Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kevin Punter, rodjeni luzer...prvo promaseni sut za pobedu, pa bacanje za vodjstvo na kraju produzetka...same old, same old😆

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted
Just now, Gudura said:

Kevin Punter, rodjeni luzer...prvo promaseni sut za pobedu, pa bacanje za vodjstvo na kraju produzetka...same old, same old😆

Ajde sam ih je u OT vratio sa 3+1 u 2 napada.

Posted
9 minutes ago, Chaos Is Me said:

Zamerati Punteru nešto je stvarno smešno, čovek je vukao ovaj kilavi tim Barse koliko je mogao, zreli su za totalni remont.

Ali nemaju para za remont :(((

• Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, Knipex said:

Sudije na grčkom derbiju treba da imaju beneficirani staž. Za jednu utakmicu da im se plati 3.

Vezare jedne najobičnije, koje su dobrim delom učesnici u svemu lošem što se dešava.

Evo poslednji primer, na 15 razlike i maltene rešena utakmica, ne sviraju najočigledniji mogući faul mesaru Vokapu, naravno sledi prekid, tehničke, itd...

Posted

Meni je Olimpijakos ove sezone bio baš primer za onu ekipu gde imaš previše opcija pa onda niko ne igra kako treba. Bilo je perioda sezone kad je forsiran Walkup, pa NWG, pa Vildoza, pa doveli Leea kojem takođe trebaju minuti, Dorsey cele sezone bio van 12, da ne pominjem Larentzakisa i onog Mitrou Longa, a još su na sve to čekali Evansa da se oporavi i nisu ga dočekali. Jedini je Fournier imao slobodu da šutne i nogom ako želi pa nije ni čudo što je imao mnogo veće samopouzdanje nego bilo koji preostali bek. Takođe, po meni je bio zločin što je Fall u rotaciji ispred Milutinova nominalno, meni bi Nikola uvek imao 20-25 mpg, a ostalo da podele Fall i Wright u zavisnosti od taktike.

• Like 1
Posted (edited)

Mitro Long tu najviše uživa rekao bih. Baš deluje da mu odgovara ritam gde se trenira, vrlo retko ide na putovanja sa ekipom u EL, odigra se laganih 10-15 min na svakoj drugoj tekmi grčke lige, plata 1. u mesecu i to je to.

Edited by realno *w
Posted

Dorsey je realno MVP finala a čovjek presjedio sezonu na klupi.

Zato mi je drago da su poduvali u EL, uvijek sam protiv tih pijanih milionera koji trpaju kvalitetne igrače na kilo da se ne baci.