Helena Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Pa o kod Sinera je 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Taman kad sam rekao da je laganeze meč za Sinera , bilo je 4:3 i brejk za Sinera, počinje da servira i naravno trpi brejk odmah i kasnije prodao set. Počeću stvarno da mislim da imam neke moći. Usput Sabalenka konačno dobila, kreću uskoro Čilić i Alkaras, doduše kasno i za njihove uslove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Ika Ivaska odvodi mec u peti set. Kljucne su bile 3 vezane BP koje je spasao na 3-3, oduzeo je servis Sineru kada je ovaj servirao za opstanak u set. Ajmo Iko do velike pobede! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 A koliko je Bamjac smoren sto je bas njemu zapalo da prenosi, umesto da spava Ova dvojoca sad odigrala super poen, on samo kaze 30:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Ode i car, imacemo novog slem sampiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) 24 minutes ago, Boxy said: Ode i car, imacemo novog slem sampiona Ode i car, ode i čar moja originalna prognoza za pobjednika turnira, sve je išlo po planu do noćas našao sam krivca 9 hours ago, Drug Crni said: Mrnja do titule!! … @Boxy - koji je kod za cancel/cross out, ako netko zna znaš ti 🙂 (ne pogađam i numem sa fona) Edited September 6, 2022 by gledan van, ludilo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 3 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Ode i car, ode i [cancel]čar[/cancel] moja originalna prognoza za pobjednika turnira, [cancel]sve je išlo po planu do noćas[/cancel] našao sam krivca … @Boxy - koji je kod za cancel/cross out, ako netko zna znaš ti 🙂 (ne pogađam i numem sa fona) Mislim da je s, ali da probamo car 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) ja u fazonu zašto jednostavno kad može komplicirano mučas grasijas Edited September 6, 2022 by gledan van, ludilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 10 hours ago, Helena said: Neka uživa sad sa porodicom.Nisam htela da pišem ranije, ali sad kad je Rafa ispao, hoću.Lepo bi se sa mnom proveo da ja ležim u bolnici trudna, a on je na turniru. Šta ti je važnije u životu, čovječe, trofej ili porodica? Jeste offtopic ali ne mogu da se suzdrzim. Zasto je vama zenama to toliko vazna, da kad ste u bolnici imate paznju partnera? Nadal nije lekar, ona je sigurno zbrinuta u najboljoj mogucoj ustanovi i zasto njemu uzimati sansu da osvoji trofej, ono oko cega je realno ceo njegov zivot izgradjen, da bi je drzao za ruku? Ja sam recimo u vise navrata bio po bolnicama, imao i neke opercije, ali meni taj segment uopste nije bio bio bitan, kad sam u bolnici kakve veze ima ko ce me posetiti kad mi niko od njih nece resiti probelm i zasto onda zahtevati da neko upropascava sospstveni zivot da bi sedio pored i drzao te za ruku, kad to nece imati nikakav efekat na krajnji ishod? Gde ta ljubav za drugu stranu, da ne uzimas coveku nesto sto voli i sto mu znaci zarad sebicnih, a kao sto rekoh potpupno beskorisnih, stvari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Možda je malo preoštar kolega ali definitivno mislim da (ne)prisutstvo muža na porodu nema ama baš nikakve veze s time koliko mu je stalo do žene i djeteta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 nije se njegova zena poradjala nego je imala neku hirursku intervenciju i beba je bila u zivotnoj opasnosti, po novinskim izvestajima . vazno je da su dobro i da se sve zavrsili na najbolji nacin . 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Meni su najgori ti novinari, klasicni lesinari, koji ne prezaju ni od cega zarad dodatnog klika, a ne to da li je Nadal bio u Spaniji ili ne. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 1 hour ago, Romantik said: Jeste offtopic ali ne mogu da se suzdrzim. Zasto je vama zenama to toliko vazna, da kad ste u bolnici imate paznju partnera? Nadal nije lekar, ona je sigurno zbrinuta u najboljoj mogucoj ustanovi i zasto njemu uzimati sansu da osvoji trofej, ono oko cega je realno ceo njegov zivot izgradjen, da bi je drzao za ruku? Ja sam recimo u vise navrata bio po bolnicama, imao i neke opercije, ali meni taj segment uopste nije bio bio bitan, kad sam u bolnici kakve veze ima ko ce me posetiti kad mi niko od njih nece resiti probelm i zasto onda zahtevati da neko upropascava sospstveni zivot da bi sedio pored i drzao te za ruku, kad to nece imati nikakav efekat na krajnji ishod? Gde ta ljubav za drugu stranu, da ne uzimas coveku nesto sto voli i sto mu znaci zarad sebicnih, a kao sto rekoh potpupno beskorisnih, stvari? Ja sam jednu opomenu pred trajni ban a ti nisi toga vredan. Zato samo ovo-sram da te bude, a tvoju majku i ženu žalim. I ovo slova je mnogo potrošeno na tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Kontam da je bio tu kad ga je mama radjala pa eto i to je nešto. Novak je vjerovatno izigravao dulu pa je sve ispod toga užas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Neko će od ovih postati GS šampion. Moj poredak favorita je: 1. Kirjos 2. Beretini 3. Alkaras 4. Siner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Lep uspeh, obzirom da je dečko napunio tek 21 godinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Kyrgios mi stvarno deluje kao igrac koji ima najvise sansi za titulu. Da mi je neko pre samo pola godine rekao da cu to napisati na bilo kom topiku,za bilo koji turnir,rekao bih mu da je lud. Medjutim,stvarno to mislim. Ima igru,formu i ma koliko to suludo zvucalo za njega - ima i samopouzdanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Kakav zreb jedne 500-ice u Washingtonu 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 @delgadone mogu da te prepoznam, kako si mio i fin pa tepas teniserima. te fricko,micko,cicko ...... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Ide Ruud do prvog mesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) jel matteo toliko los ili ovaj briljira? mada, provukao se italijan u proslom kolu ... Edited September 6, 2022 by double fault Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 31 minutes ago, double fault said: @delgadone mogu da te prepoznam, kako si mio i fin pa tepas teniserima. te fricko,micko,cicko ...... Pa Fricko mi je omiljeni teniser 😛 Mateo je toliko ocajan da je to strasno. Vidi se da od pocetka turnira ne briljira, nije bio dobar ni protiv Fokine, pa se iscupao. Ruud ga pere kao nekog celendzer igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted September 6, 2022 Author Share Posted September 6, 2022 Ne pratim mec, jel realno da Rud ovako rutinira Beretinija?😲 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Trgao se malo Mateo, spasao par set lopti, vratio 1 brejk i potvrdio, ali uzima Rud set sa 6-4. Videcemo da li ce moci Mateo da nastavi kao u drugom delu drugog seta gde je dosta poboljsao igru, ali prekasno da se vrati u drugi set.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 raspade se matteo na servisu za set Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts