Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uf, pa nagledao sam se ovih naskoka i pivota u zadnje vrijeme metar. I nikada nisu svirali korake. Ja mislio zakoracao kao Dzordz prije neki dan u kontri na kucanju.

• Like 2
Posted
1 hour ago, laki pepe said:

Uf, pa nagledao sam se ovih naskoka i pivota u zadnje vrijeme metar. I nikada nisu svirali korake. Ja mislio zakoracao kao Dzordz prije neki dan u kontri na kucanju.

Lik je proklizao posle zaustavljanja, nema dileme da su koraci

Posted

Tbl je vec ponistio jednu utakmicu fenera.

Ovo je nesto na sta treba da se ugledaju druge lige takodje, posto sudije ocigledno nemaju nikakvu odgovornost u sprovodjenju nepravde.

Vec sam pominjao da su slovenacke sudije specijalci EL, al ono sto je uradio Boltauzer u mecu Barsa Bajern je za zatvor. Dosuditi onakav aut u zavrsnici, gde je Bartel bar pola metra od aut linije je zaista skandalcina.

• Like 2
Posted

Ne samo to, nego kako su pustili odbranu da igra Barsa, maltene ih držali rukama. Nije moglo da se igra. 

Niti je to prvi put tako, a nije sigurno ni poslednji. 

Posted
40 minutes ago, Pavaroti said:

Na stranu sto nisi otvorio link dole, ali kos je i bez faula 🙂 dirao je obruc 🙂 rukom,ocekivao sam vise od tebe @Green23

Ironičan sam bio 😁 Nisam video ovaj udarac, ali udarac u obruč je očigledan 😁

• Like 1
Posted
55 minutes ago, Pavaroti said:

Prva liga koja je kompletno odlozena u Evropi je Norveska. Krenuli su PO i ladno raspustili sve 😄

Extra, da nisu to uradili ne bi ni znali da imaju ligu ili je to zato što igraju penzosi 🤔

• Like 1
Posted
7 hours ago, propolis said:

Extra, da nisu to uradili ne bi ni znali da imaju ligu ili je to zato što igraju penzosi 🤔

Naprotiv, igraju veoma mladi igraci, uglavnom za dzeparac. Plate su im jako male i  ispod standarda prosecnog Norvezana.

Posted
12 minutes ago, Pavaroti said:

Naprotiv, igraju veoma mladi igraci, uglavnom za dzeparac. Plate su im jako male i  ispod standarda prosecnog Norvezana.

Steta, reko da se aktiviram tamo kad prodje virus 🙂

• Like 1
Posted
1 hour ago, laki pepe said:

ACB nije suspendovana?

Mislim da su sve lige suspendovane sem Svdske, UK-Engleska+Glazgov. Turci ce igrati ceo April bez publike, a ACB nece igrati sledeca dva kola. Manje vise mislim da niko nece igrati sem ove tri lige, ne znam za VTB, pricalo se da ce i oni igrati, tj video sam Dzjmsa da se buni 😄

Posted (edited)

Nije suspenZovana AUS, igra se finale PO, Mutin Tariko Vajt i moja iskopina sa koledza Brajs Koton protiv Boguta. Kad smo vec kod toga jel zna neko gde ima neki strim za to u 12.30.

Edited by Zvezdinho
Posted

Lithuanian basketball league season is officially over, Zalgiris announced as a champion.

Teski udarci za finansiranje klubova. Karte i ostalak trosak+ PO gde se moze okrenuti dobar novac. Imace ovo uticaj na sledece sezone koje dolaze. 

Brzopleto se ovo donosi.

• 4 weeks later...