Boxy Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Koliko se pise, jedna tema je vise nego dovoljna za sve ove masterse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Nadal otkazao Montreal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Zanimljiv žreb, potencijalno drugo kolo je Medvedev-Kirjos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 6, 2022 Share Posted August 6, 2022 Nisam sigurna da Danil to dobija-on će proći Kirjosa, Al tako mi to sad nekako sve bledo.. I Alkaraz čak djeluje slabo, on se bio dobro zaleteo pa stao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 6, 2022 Share Posted August 6, 2022 Kako je meni sve ovo psotalo nezanimljivo odstranjivanjem ove velike trojke...tako sam se u vezi muskog tenisa poslednji put osecao penzionisanjem Samprasa pa nisam ispratio narednih 3-5 godina, tj slemove pomalo i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Cisto da se zapise da su na samom startu turnira eliminisani i Krajinovic i Kecmanovic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Za Kecmanovića sam videla, Krajinovića nisam ni konstatovala da je igrao, nešto mi sofascore brlja notifikacije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 21 minutes ago, alcesta said: nešto mi sofascore brlja notifikacije Zar Flashscore nije pouzdaniji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Quote José Morgado Tommy Paul comes back from 1-4 in the 2nd set, saves a match point and gets one of the biggest wins of his career -- 6-7(4), 7-6(7), 6-3 in 3h20 over #4 Carlos Alcaraz -- to reach the last 16 in Montreal. Paul now has a positive record against top 10 players in 2022: 3-2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 48 minutes ago, Drug Crni said: Zar Flashscore nije pouzdaniji? Imala sam ga ranije i nešto mi nije odgovaralo ali se više ne sećam šta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 (edited) On 8/8/2022 at 9:32 PM, alcesta said: Da vidimo kako će da izgura američku turneju. Ako ne ispadne odmah na početku Kanade posle ovog duplog finala, definitivno gledamo nekog novog Kirgiosa Žao mi Danila, on je u suštini sad duplo nagrajisao zbog Vimbldona. Da je Kirgios dobio bodove za finale verovatno bi bio dovoljno visoko plasiran da ne igraju ovako rano. Edit: nije mi jasno kako je Viško izračunao da Medvedev gubi 955 bodova kad nije dobio nijedan meč na turniru, valjda je to 990. Edited August 10, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Jeste, 990 gubi. Viskovic se malo "zaboravio", jer oni koji su dobili mec u prvoj rundi, ako izgube u drugom kolu osvajaju 45 bodova, ali nosioci koji su bili slobodni na startu dobiju samo 10. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Kad je Viskovic ikad znao neko pravilo u tenisu ? 😄 Priprema za mec i poznavanja pravila i (iz glave proslosti kad se zajebe pa ne gugla) -> NULA. Tommy Paul je odlican igrac, secam se da je @nlavrnja pisao jos odavno kako od njega ocekuje velike stvari. Tejlor Hari Fric, zvani Fricko, prokrstario kroz Mareja i Tiafoa, i sada ima priliku da se osveti Evansu za poraz pod predajom u Washingtonu. Nisam ispratio sta se tacno desilo, video sam da je gubio 1-4 od Danija i onda je predao... Evans je u formi, bice to dobar mec koji bi trebalo da ispratim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Ode i Cicipas, kakva seča nosilaca. Serena ispala od Belinde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Uzmi Fricko drugu masters titulu! 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 7 hours ago, alcesta said: Serena ispala od Belinde. Potpuno ocekivano..kvota na Belindu je bila citavih 1.35..to dosta govori o stanju u kojem se nalazi Serena..kasni sa povlacenjem bar godinu dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Koliko nije ovaj turnir taličan za nosioce, evo ispade i Iga od Hadad Maje. Hurkač se jedva provukao. 2 hours ago, Drug Crni said: Potpuno ocekivano..kvota na Belindu je bila citavih 1.35..to dosta govori o stanju u kojem se nalazi Serena..kasni sa povlacenjem bar godinu dana. Ona to ne vidi tako, napisala je srceparajuće oproštajno pismo u kome čak nije u stanju da pomene retirement nego neka formulacija tipa evolving from tennis, sad me mrzi da tražim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Uzima ovo Nik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 E moj Fricko, 2 nedelje za redom i 2 poraza od Evansa u tri seta... Izgubljen tajbrejk, pa u drugom setu 6-1, vratio brejk zaostatka u trecem i pukao 5-7... Kakav gubitnik, a zreb se otvorio. Nista, morace sad Tommy Paul jako protiv Britanca, nakon sto je pocistio Mrnju Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Imam neki utisak da ćemo opet slušati o toilet breaku posle ove Hurkačeve pobede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Au, ni druga stranica nije otvorena, manje od 1k pregleda, ccc. Hoće li Hurkacz do svoje druge Masters titule u karijeri i šeste ukupno u isto toliko finala (btw koliki je rekord za osvojena finala bez ijednog izgubljenog?) ili je došlo vrijeme da do tako za njega teško dohvatljive titule dođe Carreno Busta? Žensko finale Halep-Haddad Maia. Ima li itko kakve najave/prognoze, da li je itko uopće pogledao koji meč na turnirima?! 😁 Da li si bio na nekom od mečeva @Milutinov Tata i zašto nisi? 😄😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 14, 2022 Author Share Posted August 14, 2022 Ja sam otvorila temu i otisla na more, moci cu da pogledam tek finale Sinsinatija Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 😁 I ja sam na moru a kad se vratim neću moći gledati tenis na TV-u jer mi je operater izbacio SK iz ponude programa. Sreća da to kod vas izgleda nije bio slučaj. Morat ću nekako doskočiti tome, strašno šta nam rade… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 14, 2022 Author Share Posted August 14, 2022 Ja sam na SBBu, to se srecom nece desiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts