Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Princeton said:

@Kankkunen gledaš li Unics? Dzoni jako krenuo, ako ovako nastavi, ništa od nas.. Red bi bio da malo uspori. 

Teško će i Uniks da ga zadrži, mi možemo samo da sanjamo ... jbg.:classic_sad:

Posted

Odavno nisam video nekog elitnog igraca toliko nemocnog u direktnom duelu protiv svog cuvara, kao sto je to Dubljevic protiv Tavaresa.  

Jeste da je Bojan vec duze vreme u losijoj formi, ali po malo je i neprijatno koliko ga urnise Edi u citavoj seriji.

Ne pomaze Dubljevicu ni to sto ne moze nista da pogodi za 3, gde i jedino ima neku prednost.

Posted (edited)

Dubljević je štetočinja već duže vremena. U odbrani rupetina, u napadu samo ispaljuje neke bezvezne trojke. Vives je užasan igrač, preko njega je Real stalno pravio razliku. Kalinić je igračina. Kako čovjek lagano rješava situacije na niskom postu.

Edited by Betolingar Misdongard
Posted

Metla Virtusa protiv Milana, ko bi očekivao 4:0.

Milano lagano prvi u regularnom delu, u EL igrali vrhunski na kraju treći, a onda ovo.

:Hail:  za Saleta, Stefana i Tea!!!

• Like 4
  • Ha-ha 2
Posted

Vidi uze Virtus ovo... proslo nezapazeno pored svih ovih sportskih desavanja. Sramota je sta je Armani sebi dozvolio. 

Bravo nasi... bravo Teo, bravo Pefi, bravo Sale, i bravo onaj cetvrti koji ne igra. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, mmajstor said:

Vidi uze Virtus ovo... proslo nezapazeno pored svih ovih sportskih desavanja. Sramota je sta je Armani sebi dozvolio. 

Bravo nasi... bravo Teo, bravo Pefi, bravo Sale, i bravo onaj cetvrti koji ne igra. 

Cestitke mmmajstore da sei ti omastis za neki trofej

Posted
7 minutes ago, Devil In My Pants said:

Cestitke mmmajstore da sei ti omastis za neki trofej

Sta meni cestitas, nisam ja navijac Virtusa ko ti Bajerna. Cestitaj nasima ako hoces... 

Posted

nije nikakvo iznenadjenje titula virtusa, daleko od toga da nemaju sa cime da udare, al presudno je to sto je armani standardno nezainteresovan za domacicu nakon zavrsetka el, gubili su i od duplo slabijih timova..

tu je u sustini krivlja uprava/menadzment, skresi im platu, a tu razliku stavi im u bonus za osvajanje, pa ces videti kako svake godine osvajaju.. ovako svim igracima napunjeni bankovni racuni, el prosla, i svi cekaju samo odmor da dodje..

Posted

alba preslisala bayern bez sive, tinki linki osvojio jos jedan fantomski trofej, a lucic jos jednom pokazao svoj dzukelizam

Posted

Alba dva puta dobila u Minhenu i osvojila titulu.

Lucic opet pokazao svoju losu stranu, ne znam koji mu je ovo put da pravi govnarski faul na samom kraju utakmice koja je izgubljena ili na putu da se izgubi.