Tom Bombadil Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 18 minutes ago, Drug Crni said: Jel prenosi SK ovo? Ima na SK1 HD
Don Dusko Posted September 1, 2022 Author Posted September 1, 2022 Zajebani su Slovenci... Luka ispodprosecna poenterska partija ali tu je odlicna organizacija igre.11 ili 12 ast.
threepwood Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 (edited) Jebeni su Slovenci kao kratko cebe, Luka video da ga ne ide danas izdelio 3-4 pasa kao na tacni za preokret. Brazdeikis retko glup lik, ali sta ocekivati od coveka koji ima istetovirano svoje prezime preko celih grudi Edited September 1, 2022 by threepwood 4 6
Green23 Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Ja sam recimo utiska, da bismo pojeli obe reprezentacije da ovako igraju protiv nas, pa ove puni mučeni Tobi iz of skokova i pnr igre.
Don Dusko Posted September 1, 2022 Author Posted September 1, 2022 Dobro je videti da nista ne moze da pomeri slagalicu sa RTS1! 7 1 5
suptil Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Slovencima radi skok u napadu. To je prelomilo.
Prijatelj Mitar Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 3 minutes ago, Don Radonja said: Dobro je videti da nista ne moze da pomeri slagalicu sa RTS1! Oh, my sweet summer child... 1
Del Piero Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 (edited) Kakav flop, lakat u facu. Zasluzena nesportska. Edited September 1, 2022 by Del Piero 2
Green23 Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Amaterski rts, jebeno ništa ne zaslužuju da prenose 1
MilošVB Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: Al je flopnuo Luka sad! Cist faul Sabonisa, kakav crni flop. Koliko ga biju zasluzio je da se rendom baci u publiku i da mu daju bacanja.
Green23 Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Neverovatno da Sabonis i Valančijunas ne mogu da uhvate skok 1
Don Dusko Posted September 1, 2022 Author Posted September 1, 2022 Just now, MilošVB said: Cist faul Sabonisa, kakav crni flop. Koliko ga biju zasluzio je da se rendom baci u publiku i da mu daju bacanja. Aha sad vidim iz drugog ugla. :D Sorry. :D 1
Dropkick Murphys Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 2 minutes ago, Del Piero said: Kakav flop, lakat u facu. Zasluzena nesportska. Pretpostavljam da je sve po pravilima, ali Sabonis nije imao neki dodatni širi luk prilikom podizanja lopte. Luka mu je prišao dovoljno blizu, pa je morao biti oprezniji. Nije bilo namere. 1
Devil In My Pants Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Litvancima je trebao dobar plej Amer. Drveni su previse i ovo sa Sabonisom i Valencijunadom me podseca na Petrusev i onaj mali sto je propao iz KKP..zaboravih mu ime na u20.. Neki litvanski djordjevic..
Squabbit Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Lietuva deluje kao Turska, ne zna se ko je lider i ko sta radi.. To mi je glavni utisak.. I da su bili bas mekani, tukli da ali ni LJ o pritiska na skoku i sl..
Del Piero Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Just now, Dropkick Murphys said: Pretpostavljam da je sve po pravilima, ali Sabonis nije imao neki dodatni širi luk prilikom podizanja lopte. Luka mu je prišao dovoljno blizu, pa je morao biti oprezniji. Nije bilo namere. Nije bilo namere, ali nema sta da traze laktovi tu. Ja bih za ovako sevanje laktova uvek svirao faul u napadu, pa sve i da ga ne zakaci. Ako hoce da ga "ocisti" to se radi sa loptom u visini jaja, a ne glave. 2
Prijatelj Mitar Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Meeeh...Nisu ni jedni ni drugi nista posebno.
didžej hel Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 2 minutes ago, Del Piero said: Nije bilo namere, ali nema sta da traze laktovi tu. Ja bih za ovako sevanje laktova uvek svirao faul u napadu, pa sve i da ga ne zakaci. Ako hoce da ga "ocisti" to se radi sa loptom u visini jaja, a ne glave. da je mahnuo laktovima u jednu stranu pa isao na ulaz, mozda bi se provukao. ovako je ocigledno nameran faul. sabonis generalno prodao a rts pustio beku seriju isko nije kraj 1
Recommended Posts