Perkos2 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Nije valjda da gledate to cirkus prventstvo? Imate Barsu, Milan, Lion 1
Volter Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Perkos2 said: Nije valjda da gledate to cirkus prventstvo? Imate Barsu, Milan, Lion Al nema ovakve zabave. 2
alokin Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Čini mi se da je golman stigao pre njega i rukom pomerio loptu. 1
BattleBender Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Panjenka je nesto najgore za mene u svetu sporta. Nista ne mrzim kao to. Spoj svega najgoreg sto mozes da vidis. Sve sto sport ne bi trebalo da bude. Egoizam, sebicnost, kukavicluk i pokusaj da kao ponizis protivnika. Osobi je verovatno jako tesko posle ovoga, ali ne mogu da se izborim protiv potrebe da se sladim. I nadam se da je ovo poslednji put da vidimo to govno od poteza.
dzoneee Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Иако што шта није чисто у фудбалу опет мени фудбал има некако најчистија правила у спорту. Али променио бих под хитно правила за извођење пенала. Просто да буде, залетиш се и шутнеш. Нема скакутања, застајкивања, и тих осталих глупости. Више од пола пенала који се шутирају и на врхунском нивоу такмичења је смехотресно. 1
Dzo23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nije Panenka za svaku šušu. Hoće svi da budu Pirlo, Zidan, Toti, al ne biva... Samo najveći majstori mogu to savršeno da izvedu u najdelikatnijem momentu.
Ludi za Poli Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nesto debelo ne valja sa ovim penalom sinoc. Hajd sto je Brahim provjeren glupan pa mi je bilo potpuno ocekivano da fula cak i da nije panenku pokusao nego sto je reakcija igraca Sengala nakon sto je Mendy uhvatio penal i osigurao produzetke bukvalno nepostojeca. U zivotu nisam vidio slicnu reakciju nakon sto golman odbrani penal, pogotovo ovako bitan penal. Jos su navijaci Senegala pokusali uletit na teren bas u trenucima kad je ovaj izvodio penal.
Lineker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ali scene gde pokušavaju da kradu peškir koji čuva rezervni golman Senegala i stoji iza/pored gola... gore od vašara... i to ne samo tamo neki igrači Maroka već i skupljači lopti...odvratno. 2 1
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Baš sam hteo da pišem to o peškiru. Šljam i skupina maloumnika. Žestoko bih pokažnjavao sve Marokance koji su bili upetljani u to. Srećom, ni to im nije pomoglo. Rispekt za rezervnog golmana Senegala.
Recommended Posts