Problem sa licnim greskama Posted June 9 Posted June 9 (edited) Armejci do titule. Zenit u najbitnijem meču sezone horor. VTB playoff je divlja košarka. Puki run and gun. Edited June 9 by Problem sa licnim greskama
Borca Posted June 9 Posted June 9 Po nekim informacijama iz Rusije najbolji defanzivac VTB lige i doskorasnji clan Lokomotive Kuban Antonius Cleveland potpisuje 2-godisnji ugovor sa CSKA.
Gudura Posted June 9 Posted June 9 (edited) 8 hours ago, realno *w said: 37 poena sa 70% šuta, stvarno je peezda. Bez 50 se ne računa ništa. I karijerno 95% uzetih i 90% promasenih clutch suteva, hvala, ali ne hvala😎 U ovih 5% pogodjenih se secam za vas protiv Reala u Madridu, i za nas protiv Asvela u Vilerbanu, a zato mi za promasene treba mnoooogo duzi post, koji me mrzi da kucam😆 Edited June 9 by Gudura
Don Dusko Posted Tuesday at 08:47 AM Posted Tuesday at 08:47 AM Just now, Chaos Is Me said: "jer dečko je brate totalni degen" Bilo je polivanja pivom. Da li su pocinioci pohapseni jer je to strasno delo!
realno *w Posted Tuesday at 09:25 AM Posted Tuesday at 09:25 AM 11 hours ago, Gudura said: I karijerno 95% uzetih i 90% promasenih clutch suteva, hvala, ali ne hvala😎 U ovih 5% pogodjenih se secam za vas protiv Reala u Madridu, i za nas protiv Asvela u Vilerbanu, a zato mi za promasene treba mnoooogo duzi post, koji me mrzi da kucam😆 Ne treba se gađati ciframa, kad nemaš predstavu o istima. Kao i o poređenjima sa nekim drugim igračima u tim situacijama. Kako god, čovek je odigrao jednu od najboljih plejof partija u istoriji Barselone kao kluba. Eto zaobišli su ga zadnji napad produžetak, slavno se završilo. 5
Chaos Is Me Posted Tuesday at 09:47 AM Posted Tuesday at 09:47 AM 11 hours ago, Gudura said: I karijerno 95% uzetih i 90% promasenih clutch suteva, hvala, ali ne hvala😎 U ovih 5% pogodjenih se secam za vas protiv Reala u Madridu, i za nas protiv Asvela u Vilerbanu, a zato mi za promasene treba mnoooogo duzi post, koji me mrzi da kucam😆 Smešno. Nikad nisam bio fan Puntera ali on je ubica za svoju poziciju u evropskoj košarci i bez dileme najbolji igrač Barse u ovoj sezoni. Tačno je da voli da privatizuje (tako igra celu karijeru) ali to je svestan izbor kluba i doveden je da bude go to guy. Evo meni iz sećanja da je rešio i nas u Beogradu ove sezone. To što je Barsa dozvolila sebi da budu toliko "Punterocentrični" je druga tema, on je ubedljivo najmanji problem te ekipe. 6
Don Dusko Posted Tuesday at 11:48 AM Posted Tuesday at 11:48 AM Upravo to problem je sto su bas zavisili toliko od Puntera. On je dobar trpac i ako mu je samo to zaduzenje onda je to plus.Problem nastaje ako mu das i da kreira uz sve to sto on donosi kao strelac.
Don Dusko Posted Tuesday at 08:58 PM Posted Tuesday at 08:58 PM Muceni Asveli od 86:71 do 86:91 protiv Monaka. 1 2 2
Molina23 Posted Tuesday at 11:53 PM Posted Tuesday at 11:53 PM Nisam ispratio grčku dramu previše pažljivo, jel istina da se Gergin neironično žalio da su ga navijači Olija provocirali grčkom zastavom iznad glave 😄 U grčkoj ligi, trenirajući grčki klub. Ili ga možda smatra eks teritorijalno turskim, pošto je njegova malenkost tu. Izgleda počeo da uzima kumarinu robu, šoutajm.
Shunsuke Nakamura Posted Thursday at 04:08 PM Posted Thursday at 04:08 PM Zanimljiv je igrač Tubelis, ima dosta osjećaja za igru. Podsjeća malo, ovako ljevoruk, na Pauliusa Jankunasa.
Don Dusko Posted Thursday at 06:46 PM Posted Thursday at 06:46 PM Dunston koji promasuje kucanje u momentu kada tim juri 6p razlike u OT...
Nate Posted Thursday at 07:28 PM Posted Thursday at 07:28 PM Bravo za alimpija koji vraca brejk! Covek iz sezonu u sezonu izgleda sve ozbiljnije! 8
Nini3112 Posted Thursday at 07:35 PM Posted Thursday at 07:35 PM Kako je Montero paklen igracic. Milina za gledati 1
L' Imperatore Posted Thursday at 08:03 PM Posted Thursday at 08:03 PM 34 minutes ago, Nate said: Bravo za alimpija koji vraca brejk! Covek iz sezonu u sezonu izgleda sve ozbiljnije! Ispunio obećanje da če vratiti seriju kući 💪
Borca Posted Friday at 10:15 AM Posted Friday at 10:15 AM Eurohoops i Sportando prenose da je Malachi Flynn potpisao ugovor sa Bahcesehirom za narednu sezonu. 1
Chaos Is Me Posted Friday at 10:34 AM Posted Friday at 10:34 AM Zanimljiv igrač za Evropu, neki Napier tip igrača.
Borca Posted Friday at 03:22 PM Posted Friday at 03:22 PM Spanski Encestando prenosi da je trenutni igrac AEK-a Hunter Hale zelja Unikahe za narednu sezonu kao zamena za Carter-a koji najverovatnije prelazi u Evroligu. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Friday at 08:42 PM Posted Friday at 08:42 PM Otpisa komentator Unikahu jos pocetkom 3/4 a ono -4 na pocetku 4/4
Miki28 Lakers in 5 Posted Friday at 08:49 PM Posted Friday at 08:49 PM Kakva sjekirica Cartera. Na koga li ovo podsjeca?
Recommended Posts