Problem sa licnim greskama Posted Monday at 06:15 PM Posted Monday at 06:15 PM (edited) Armejci do titule. Zenit u najbitnijem meču sezone horor. VTB playoff je divlja košarka. Puki run and gun. Edited Monday at 06:15 PM by Problem sa licnim greskama
Grobarcina1992 Posted Monday at 06:37 PM Posted Monday at 06:37 PM Kakav je igrač Devon Hol čovek kida u oba pravca. 1
Borca Posted Monday at 09:55 PM Posted Monday at 09:55 PM Po nekim informacijama iz Rusije najbolji defanzivac VTB lige i doskorasnji clan Lokomotive Kuban Antonius Cleveland potpisuje 2-godisnji ugovor sa CSKA.
Gudura Posted Monday at 10:13 PM Posted Monday at 10:13 PM (edited) 8 hours ago, realno *w said: 37 poena sa 70% šuta, stvarno je peezda. Bez 50 se ne računa ništa. I karijerno 95% uzetih i 90% promasenih clutch suteva, hvala, ali ne hvala😎 U ovih 5% pogodjenih se secam za vas protiv Reala u Madridu, i za nas protiv Asvela u Vilerbanu, a zato mi za promasene treba mnoooogo duzi post, koji me mrzi da kucam😆 Edited Monday at 10:16 PM by Gudura
Don Dusko Posted Tuesday at 08:47 AM Posted Tuesday at 08:47 AM Just now, Chaos Is Me said: "jer dečko je brate totalni degen" Bilo je polivanja pivom. Da li su pocinioci pohapseni jer je to strasno delo!
realno *w Posted Tuesday at 09:25 AM Posted Tuesday at 09:25 AM 11 hours ago, Gudura said: I karijerno 95% uzetih i 90% promasenih clutch suteva, hvala, ali ne hvala😎 U ovih 5% pogodjenih se secam za vas protiv Reala u Madridu, i za nas protiv Asvela u Vilerbanu, a zato mi za promasene treba mnoooogo duzi post, koji me mrzi da kucam😆 Ne treba se gađati ciframa, kad nemaš predstavu o istima. Kao i o poređenjima sa nekim drugim igračima u tim situacijama. Kako god, čovek je odigrao jednu od najboljih plejof partija u istoriji Barselone kao kluba. Eto zaobišli su ga zadnji napad produžetak, slavno se završilo. 5
Chaos Is Me Posted Tuesday at 09:47 AM Posted Tuesday at 09:47 AM 11 hours ago, Gudura said: I karijerno 95% uzetih i 90% promasenih clutch suteva, hvala, ali ne hvala😎 U ovih 5% pogodjenih se secam za vas protiv Reala u Madridu, i za nas protiv Asvela u Vilerbanu, a zato mi za promasene treba mnoooogo duzi post, koji me mrzi da kucam😆 Smešno. Nikad nisam bio fan Puntera ali on je ubica za svoju poziciju u evropskoj košarci i bez dileme najbolji igrač Barse u ovoj sezoni. Tačno je da voli da privatizuje (tako igra celu karijeru) ali to je svestan izbor kluba i doveden je da bude go to guy. Evo meni iz sećanja da je rešio i nas u Beogradu ove sezone. To što je Barsa dozvolila sebi da budu toliko "Punterocentrični" je druga tema, on je ubedljivo najmanji problem te ekipe. 6
Don Dusko Posted Tuesday at 11:48 AM Posted Tuesday at 11:48 AM Upravo to problem je sto su bas zavisili toliko od Puntera. On je dobar trpac i ako mu je samo to zaduzenje onda je to plus.Problem nastaje ako mu das i da kreira uz sve to sto on donosi kao strelac.
Don Dusko Posted Tuesday at 08:58 PM Posted Tuesday at 08:58 PM Muceni Asveli od 86:71 do 86:91 protiv Monaka. 1 2 2
Molina23 Posted Tuesday at 11:53 PM Posted Tuesday at 11:53 PM Nisam ispratio grčku dramu previše pažljivo, jel istina da se Gergin neironično žalio da su ga navijači Olija provocirali grčkom zastavom iznad glave 😄 U grčkoj ligi, trenirajući grčki klub. Ili ga možda smatra eks teritorijalno turskim, pošto je njegova malenkost tu. Izgleda počeo da uzima kumarinu robu, šoutajm.
Shunsuke Nakamura Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Zanimljiv je igrač Tubelis, ima dosta osjećaja za igru. Podsjeća malo, ovako ljevoruk, na Pauliusa Jankunasa.
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dunston koji promasuje kucanje u momentu kada tim juri 6p razlike u OT...
Nate Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bravo za alimpija koji vraca brejk! Covek iz sezonu u sezonu izgleda sve ozbiljnije! 7
L' Imperatore Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 34 minutes ago, Nate said: Bravo za alimpija koji vraca brejk! Covek iz sezonu u sezonu izgleda sve ozbiljnije! Ispunio obećanje da če vratiti seriju kući 💪
Recommended Posts