Dracarys Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Što se tiče Alkarasa, opasno mi je smrdelo to što je on igrao šljaku nakon Vimbldona, a tvrda podloga mu je ozbiljna boljka gde nije tako dobar. Ako pretenduje da bude nekad No1, moraće da igra podjednako dobro na dve podloge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Nervira me Alkatraz zbog fist pumpinga na svaki poen. Nadam se da će vremenom to da smanji. Inače, sviđa mi se njegov tenis. Odigrao je par sjajnih turnira posle kojih su ga proglasili novim Rafom/Novakom, ali se pokazalo da će ipak morati polako, tokom dužeg vremena da se penje ka vrhu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Zanimljivo da je Alcaraz počeo underachievati otkad mu je Grof otvorio temu, par dana nakon što je osvojio Madrid. Slučajno? Ne bih rekao 😁🙁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Zato ja ne otvaram teme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 23 minutes ago, alcesta said: Zato ja ne otvaram teme 😁 ti ih zatvaraš 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 1 hour ago, gledan van, ludilo 1 said: Zanimljivo da je Alcaraz počeo underachievati otkad mu je Grof otvorio temu, par dana nakon što je osvojio Madrid. Slučajno? Ne bih rekao 😁🙁 Pravićemo se da McLeod nije napisao da je budući osvajač 20+ slemova 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Hahaha, stvarno je to rekao? Znam da ga je hvalio ali baš tako…ništa, piši propalo, ako mali postigne što i Zverev dobro je prošao 😁🙁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Glupava kiša 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Petra u finalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Nakon duze vremena odgledah set i po (pri i drugu polovinu treceg) zenskog meca (Kvitova) i utisak je kao da sam gledao Iznera protiv Opelke, samo sa vise duplih gresaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Borna ima brejk u drugom, prvi set dobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Borna genije Cico dobio prvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 a malo mi publike, ipak je SF 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Borna-Cici finale-bojim se umora,ali se nadam 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Niko nije očekivao ovakav proboj Borne na ovom turniru, zaslužio je zbog svih povreda iza sebe, nadam se da neće da ga zakači neka nova. Cicipas je baš neočekivano pobedio neozbiljnog Medvedeva. Cicinjo lagano sebi kroji put do YE#1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Ovaj Bornin povratak je nesto zbog cega se voli sport. Prava Cinderella story 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 (edited) Svaka čast Ništa nisam smela da pišem do kraja Kad pogledaš koga je sve pobedio za ovu titulu Edit: zaboravih da ima PR za USO. Edited August 21, 2022 by alcesta 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Bravo za Bornu !!!! Cestitke i za Garcia ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Bravo Borna majstore Zahvaljujem @alcesta što nije ništa pisala 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Gledao sam mec, iz interesa za tenis. Hteo sam da vidim dobru igru, ni jednome nije bio lak put do finala. Navijao/uzbudjivao se nisam. Tsitsipas je poznatiji, pune se svuda pisalo o njemu i raznim skandalima ili incidentima, nije mi drag. A Coric je generacija moje cerke, vise puta su trenirali zajedno (oko 10, 12 ili 14 godina stari) i ostali u nekom kontaktu. Jos onda mi je rekla da je Borna buduci majstor i sampion, ali da je prepotentan i zajebat u drustvu. Cerka danas igra samo na univerzitetskom nivou, ali poznaje ljude u fahu. Tako, radujem se ovoj tituli utoliko sto je to indirekti uspeh ili nastavak onoga sto su pokrenuli i treneri i tereni gde je bilo i moje dete. Ako odstranim emocije, tenis je bio dobar. Raduje me to, kao nekoga ko prati sport. Ipak, nije bio na nivou najboljih susreta "velike trojke." Jebiga, nije svaki dan nedelja... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 9 hours ago, zoran59 said: Ako odstranim emocije, tenis je bio dobar. Raduje me to, kao nekoga ko prati sport. Ipak, nije bio na nivou najboljih susreta "velike trojke." Jebiga, nije svaki dan nedelja... A i ti ga pretera, to ne treba očekivati da se ponovi, čak ni u idućim susretima oni sami ne mogu više igrati takav tenis. 10 hours ago, Helena said: Zahvaljujem @alcesta što nije ništa pisala I treba 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Честитке Ћорићу, нисам се надао да ће да добије Циција. Гледао сам меч, одиграо је одлично, али је и Тси био млак, меланхоличан. Видећемо шта ће бити на УСО, најнеизвеснији турнир у последње време, ништа се не зна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 On 8/21/2022 at 1:40 PM, Dracarys said: Cicipas je baš neočekivano pobedio neozbiljnog Medvedeva. Cicinjo lagano sebi kroji put do YE#1 Da ne zaboravimo Grofa. Hvala i tebi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 On 8/22/2022 at 2:46 PM, Pangea said: Честитке Ћорићу, нисам се надао да ће да добије Циција. Гледао сам меч, одиграо је одлично, али је и Тси био млак, меланхоличан. Видећемо шта ће бити на УСО, најнеизвеснији турнир у последње време, ништа се не зна. Zna se samo da najbolji teniser sveta nece pobediti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts