 5/14 iz igre. Tihi heroj je Garuba, koji je protiv Tur bio na +2, protiv Lit +14, protiv Ger +8, i protiv Fra +7. On je baš dodao tu čvrstinu koja je Špance učinila tako zajebanim. Francuzi su im još bili i relativno lak protivnik / matchup i malo tenzije je bilo jer je u pitanju finale, inače čista rutina + malo magije Bo Cruza koja se ne viđa svakog dana. Zo je isto bio maestralan i kontam da nije bio u igri za MVP-a baš jer bi to bio žestok šamar / poniženje za samo EP (neki random solidan Amer koji je naturalizovan i igra prvo prvenstvo). Danas je bacio 11 asistencija uz 0 izgubljenih. Edited September 18, 2022 by medobrundo 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 jebes turnir gde taj bezveznjak bude mvp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 18, 2022 Author Share Posted September 18, 2022 15 minutes ago, medobrundo said: Zo je isto bio maestralan i kontam da nije bio u igri za MVP-a baš jer bi to bio žestok šamar / poniženje za samo EP (neki random solidan Amer koji je naturalizovan i igra prvo prvenstvo). Danas je bacio 11 asistencija uz 0 izgubljenih. Da mu je upao koji sut sa distance bila bi to bas brutalna partija.Bukvalno organizacija igre perfektna.Ono sto bi se reklo pravi floor general. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Lorenzo je MVP Evropskog a Hernandez samo finala zbog suterskog ludila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Alberto Diaz me odusevio tokom citavog turnira. Niko ne moze da me ubedi da u Srbiji nema igraca takvog pedigrea i kvaliteta. Suvo zlato za svaku ekipu. Scariolu da podignu spomenik u Madridu. Svaka cast Spaniji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Alberto Diaz je startni plej Unikahe u posledjih 7,8 sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts