odupri se ludilu Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ma bio egal do pred kraj treće kada sam i pisao. Onda prebacimo ponovo kaže komentator serija Bajerna 15:0😅
Estrella Roja Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Napeto je bilo i u Parizu do malopre ali Monako trenutno vodi 8 razlike. E tu je definitivno poslednja četvrtina u seriji. Edited 18 hours ago by Estrella Roja
MrTripleDouble Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ali braca Parizani na tribinama sa makedonskom zastavom
m0k1 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Na kraju losa sezona za Monako - nisu osvojili ni kup, ni prvenstvo a izduvali i u EL (iako su igrali finale). Efes isto bez trofeja, Barsa, Armani takodje... Grcki timovi isto jako nezadovoljni sa po jednim trofejom, Real ima priliku da koliko - toliko izvadi situaciju sa endesom. Jedino Fener bas pokidao (ovde vec racunam da ce osvojiti tursku ligu) i Pariz moze da bude prezadovoljan sezonom. Mozda i Bajern ukoliko iskoristi prednost domaceg terena u majstorici. Ocigledno je EL uzela danak vecini ekipa.
Estrella Roja Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Na kraju pobeda i titula za Pariz, uspeli su da preokrenu i dobiju poslednju četvrtinu 14 razlike. Svaka čast za borbu, iako većina neće biti u timu sledeće godine opet su pokazali pravi sportski duh i osvoji takmičenje. Hajlajt utakmice navijač sa makedonskom zastavom.
realno *w Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 27 minutes ago, Estrella Roja said: Na kraju pobeda i titula za Pariz, uspeli su da preokrenu i dobiju poslednju četvrtinu 14 razlike. Svaka čast za borbu, iako većina neće biti u timu sledeće godine opet su pokazali pravi sportski duh i osvoji takmičenje. Hajlajt utakmice navijač sa makedonskom zastavom. Jako mi je drago zbog njih. Ova luda družina je prosto zaslužila tu titulu. TJ još jedan brutalna partija 27-7-10, neverovatan lik. 2
MrTripleDouble Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nunn+Shorts i ostala druzina ce ili da bude overkill ili ce da se prosetaju do EL titule u zavisnosti koliko brzo kliknu zajedno. Bojim se da ce da bude ovo drugo...
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago TJ barem Panatinaikosu daje blagi oblik simpatije. Sigurno ce se atamanizovati i on, u to nemam nikakvu sumnju.
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago PAO je bukvalno najgori mogući izbor za Shortsa, i dalje ne mogu da verujem da se zaleteo da ode tamo, a sigurno je imao raznih berićetnih ponuda. Sa druge strane, Spanoulis izduvao na svim frontovima. Živo me zanima šta je to James uradio kad ga je klub suspendovao na neodređeno, znajući da time sebi znatno smanjuju šanse za titulu.
GameChanger Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 34 minutes ago, Chaos Is Me said: PAO je bukvalno najgori mogući izbor za Shortsa, i dalje ne mogu da verujem da se zaleteo da ode tamo, a sigurno je imao raznih berićetnih ponuda. Sa druge strane, Spanoulis izduvao na svim frontovima. Živo me zanima šta je to James uradio kad ga je klub suspendovao na neodređeno, znajući da time sebi znatno smanjuju šanse za titulu. Mislim samo da ne vidi Dzejmsa u timu dogodine, a ovaj ima ugovor, pa traze precicu da se razidju sa njim. Realno gledano, mogu oni da sastave kvalitetnu i kompatibilnu liniju i bez njega, sa Okobom kao liderom spolja, a Miroticem unutra. Bice dosta balansiranija a nista manje zajebana ekipa sledece sezone, ovo sa Majkom je pokazalo da on jednostavno ne moze da ih odvede do el titule.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago A sa Okobom može? Meni je taj lik jedan od najprecenjenijih igrača u EL.
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znam kako ce se Shorts uklopiti u PAO.Verovatno nikako. On je navikao da svuda bude lider(iako je rastao sa timom) a u PAO pored Slukasa i Nunna tesko. A da li ce moci da bude ucinkoviti bez lopte u rukama i da se sve ne vrti oko njega? On je u Parizu ovako dobro izgledao zbog konteksta tima i sto je on bio glavni baja.
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 40 minutes ago, Chaos Is Me said: A sa Okobom može? Meni je taj lik jedan od najprecenjenijih igrača u EL. Slicno misljenje imam. Uvek sam tripovao da u reprezentaciji nije dobro koriscen ali uvek kada treba se ne pojavi ni u klubu.
pendulum Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 5 hours ago, Chaos Is Me said: Živo me zanima šta je to James uradio kad ga je klub suspendovao na neodređeno, znajući da time sebi znatno smanjuju šanse za titulu Navodno tuča u klubu i svađa sa policajcima, mada po rečima Saše Obradovića on stalno praktikuje te izlaske između utakmica. Sad je verovatno samo prevršio meru. Quote The update revealed an incident off the court, with James involved in a scuffle in a restaurant and insulting police officers. izvor: https://www.eurohoops.net/en/proa/1833499/mike-james-reason-for-suspension-monaco-france/
Miki28 Lakers in 5 Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 4 minutes ago, pendulum said: Navodno tuča u klubu i svađa sa policajcima, mada po rečima Saše Obradovića on stalno praktikuje te izlaske između utakmica. Sad je verovatno samo prevršio meru. izvor: https://www.eurohoops.net/en/proa/1833499/mike-james-reason-for-suspension-monaco-france/ Zna mu se novi klub😀
Recommended Posts