Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jebeni su Slovenci kao kratko cebe, Luka video da ga ne ide danas izdelio 3-4 pasa kao na tacni za preokret.

Brazdeikis retko glup lik, ali sta ocekivati od coveka koji ima istetovirano svoje prezime preko celih grudi

Edited by threepwood
  • Like 4
  • Ha-ha 6
Posted
1 minute ago, Don Radonja said:

Al je flopnuo Luka sad!

Cist faul Sabonisa, kakav crni flop.

Koliko ga biju zasluzio je da se rendom baci u publiku i da mu daju bacanja.

Posted
Just now, MilošVB said:

Cist faul Sabonisa, kakav crni flop.

Koliko ga biju zasluzio je da se rendom baci u publiku i da mu daju bacanja.

Aha sad vidim iz drugog ugla. :D

Sorry. :D

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Del Piero said:

Kakav flop, lakat u facu.

Zasluzena nesportska.

Pretpostavljam da je sve po pravilima, ali Sabonis nije imao neki dodatni širi luk prilikom podizanja lopte. Luka mu je prišao dovoljno blizu, pa je morao biti oprezniji. 

Nije bilo namere. 

• Like 1
Posted

Lietuva deluje kao Turska, ne zna se ko je lider i ko sta radi..
To mi je glavni utisak..

I da su bili bas mekani, tukli da ali ni LJ o pritiska na skoku i sl..

Posted
Just now, Dropkick Murphys said:

Pretpostavljam da je sve po pravilima, ali Sabonis nije imao neki dodatni širi luk prilikom podizanja lopte. Luka mu je prišao dovoljno blizu, pa je morao biti oprezniji. 

Nije bilo namere. 

Nije bilo namere, ali nema sta da traze laktovi tu. Ja bih za ovako sevanje laktova uvek svirao faul u napadu, pa sve i da ga ne zakaci. Ako hoce da ga "ocisti" to se radi sa loptom u visini jaja, a ne glave.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Del Piero said:

Nije bilo namere, ali nema sta da traze laktovi tu. Ja bih za ovako sevanje laktova uvek svirao faul u napadu, pa sve i da ga ne zakaci. Ako hoce da ga "ocisti" to se radi sa loptom u visini jaja, a ne glave.

da je mahnuo laktovima u jednu stranu pa isao na ulaz, mozda bi se provukao. ovako je ocigledno nameran faul. sabonis generalno prodao a rts pustio beku seriju isko nije kraj 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...