Boxy Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Sad bio aut, prvi poen u TBu, Pesikan kaze: voleo bih da vidimo tu loptu, pitanje da li je bio aut da li je on svestan da nema linijskih sudija? 2
Helena Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Banjac za neku od djevojaka pre neku noć "uspela je da uspe"
Dracarys Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Razočarao me je Beretini, ali izgleda da još uvek nije dostigao svoju formu zbog povrede. Biće to bolje u finišu sezone. Šta reći za Ruda, polufinale slema, ovaj put na tvrdoj podlozi, samo što je nesreća njegova, pa će najverovatnije naleteti na Kirjosa.
Helena Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Rubljov igra prilično dobro, ali ajde, da se nadam(o).
Helena Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Žaber prošla, vrlo lepo pozdrav na mreži. Bravo Ajla.
Helena Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Kako se lepo vidi da mala Garsija igra dubl..
Helena Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 O bože...sad birati između Žaber i Garsije... Ipak Garsija... A Nik najstariji u preostaloj ekipi
Dracarys Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 (edited) Veoma brzi servis gemovi, nepunih pola sata, već 5:5. Klasična servis igra. 8-8 u asevima. Edited September 7, 2022 by Dracarys
Pangea Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Bravo za Kačanova. Ali kako se publika pokupila iz sale, kao da su naredili evakuaciju, looool.
double fault Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 (edited) ispratio karen kyrgiosa na zasluzen odmor kuci . a sad navijam za rusko finale . pocrkase ovi novinari od hvalospeva australijancu,I neka je publika napustila stadion,nije joj ni mesto bilo na tribinama .prostaci . Edited September 7, 2022 by double fault 1
Boxy Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Nisam ovo nikako ocelivala, ali ne bi me cudilo da je Kirijos osetio pritisak prvog favorita posle ispadanja Nadala, jer su ga manje vise svi videli u finalu. Ja navijam za Alkaraza, kao sto navijam za njega od samog pocetka, ali bi bilo zanimljivo da bude protiv Ruuda, pa da imamo i borbu za no.1.
Drug Crni Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 On 9/6/2022 at 8:15 AM, Boxy said: A koliko je Bamjac smoren sto je bas njemu zapalo da prenosi, umesto da spava Ova dvojoca sad odigrala super poen, on samo kaze 30:0 Jutros je maltene kukao kad je mec usao u peti set 1
Brian Setzer Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 2 hours ago, Pangea said: Bravo za Kačanova. Ali kako se publika pokupila iz sale, kao da su naredili evakuaciju, looool. Hačanov. 1
neko me sabotira Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 17 hours ago, Dracarys said: Neko će od ovih postati GS šampion. Moj poredak favorita je: 1. Kirjos 2. Beretini 3. Alkaras 4. Siner “Sreća” da Alcaraz i Sinner igraju međusobno pa ne mogu obojica ispast prije polufinala… Ruud bi stvarno mogao do #1
Don Dusko Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 3 hours ago, double fault said: i ovaj se promenio ??? Nista neocekivano od njega.
Recommended Posts