Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakva svinjarija...Sta uradise idioti. Zašto se igra fudbal na afričkom kontinentu? Ovo je ruglo i anti-propaganda fudbala i sporta.
holden c. Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Mislim da gol Senegala nije trebalo da bude ponisten, premekano je ono. Sa druge strane, rekao bih da je penal manje-vise okej Kakva je legenda Sadio Edited 2 hours ago by holden c.
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bravo za Senegalce. Ovo je cirkus sta je svirano. Em cisto gol ponisten em ovo nije vidjelo penala.
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, holden c. said: Mislim da gol Senegala nije trebalo da bude ponisten, premekano je ono. Sa druge strane, rekao bih da je penal manje-vise okej Nema sta da se misli. Ponistili su čist ko suza gol. I sviraš penal na drugoj strani za kontakt kojih imas na desetine u toku svake utakmice. Strahota 1
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa ovima sto u ovakvim situacijama panenku izvode treba zakonski zabranit bavljenje fudbalom 2
il predestinato Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Dzo23 said: Kakva svinjarija...Sta uradise idioti. Zašto se igra fudbal na afričkom kontinentu? Ovo je ruglo i anti-propaganda fudbala i sporta. Podsjeća me na jedan košarkaški derbi. Zapravo dva ako ćemo računati i Zvezda - Budućnost.
holden c. Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Dzo23 said: Nema sta da se misli. Ponistili su čist ko suza gol. I sviraš penal na drugoj strani za kontakt kojih imas na desetine u toku svake utakmice. Strahota Sa ledja ga je povukao na zemlju, bilo je elemenata za penal realno Ne znam sta bih rekao za ovaj Dijazov penal
Del Piero Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja skorije pljuvao Davida sto je ovako sutnuo penal protiv Leccea i zbog toga Juve izgubio 2 boda, a ovaj ovo radi u poslednjoj sekundi finala koje nisu osvojili 60 godina. Evo ga i gol.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zašto je kvalitet fudbala na AKN vječito nizak i toliko negledljivo? Vecina igraca igra u top klubovima i to mi je enigma.
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako ne voleti Afriku 😄 Scene kao na malom fudbalu u Sremčici na kontinentalnom finalu. 1
alokin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Dzo23 said: Zašto je kvalitet fudbala na AKN vječito nizak i toliko negledljivo? Vecina igraca igra u top klubovima i to mi je enigma. A nekada svaka utakmica 4+. Eurosport prenosio, ah nostalgija.. 1
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odvratni, odvratni Brahim Diaz. Drago mi je što su im ga Senegalci uterali. Ozbiljan lopovluk je bio u pripremi. 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Scene kao na malom fudbalu u Sremčici na kontinentalnom finalu. U toj Africi ima jedno desetak jačih od nas.
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Bejn said: Odvratni, odvratni Brahim Diaz. Drago mi je što su im ga Senegalci uterali. Ozbiljan lopovluk je bio u pripremi. U toj Africi ima jedno desetak jačih od nas. Hvala na informaciji Uopšte ne govorim o kvalitetu fudbala. 😄
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovaj stoper Sar...Vidic, Maldini, Pujol, Ramos u jednom. Kakva dominacija bogte 😱
Recommended Posts