Grobarcina1992 Posted Sunday at 08:18 PM Share Posted Sunday at 08:18 PM (edited) Tavares kao na ledu koliko je loš ove sezone očigledno godine stizu. Edited Sunday at 08:18 PM by Grobarcina1992 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Sunday at 08:21 PM Share Posted Sunday at 08:21 PM Ovaj Sima zalutao u kosarku Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted Sunday at 08:43 PM Share Posted Sunday at 08:43 PM 24 minutes ago, Grobarcina1992 said: Tavares kao na ledu koliko je loš ove sezone očigledno godine stizu. Da, osetno je tromiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Sunday at 08:56 PM Share Posted Sunday at 08:56 PM Zasto Fernandes ne dobija minute? Ibaka i Tavares bas imaju problema sa godinom proizvodnje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Sunday at 08:57 PM Share Posted Sunday at 08:57 PM Bravo Unikaha. Cuska na kraju sezone dobija pedalu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 08:58 PM Share Posted Sunday at 08:58 PM Morace Real u ozb remont Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted Sunday at 08:59 PM Share Posted Sunday at 08:59 PM Od dresova Unikahe može da se umre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted Sunday at 09:04 PM Share Posted Sunday at 09:04 PM Kakva partija Unikahe David Kraviš koji šutira trojke 5/6 I naravno Kendrik Peri MVP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted Sunday at 09:41 PM Author Share Posted Sunday at 09:41 PM (edited) Zalgiris za dlaku izbegao poraz u finalu. Neptunas imao otvoren sut za pobedu u poslednjoj sekundi, i to isti igrac sa iste pozicije iz koje je prethodni napad pogodio trojku. Sto se tice Kupa Kralja, Unikaha je trenutno najbolja ekipa u Spaniji. To dokazuju iz nedelje u nedelju, a ovo je bio bas ozbiljan statement. Bas simpaticna ekipa, a i klub. Za Ibona Navarra se videlo jos u Andori da je sjajan trener. Edited Sunday at 09:44 PM by Del Piero 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted Sunday at 09:54 PM Share Posted Sunday at 09:54 PM Mogao bi Ibon Navarro u Real ili Barsu tesko da ce preziveti secu Cuskija i Penjeroa plus je Ibonu Misko menadzer ima da ga Misko dobro ususka a zasluzio je svakako svojim radom u Unikahi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Sunday at 10:13 PM Share Posted Sunday at 10:13 PM 1 hour ago, Don Dusko said: Bravo Unikaha. Cuska na kraju sezone dobija pedalu. Šta misliš, da ode na f4 i tipa bude treći i uzme ACB, da li bi ga ostavili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Sunday at 10:31 PM Share Posted Sunday at 10:31 PM 17 minutes ago, realno *w said: Šta misliš, da ode na f4 i tipa bude treći i uzme ACB, da li bi ga ostavili? Tesko da ce to biti realno. Ako se to desi mozda ga i ostave al verujem da ce gledati da nadju bolje resenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted Monday at 09:08 AM Share Posted Monday at 09:08 AM Šta znam, meni Real ne deluje kao klub koji će tako lako promeniti trenera. I Pablo Laso je bio tamo preko 10 godina a za to vreme su osvojili (samo) 2 EL a Mateo već ima jednu titulu na svom kontu do sad. I da sa Lasom su se rastali zbog zdravstvenih razloga a ne zbog loših rezultata. Mislim da Real pre svega gleda trenera koji će moći da hendluje sve te igrače i njihov ego a nekog velikog košarkaškog znanca. Kad već spomenuh igrače mislim da je to glavni problem Reala ove sezone: ostali su bez skoro kompletne španske osnove + Kozer i Jabusele a igrači koji su ih zamenili mi ne deluju kao dostojne zamene. Kampacova zamena je Feliz, ne verujem da će se mnogo usrećiti sa njim. I naravno Tavares koji polako gubi atleticizam a više nemaju Poarijea kao zemenu. Što se tiče Barselone oni mi i deluju kao tim koji bi mogao da menja Penjaroju. Samo koliko sam razumeo oni u poslednje vreme gledaju da ako je trener Španac on mora da bude Katalonac. Ne znam koliko se Ibon Navaro kao rođeni Baskijac uklapa u tu priču. I za kraj da još jednom pohvalim tim Unikahe. Baš su prava turnirska ekipa i ovo im je već treći trofej ove sezone. Naravno osvojili su i ligu šampiona prošle sezone tako da Navaro izgleda baš ume da spremi tim za ovakve mečeve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Monday at 09:43 AM Share Posted Monday at 09:43 AM Velika je šteta i nepravda što Unikaka nije u EL, sjajno igraju ljudi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Monday at 10:44 AM Share Posted Monday at 10:44 AM Grčki kup - plastični prikaz razlike kad su to closeri Nunn i Sloukas vs kad ti je closer Fournier Kup kralja - bez Unikahe ne valja, baš fino skockana ekipa, nema ko nije izbušio Fernanda na ovom turniru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Monday at 10:48 AM Share Posted Monday at 10:48 AM 2 minutes ago, Chaos Is Me said: nema ko nije izbušio Fernanda na ovom turniru Baš izgleda kao materijal za Shanghai Duckse (ili kako se već zovu), eventualno Illawara Hawks Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Monday at 08:14 PM Share Posted Monday at 08:14 PM 21 hours ago, Don Dusko said: Tesko da ce to biti realno. Ako se to desi mozda ga i ostave al verujem da ce gledati da nadju bolje resenje. Šta znam, Barsa baš promenjivo igra + će ih verovatno čekati neka ozbiljna ekipa sa prednošću domaćeg terena, već u četvrtfinalu. Baskonija i Valensija mi ne deluju kao kapaciteti za titulu, naročito jer će Real imati prednost domaćeg terena. U EL svakako teži zadatak, ali niko ih ne otpisuje naravno i svakako da će biti najnepoželjniji protivnik bilo kojoj od top4 ekipa, ako se uvuku u 8 naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts