Jump to content

Strane košarkaške lige


Del Piero

Recommended Posts

Uporedo sa nesretnim fudbalom, gledam finale španskog kupa...

 

Real sve kao kontroliše, ali muči ih Unikaha, koja je u jednom trenutku i povela na 6-7 min do kraja. Osetkovski baš mučio Tavaresa, haos mu je pravio.

 

Kada ga je izlomio 10. put, Mateo se setio da ima Poarjea na klupi, ovaj ga poprilično smirio, plus odigrao dobro u napadu i tu su ih slomili.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Bruno Caboclo je navodno dogovorio da sa Maccabi Ra’anana-om odigra pripremne utakmice u SAD protiv Brooklyn Nets-a, Cleveland Cavaliers-a i  Minnesota Timberwolves-a.
Venecija je navodno vec pokrenula pravne procedure da se zastiti te su obavestili sve relevantne cinioce o validnom ugovoru koji ima sa Brazilcem.
Ugovor potpisan ovo leto navodno u sebi nema izlaznu klauzulu za igraca, a Caboclo ne moze igrati pripremne utakmice bez dozvole Venecije.

  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Na VTB Superkupu upravo Loko školuje Fenera u polufinalu, kao i prošlwže godine Loko je napravio miks mladih domaćih igrača iz svoje škole i iskusnih stranaca.

 

Drugo polufinale je od 19h a igraju Nižnji i Zenit...

 

CSKA je izgubio u 1/4 finala a danas su tek nakon produžetka u brobi za plasman dobili MBA...

Link to comment
Share on other sites

Krenula ACB liga i za pocetak jedan slatki poraz Valensije kuci. Ovaj komunizam koji je zavladao evrospkom kosarkom, a posebno dosao do izrazaja u njihovim redovima je jeziv (igralo svih 12 igraca, samo jedan manje od 10 minuta, niko vise od 24 minuta), mada se ni gosti nisu proslavili u tom segmentu, ali bar je trojica od tih 12 kod njih igralo manje od 6 minuta. Inace ceo mec je bio neizvestan, do same zavrsnice maksimalno vodstvo je bilo +4 i za jedne i za druge, a na kraju prelomio stari lisac Kolom.

 

Pogledah i produzetke drugog meca (Granada-Mursija) i glavni mi je utisak koliko timovi nemaju ni igrace ni ideju za poslednji napad. Nema apsolutno nikave logike sutnuti trojku u poslednjem napadu pri neresenom rezultatu, a opet to svi rade, iako bi verovatnoca pogodka bila sigurno veca da se ide na ulaz, ili sut za dva iz koraka unazad, a ne ovako besmisleno.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Franca iz Brazila je šampion FIBA klupskog prvenstva, u finalu su pobedili Bon 70-69. Treće mesto je osvojo kineski Zheijang pobedom nad Al Ahly-jem dok je peto mesto izborio G League Ignite laganom pobedom nad Al Manamom. Turnir se prethodnih dana odigravao u Singapuru...

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Generalni menadzer Breogana ja ne konferenciji za stampu izjavio da ce Zan Mark Sisko napustiti klub za koji je potpisao ovo leto posle odlaska iz Bajerna i da postoji mogucnost da ce mozda i prekinuti kosarkasku karijeru.

 

Ovo je navodno i izjava Siska (moj prevod sa Engleskog)

 

"Posle pokusaja da svoju karijeru vratim na "pravi kolosek" posle jednogodisnje pauze, stvari se nisu razvijale kako sam planirao i ocekivao tako da sam morao da donesem tesku odluku da prekinem svoju kosarkasku karijeru i otvorim novo poglavlje u svom zivotu.
Zeleo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu za svu podrsku i priliku koju su mi dali. Takodje bih zeleo da se zahvalim i svim navijacima za ljubav i podrsku koju su mi pruzili u ovom kratkom vremenskom periodu. Svima zelim sve najbolje u buducnosti."

  • WOW 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...