Gudura Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kevin Punter, rodjeni luzer...prvo promaseni sut za pobedu, pa bacanje za vodjstvo na kraju produzetka...same old, same old😆 2 1
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Gudura said: Kevin Punter, rodjeni luzer...prvo promaseni sut za pobedu, pa bacanje za vodjstvo na kraju produzetka...same old, same old😆 Ajde sam ih je u OT vratio sa 3+1 u 2 napada.
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Zamerati Punteru nešto je stvarno smešno, čovek je vukao ovaj kilavi tim Barse koliko je mogao, zreli su za totalni remont. 2
wrach Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 9 minutes ago, Chaos Is Me said: Zamerati Punteru nešto je stvarno smešno, čovek je vukao ovaj kilavi tim Barse koliko je mogao, zreli su za totalni remont. Ali nemaju para za remont :((( 2
MrTripleDouble Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 20 minutes ago, Chaos Is Me said: Jel se u Grčkoj igra do 3 ili do 4 pobede? 3, samo Italijani i Turci igraju na 4 od ovih jacih liga
Knipex Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sudije na grčkom derbiju treba da imaju beneficirani staž. Za jednu utakmicu da im se plati 3. 1
Problem sa licnim greskama Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kakvo drvo je ovaj Jurtseven, sacuvaj Boze.
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Knipex said: Sudije na grčkom derbiju treba da imaju beneficirani staž. Za jednu utakmicu da im se plati 3. Vezare jedne najobičnije, koje su dobrim delom učesnici u svemu lošem što se dešava. Evo poslednji primer, na 15 razlike i maltene rešena utakmica, ne sviraju najočigledniji mogući faul mesaru Vokapu, naravno sledi prekid, tehničke, itd...
dzakala Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Oly dao Vezenkova fore Atamanu, i opet ga oladise 20 razlike
Problem sa licnim greskama Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Mnogo su bili bolji u ovoj seriji. Zasluzeno.
Chaos Is Me Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Poduvao Ataman na svim frontovima. Lepo. Previše se bio uskurčio. 6
realno *w Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 11 hours ago, Don Dusko said: Sta pogodi Dorsi Barcokas se izdrkava na njemu cele sezone, na kraju mu ovaj spašava guzicu.
Recommended Posts