Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kvalitetan raspad Žalgirisa u prvom poluvremenu prvenstvene utakmice. Dao im 43 poena litvanski Mali mokri lug. Ono što mene svaki put fascinira su potezi Naz Mitru Longa, koliko neinteligentan igrač.

Posted

Kakva je kosarkaska nula Nico Mannion, onaj muceni CMM je izvucen iz zamrzivaca i mora da im igra 30 mpg da bi licili na nesto.

Inace simpaticne su ekipe i Baskonija i Valensija, prvi su pravi pucaci,a Valensija mislim da ima opasniju ekipu za EL run.

• 2 weeks later...
Posted

Ali ajde glup faul, nego zašto uopšte praviti na 4 sekunde?

Just now, L' Imperatore said:

Neznam dali je Efes oslabljen ovde, pošto je ovo izgledalo poprilično skromno

Bez Žižića, Plajsa i Larkina. Zajebano, nemaju oni dovoljno igrača za TBL.

Kako god, užasno izdanje. 

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Chaos Is Me said:

Chris Jones jedan od potcenjenijih bekova u EL. Baja drži visok nivo već par godina.

Pre neki dan je i Zalgiris rasrafio. Bas sam razmisljao gledajuci tu utakmicu, koliko bi nam bolji posao radio od Sabaza za triput manje novca.

Posted

Kalina index 30, ne pamtim kad je toliko imao u Barsi.

Baskonija u raspadu, mada ruku na srce skroman roster koji i nema neki visok plafon.

Mali Yannick Kraag, holanđanin iz Huventuda je zanimljiv prospekt, 21 godina.

Posted
On 10/8/2023 at 11:44 AM, bekrinjo said:

Emir Preldžić je u prvom meču za Orlovik u elitnom rangu BiH ostvario triple-double u pobedu nakon produžetka u Posušju. Za 45 minuta igre je imao učinak 22 poena, 12 skokova i 14 asistencija a indeks 43.

Ekipu vodi njegov otac Senad a saigrač mu je i brat Edo...

Još jedan triple-double Preldžića, večeras u pobedi nad Leotarom 11p, 14sk i 11as...

• Like 1
Posted

Na meču FIBA Lige Šampiona između Tenerifa i Rige povredio se naš sudija Aleksandar Glišić kome su u jednoj kontri stradali prednji ukršteni ligamenti...

• Tuzno 2
  • WOW 3