Kooineeperk Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 1 hour ago, bosMan_jr said: Arena P1, nadam se da imaš SBB Imam Iris 😉 hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Louis Labeyrie i Uniks produzili saradnju. Vladimir Brodziansky i Huventud produzili saradnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 (edited) Joe Ragland posle 2 dobre sezone u Hapoel Holonu potpisao ugovor sa Peristerijem. Xavi Pascual navodno ostaje trener Zenita i naredne sezone. Edited June 23, 2023 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Dusan Ristic je novi igrac Tenerifa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 30 minutes ago, Borca said: Dusan Ristic je novi igrac Tenerifa. Ajde ne pustaj dezinformacije - Ristic je u Bresi na pozajmici. p.s. dobro je, izbegli smo ovaj metak za KKCZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 On 6/21/2023 at 6:45 PM, goldberg said: Kad smo vec kod Cedevite (a ne mozemo na ABA temi na kojoj se prica o bitnijim stvarima) doveli su Saskova (ex Helios), dosao je i neki Sow i eto taj Holatz. Ovo su mozda dobra pojacanja za klupu, ako su pak planirani da igraju u prvoj petorci to ce znaciti bas ozbiljan pad kvaliteta. Sow iz Malija 1998,205 prva sezona u Francuskoj posle koledza skoro 14p i preko 40 posto za 3 Koja bre klupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Kreće sedma Armani - Virtus ... i to je to za ovu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Kako je Sengelija propao jbt. Nisam ga gledao odavno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 (edited) Ipak se probudi Sengelija. Ocajna igra Virtusa ali dodjose nekako do -9 na HT a kola su bas krenuka nizbrdo u jednom trenutku. Juju horo od 3/4. 7-3 rezultat na minut do kraja 3/4. Uzasna kosarka Edited June 23, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Kakva grozna utakmica. Ništa gore odavno nisam gledao. Samo vezane greške i promašaji u krug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Ja sam za game 6 pisao svoje utiske, i zaista veceras sam odlucio da trcim kamikaze 2h radije nego da gledam tu utakmicu. Ne znam sta je sa tim ekipama. Mnogo je serija na 4 dobijene u Evropi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 1 minute ago, Stari Wook said: Kakva grozna utakmica. Ništa gore odavno nisam gledao. Samo vezane greške i promašaji u krug. Prve četri su bile dobre, kasnije se razvodnilo ... mnogo je 7 utakmica za 14 dana, za evropske ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 (edited) Da, generalno je meni bila ok serija. Ali baš mi je delovalo da je Mesina na pola 6. bio u fazonu, odustajemo od ovoga, rešavamo majstoricu. Vintidž partija Điđija. Edited June 23, 2023 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljos Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 Nenad Dimitrijevic mvp vtb lige....... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Luka Cerovina 2000 presao je u Nancy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 Bursa i Promiteas su prešli iz Evrokupa u FIBA CL... Učesnici CL za sezonu 23/24 su: AEK (GRE), Bertram Yachts Derthona (ITA), Bursaspor (TUR), Darussafaka Lassa (TUR), Dinamo BDS Sassari (ITA), EWE Baskets Oldenburg (GER), Falco Vulcano Szombathely (HUN), Filou Oostende (BEL), Galatasaray Nef (TUR), Hapoel Bank Yahav Jerusalem (ISR), Hapoel Holon (ISR), Igokea m:tel (BIH), JDA Bourgogne Dijon (FRA), King Szczecin (POL), Le Mans Sarthe Basket (FRA), Lenovo Tenerife (ESP), MHP RIESEN Ludwigsburg (GER), Opava (CZE), PAOK mateco (GRE), Peristeri bwin (GRE), Pinar Karsiyaka (TUR), Promitheas Patras (GRE), Rio Breogan (ESP), Rytas Vilnius (LTU), Telekom Baskets Bonn (GER), Tofas Bursa (TUR), UCAM Murcia (ESP), Unicaja (ESP), VEF Riga (LAT) Iz Turske 5 ekipa, iz Španije 4, Grčka i Nemačka po 3. 50% lige činiće ekipe iz ovih zemalja. Pokušao sam da pronađem regulativu tj. taj famozni renking država po kojem se određuje direktam plasman u grupnu fazu ali naravno nisam uspeo. Sa druge strane sam pronašao sam da je FIBA CL nastala kao partnerstvo FIBA i top 11 liga u Evropi (Španija, Nemačka, Francuska, Turska, Grčka, Izrael, Litvanija, Poljska, Belgija, Češka i Italija) pa to objašnjava činjenicu zašto ove zemlje imaju uvek ekipe u grupnoj fazi tj. čine veći deo lige. Anwil je osvojio FIBA Evrokup ali ga nema na spisku učesnika pa preptpostavljam da su aplicirali za eminentniji Evrokup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 Quote Karsiyaka signed a deal with Kelan Martin for the next season. Pa dogodine u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 On 6/28/2023 at 8:41 AM, bekrinjo said: Anwil je osvojio FIBA Evrokup ali ga nema na spisku učesnika pa preptpostavljam da su aplicirali za eminentniji Evrokup. Branice titulu u FIBA EC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Quote DONE DEAL: Reyer Venezia signs Bruno Caboclo. Možda je mogao i u neki EL tim iz donjeg doma, al nije ni ovo loše. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Ma gde nije lose. Ovaj njegov menadzer zasluzuje oduzimanje licence ako je posle ovakve sezone i istorijske titule sa Ulmom uz odlicne brojke uspeo da mu izvuce samo Veneciju. Jedan Derek Willis ide u Efes, a Caboclo koji je bolji igrac od njega ide da mu bude zamena u Veneciji... Gotivna su oni ekipa poslednjih 10-ak godina, ali morao je da napravi iskorak u EL ili bar neku Granku, Huventud... Nije on vise ni toliko mlad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Steven Enoch napustio Baskoniju i potpisao ugovor sa Turk Telekomom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Caleb Agada i Prometej iz Ukrajine produzili saradnju. Giorgi Shermadini i Tenerife produzili saradnu, ugovor na 1+1 sezonu. Huventud i Henry Ellenson zavrsili saradnju, igrac je jedan od mnogih iz Evropskih klubova koji karijeru nastavlja u Japanu, njegov novi klub je Ibaraki Robots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Ellenson je meni bio zanimljiv igrač, prilično skilled za visokog čoveka. Očigledno i Japan postaje sve poželjnija destinacija za ove higher EC / lower EL class igrače. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 J. J. O'Brien napustio Buducnost i potpisao ugovor sa Tofasom iz Burse. Livio Jean-Charles produzio ugovor sa CSKA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Jonah Mathews napustio Asvel i od naredne sezone ce igrati za Besiktas. London i Jordan Taylor produzili saradnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts